کد تخفیف اول و دوم برای خرید ماهانه و سوم خرید سالانه میباشد
-----------------------------------------------------------------------------------
با تشکر
جهان وب هاست (http://jahanwebhost.com/)
danitfk
August 1st, 2012, 21:11
چقدر سابقه وب هاستینگ به صورت حرفه ای دارید ..؟
لینک از وب هاستینگ استاف دارید که آپتایم شمارو مانیتورینگ کرده باشه؟
sina_mech
August 1st, 2012, 22:15
جسارتاً هنوز ورژن 12 سی پنل نیومده :d اگر از 12 منظورتون ورژنش بوده البته :)
danitfk
August 1st, 2012, 23:01
یکی از پشتتیباناشون ( babi_bahram@yahoo.com ) فکر نکنم هنوز دبیرستان رو تموم کرده باشه .. :))
تابستون تموم بشه محو میشن .. آروم آروم ؛ صبر کنید .. :دی
sina_mech
August 1st, 2012, 23:08
یکی از پشتتیباناشون ( babi_bahram@yahoo.com ) فکر نکنم هنوز دبیرستان رو تموم کرده باشه .. :))
تابستون تموم بشه محو میشن .. آروم آروم ؛ صبر کنید .. :دی
ول کن آقا. شر میشه :d الان میان میگن تخریب کردیم :d :))
mem2in
August 2nd, 2012, 05:09
دوستان ریسلر نامحدود این سرور رو با همین ip ارائه می دم اما برای اینکه بازار دوستمون خراب نشه قیمت نمیدم و توضیحی اضافه تر ارائه نمی کنم
برای در یافت اطلاعات بیشتر پ خ بدین
ZarinServer
August 2nd, 2012, 13:33
دوستان ریسلر نامحدود این سرور رو با همین ip ارائه می دم اما برای اینکه بازار دوستمون خراب نشه قیمت نمیدم و توضیحی اضافه تر ارائه نمی کنم
برای در یافت اطلاعات بیشتر پ خ بدین
جناب mem2in احتملا یکی از مشتریان آلفا و یا مستر ما هستند .
ZarinServer
August 2nd, 2012, 13:36
باید خدمتتون عرض کنم ایشون 19 سالشون هست و مسئول فروش هستند نه پشتیبانی
با تشکر
sina_mech
August 2nd, 2012, 13:40
باید خدمتتون عرض کنم ایشون 19 سالشون هست و مسئول فروش هستند نه پشتیبانی
با تشکر
من چیزی راجع به سن ایشون یا ... نپرسیدم. من ورژن سی پنل رو گفتم که تصحیح کنید، همین :) موفق باشید
ZarinServer
August 2nd, 2012, 13:53
حتما تصحیح میگردد
mem2in
August 2nd, 2012, 13:54
نه متاسفانه مشتری شما نیستم و مستقیم خرید کردم
ZarinServer
August 2nd, 2012, 13:59
نه متاسفانه مشتری شما نیستم و مستقیم خرید کردم
از کجا میتونید خرید کرده باشید؟
لطفا در پ.خ جواب دهید
shivahost
August 2nd, 2012, 14:07
لینک های منوی ثبت دامنه سایتتون را هم اصلاح کنید که اینطوری نباشه:
برخی از دوستان در تیکت راجع به اطلاعات سخت افزاری و دیتاسنتر سوال فرومودند که اطلاعات به شرح زیر است :
Ram : 24 GB DD3
H.D.D : 2X2TB
Cpu : Cori7 X 8
DC : SoftLayer/USA
ZarinServer
August 2nd, 2012, 14:28
لینک های منوی ثبت دامنه سایتتون را هم اصلاح کنید که اینطوری نباشه:
شما با سن و سال ایشون چیکار دارین میخواین تخریب کنین مستقیم بگین میخواین ملت از این دوستمون نخرن 8-| کیفیت کار چه ربطی به سن و سال داره
ekrami
August 2nd, 2012, 15:06
شما با سن و سال ایشون چیکار دارین میخواین تخریب کنین مستقیم بگین میخواین ملت از این دوستمون نخرن 8-| کیفیت کار چه ربطی به سن و سال داره
وقتی با یه بچه بحثت شد یه آبنتاب میدی بهش آروم میشه :71:
majidisaloo1
August 2nd, 2012, 17:26
وقتی با یه بچه بحثت شد یه آبنتاب میدی بهش آروم میشه :71:
دوستان من بی طرفم اما اگه واقعا پشتیبانی بتونن بکنن و کارشون خوب باشه این رو بدونین که از خیلی ها جلوتره چون توی سن کم داره خوب کار مبکنه
البته اگه بتونن پشتیبانی کنن ها وگرنه به نصب ویندوز نمیگن طرف کامپیوتر بلده و این که توی کار ما از هر کس سابقه بپرسی حد اقل 5 سال داره
منی خواین امتحان کنین
danitfk
August 2nd, 2012, 17:35
اتفاقا خیلی ربطی داره..!!
کسی که هنوز اختیار خودش نیست ؛ دست والدینشه .. خیلی راحت میگن اینترنتتو جمع می کنیم بیشین سره درس و مشقت ! راستم میگن بچه باید تو این سن و سال درس بخونه .. وقت واسه کار و کاسبی زیاده !!
اونوقت از تمدید سرور میگذره .. اطلاعات مشتری میره رو هوا ..!
