ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه سايتی بزنم?

mrwp
August 2nd, 2012, 00:23
سلام دوستان ميخواستم يك سايت بزنم كه بگيره 100 تومان هم بودجه دارم

بنظرتون چه سايتی‌بزنم؟http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2012/07/wubsmiley-1.gifhttp://cdn.vbiran.ir/images/imported/2012/08/wacsmiley-1.gif

mehdisr
August 2nd, 2012, 00:45
یه سایت بزن هر چی تو دلته بنویس . حرف دل و مشکلات این دوروزمونه . از هر کسی هم چیزی اموختی بنویس اسم اون بنده خدا رو هم بنویس .

شاید حرف دل یه جوون باعث بشه یه چیزی بشه ! :63:

چیزی بشه رو حدس بزن !

امیدوارم حدس زده باشی !:63:

mohsen12
August 2nd, 2012, 00:48
فقط سایت تفریحی
سمت سایت دانلود مخصوصا موزیک و فیلم نرو که پشیمونت می کنه ..

shahab-f
August 2nd, 2012, 00:50
فقط سایت تفریحی
سمت سایت دانلود مخصوصا موزیک و فیلم نرو که پشیمونت می کنه ..
سایت تفریحی رو اصلا سمتش نرو..
سایت آندروید بزن

mrwp
August 2nd, 2012, 00:53
تفريحی دارم:d

فيلم چرا بده؟

shikdl
August 2nd, 2012, 00:54
دوستان سایت فیلم خوب نیستش؟
چرا؟

shahab-f
تفريحی دارم:d

فيلم چرا بده؟
فی لتررررر

mohsen12
سایت تفریحی رو اصلا سمتش نرو..
سایت آندروید بزن

به هر حال منظورم چیزی باشه که نه دقدقه ***** شدن داشته باشی تا هر چند ماه از اول شروع کنی نه دقدقه سرور دانلود ...

shahab-f
August 2nd, 2012, 00:55
به هر حال منظورم چیزی باشه که نه دقدقه ***** شدن داشته باشی تا هر چند ماه از اول شروع کنی نه دقدقه سرور دانلود ...

عزیزم شما میخواین مطالبتونو از کجا بیارین ؟؟؟

30tGame
August 2nd, 2012, 00:56
اگر انگلیسی خوب بلدی یک سایت بزن در رابطه با خبر های گوشی های موبایل کلا آیتی
مثل pcwar.com یا 1itblog

mrwp
August 2nd, 2012, 01:00
من شنيدم واسه فيلم بعد 5 ماه درامدت ماهی 300 تومان ميشه

اگر كسی خواست همكاری كنه به بنده پی ام بده در هر زمينه ای

30tGame
August 2nd, 2012, 01:02

اگر كسی خواست همكاری كنه به بنده پی ام بده

هر کسی گفته جک گفته !! سایت فیلم جز ظرر هیچی نداره
پول هاست باید بدی
پول هاست دانلود هم باید بدی
و چون حجم فیلم زیاده باید هاست دانلود حجم بالا و گرون بخری
هر 2/3 روز یک بار هم باید 20 هزار تومان یک دامنه جدید ثبت کنی !!!

shahab-f
August 2nd, 2012, 01:02

پس اگه اینجوریه ما کاره هاستینگو تعطیل کنیم بریم سمته فیلم بعده 5 ماه ماهی 300 تومن در آمد داریم حتما بعده 10 ماه میشه ماهی 600 هزار تومان.ملت بشتابید با سایت فیلم میلیونر شوید ..
چه جالب

mohsen12
August 2nd, 2012, 01:04

احتمالا جک گفته الان دو ساله توی این کاریم خرج خود سایت رو بدیم کلامون رو هوا

ToooPDL
August 2nd, 2012, 01:11
سایت نزن اصلا !
فقط الّاف میکنی خودت رو !

alborzdata
August 2nd, 2012, 01:18
عموجان کلا به این حرفا دلت خوش نکن که فلانی این قد در میاره !

نت ایران کلا ارزش سرمایه گذاری نداره !

این همه هزینه آخرش هم هیچ آخه تو این دوره زمونه 300 هزار تومان پوله ؟ نه خدا وکیلی پوله ! دنبال یه کاری باش رفتی دنباله زندگیت نگه طرف سایت فیلم داره !

shivahost
August 2nd, 2012, 01:28
عموجان کلا به این حرفا دلت خوش نکن که فلانی این قد در میاره !

نت ایران کلا ارزش سرمایه گذاری نداره !

این همه هزینه آخرش هم هیچ آخه تو این دوره زمونه 300 هزار تومان پوله ؟ نه خدا وکیلی پوله ! دنبال یه کاری باش رفتی دنباله زندگیت نگه طرف سایت فیلم داره !

گل گفتی.... دیگه به درآمد داشتن ایستگاه.کام هم شک کردم...

alborzdata
August 2nd, 2012, 01:34
گل گفتی.... دیگه به درآمد داشتن ایستگاه.کام هم شک کردم...

مگه بد میگم ! ایستگاه . دات کام پول سایت شو نمی خوره پول ایده خودشو میخوره باید دنبال ایده نو باشیم نه کپی و .. ..

mrwp
August 2nd, 2012, 01:45
ايده های جديد صرفا به تبليغات زيادی نياز داره:d

majidisaloo1
August 2nd, 2012, 02:07
بستگی داره منظورتون از گرفتن چی باشه؟

dicaprio_4244
August 2nd, 2012, 12:56
الان درآمد فقط تو سایت موزیک هستش هر آهنگی که تو سایتشون میندازن بسته به معروفیت سایت 50 تا 100 هزار تومن می گیرن راه اندازیشم خیلی راحته یه پی اچ پی نیوک نصب می کنی، بعد از معروفیت هم که پول تبلیغات و ... زیادی گیرت میاد مثالش فارس کیدز وگانجا الان واسه هر آهنگ 100هزار تومان از خواننده می گیرن و تبلیغات تو سایتشون هم ماهی 500هزار می گیرن و ببین چقد هم مشتری دارن... اگه خواستی من دامین هایی که تو امضام هستن رو با قیمت مناسب بهت می فروشم کنترل پنلشون هم کامله...من به دلیل یه سری مشکلات از این کار کنار رفتم تو میتونی ادامش بدی بازدید و درآمدم هم عالی بود ولی خوب یه مشکلاتی داشتم...در هر صورت یه پیشنهاده...هر کاری خواستی راه بندازی موفق باشی

salmani
August 2nd, 2012, 13:02
فعلا یکی دو تا از این سایت ها هست :
سایت دانلود ویندوزفون

shivahost
August 2nd, 2012, 13:08
الان درآمد فقط تو سایت موزیک هستش هر آهنگی که تو سایتشون میندازن بسته به معروفیت سایت 50 تا 100 هزار تومن می گیرن راه اندازیشم خیلی راحته یه پی اچ پی نیوک نصب می کنی، بعد از معروفیت هم که پول تبلیغات و ... زیادی گیرت میاد مثالش فارس کیدز وگانجا الان واسه هر آهنگ 100هزار تومان از خواننده می گیرن و تبلیغات تو سایتشون هم ماهی 500هزار می گیرن و ببین چقد هم مشتری دارن... اگه خواستی من دامین هایی که تو امضام هستن رو با قیمت مناسب بهت می فروشم کنترل پنلشون هم کامله...من به دلیل یه سری مشکلات از این کار کنار رفتم تو میتونی ادامش بدی بازدید و درآمدم هم عالی بود ولی خوب یه مشکلاتی داشتم...در هر صورت یه پیشنهاده...هر کاری خواستی راه بندازی موفق باشی

راستی چرا اینا همه تقریبا نیوک هستن؟ جوملا و وردپرس و .... چرا استفاده موزیکی نمی شن؟

dicaprio_4244
August 2nd, 2012, 13:12
راستی چرا اینا همه تقریبا نیوک هستن؟ جوملا و وردپرس و .... چرا استفاده موزیکی نمی شن؟
کار با نیوک خیلی خیلی راحته در ضمن امکاناتی مثل فروشگاه، انجمن، گالری و... همراه خودشه و نیاز به نصب مجدد اونا نداره...اصلا" نگران ف..ی...ل..ت...ر..ینگ هم نباش... میتونی سایتت رو رو زیر دامنه پارک یا ریدایرکت کنی ولی نگران نباش اینقدری پول در میاری که بتونی دامین بخری

salmani
August 2nd, 2012, 13:15

تقلید ...

shivahost
August 2nd, 2012, 13:22
کار با نیوک خیلی خیلی راحته در ضمن امکاناتی مثل فروشگاه، انجمن، گالری و... همراه خودشه و نیاز به نصب مجدد اونا نداره...اصلا" نگران ف..ی...ل..ت...ر..ینگ هم نباش... میتونی سایتت رو رو زیر دامنه پارک یا ریدایرکت کنی ولی نگران نباش اینقدری پول در میاری که بتونی دامین بخری

دیگه کسی نگران ف...ی....ل....چ....ر شدن نیست. اما جرم نداره؟

dicaprio_4244
August 2nd, 2012, 13:25
دیگه کسی نگران ف...ی....ل....چ....ر شدن نیست. اما جرم نداره؟
ظاهرا" که جرم نیست وگرنه الان باید همه این سایت ها تعطیل می شدن...در ضمن قرار نیست هویت خودت رو همه جا جار بزنی هویت تو دیگه میشه اسم سایتت

shivahost
August 2nd, 2012, 13:27
ظاهرا" که جرم نیست وگرنه الان باید همه این سایت ها تعطیل می شدن...در ضمن قرار نیست هویت خودت رو همه جا جار بزنی هویت تو دیگه میشه اسم سایتت

بالاخره برای گرفتن پول باید در دسترس باشی!

dicaprio_4244
August 2nd, 2012, 13:33
بالاخره برای گرفتن پول باید در دسترس باشی!
آره کلا" بگیر بگیر نیست... می تونم نمونه ایمیل یکی از سایت ها رو بهت بدم...شماره تلفن، اسم، کارت بانکی و... همه چی توشه

shivahost
August 2nd, 2012, 13:35
آره کلا" بگیر بگیر نیست... می تونم نمونه ایمیل یکی از سایت ها رو بهت بدم...شماره تلفن، اسم، کارت بانکی و... همه چی توشه

خب البته ما شانس نداریم.... قصد راه اندازی همچین سایتی ندارم، فقط سوال من در باره نیوک بود اما از راهنمایی های شما ممنونم

mohsen12
August 4th, 2012, 15:34
به قول دوستمون تقلید + پنل ساده

در ضمن اون نیوکی که انتشار دادند نیست دوست عزیز هسته آنها برای سایت های معروف با هزینه دست کاری میشه .
خود نیوک به شخصه سئو مزخرفی داره