البته این مسئله هم پیش اومده ! برای ZarinServer.ir که مشتریان دیدن سایت ایشون ساسپند شده !
ekrami
August 2nd, 2012, 17:35
دوستان من بی طرفم اما اگه واقعا پشتیبانی بتونن بکنن و کارشون خوب باشه این رو بدونین که از خیلی ها جلوتره چون توی سن کم داره خوب کار مبکنه
البته اگه بتونن پشتیبانی کنن ها وگرنه به نصب ویندوز نمیگن طرف کامپیوتر بلده و این که توی کار ما از هر کس سابقه بپرسی حد اقل 5 سال داره
منی خواین امتحان کنین
جناب بهرام 19 سالشه بنده هم دبیر کامپیوتر هستم و 28 سالمه فکر نکنم بچه باشیم ! - با تشکر
1online.ir
August 10th, 2012, 14:51
دوستان شما چرا اینقد دوس دارین همدیگرو تخریب کنید؟ هرجا می رم که یکی از این تبلیغات کرده بقیه میان دنبال یه راهی می گردن که تخریبش کنن و چون به نفع همشون هست با هم همکاری می کنن!
با اینکار شخصیت خودتونو نشون میدین به بقیه .
danitfk
August 10th, 2012, 15:36
دوستان شما چرا اینقد دوس دارین همدیگرو تخریب کنید؟ هرجا می رم که یکی از این تبلیغات کرده بقیه میان دنبال یه راهی می گردن که تخریبش کنن و چون به نفع همشون هست با هم همکاری می کنن!
با اینکار شخصیت خودتونو نشون میدین به بقیه .
حتما یه چیزی هست که گفته میشه ؛ شما سنگین تری تو این بحثا شرکت نکنی ;)
par30webhost
August 10th, 2012, 15:46
من کاملا بی طرفم ولی ایشون اومده اینجا داره آفر می ده. این تاپیک ایشونه و شما که خریدار نیستی نباید پست بدی
شما هم برو آفر بده محصولاتت را بفروش.
danitfk
August 10th, 2012, 15:53
من کاملا بی طرفم ولی ایشون اومده اینجا داره آفر می ده. این تاپیک ایشونه و شما که خریدار نیستی نباید پست بدی
راجب چیزی که اطلاع ندارید صحبت نکنید.
par30webhost
August 10th, 2012, 15:58
راجب چیزی که اطلاع ندارید صحبت نکنید.
من راجب چی اطلاع ندارم.
danitfk
August 10th, 2012, 16:01
من راجب چی اطلاع ندارم.
زرین سرور : ریسلری داشت ؛ تمدید نکرد اکانتای یوزرا پرید ( Sedafa.org نمونش ؛ سهراب k2 )
babi_bahram : بی خانواده تر از اون شاید دنیا کم دیده باشه ؛ کسی که تو یاهو به اد لیستاش فحش ناموسی میده.
در ضمن سرتون تو کار خودتون باشه ؛ سایت به زور میاد بالا ;)
medianet
August 10th, 2012, 16:35
سلام دوستان . خسته نباشید
الان این سایت بدرد خرید میخور یا نه ؟ آیا شما تاییدش میکنید ؟
danitfk
August 10th, 2012, 16:54
سلام دوستان . خسته نباشید
الان این سایت بدرد خرید میخور یا نه ؟ آیا شما تاییدش میکنید ؟
از جایی خرید کنید که برای کاربراش ارزش قائل باشه ;)
danitfk
August 10th, 2012, 21:16
par30webhost.ir hacked. Notified by DANI TFK (http://zone-h.org/mirror/id/18196360)
Account Suspended (http://par30webhost.ir/cgi-sys/suspendedpage.cgi)
بهتون که گفتم ؛ دخالت نکنید سنگین ترین ;)
1online.ir
August 10th, 2012, 21:26
par30webhost.ir hacked. Notified by DANI TFK (http://zone-h.org/mirror/id/18196360)
ببخشد که اینجا می گم ، یعنی الان که این سایت هک شده لاینس نال شده داشته؟ یا نه ؟ مگه لایسنساورجینال از لحاظ امنیت مطمئن نیست؟
danitfk
August 10th, 2012, 21:40
ببخشد که اینجا می گم ، یعنی الان که این سایت هک شده لاینس نال شده داشته؟ یا نه ؟ مگه لایسنساورجینال از لحاظ امنیت مطمئن نیست؟
بله ؛ تا حدودی لایسنس دار امنه ؛ اما باید پچ های امنیتی رو بریزید.
از whmcs هک نشد . از طریق root هک کردم. ;)
1online.ir
August 10th, 2012, 21:42
شما نمایندگی سرور هم می دید؟
sniper000man
August 10th, 2012, 21:58
اینجا شده میدون جنگ قبلا یه دوسال یک سال پیش بچه ها معرفت داشتن یه تایپک میزدی تو یه دقیقه کم کمش 4 5 تا جواب میدادن الان شده فقط مشتری از دست هم بگابپن دعوا کنن قبلا یه 100 تا پست بود باز یه جنبه اموزشی داشت ولی الان دیگه فروم به نظر من ارزش قبلیو نداره مدیرا کجا هستن نمیدونم ؟؟؟؟ یه فکر اساسی بکنید؟
ZarinServer
September 4th, 2012, 00:34
جناب شما میخواستی ثابت کنی محصولات خودت خوبه ؟ خب باشه قبول خوبه !!
شما میخواستی بگی که منم هک بلدم ؟؟ خب باشه بلدی آفرین !! (اگه میخوام هک کنی ایرانی که هموطنته هک نکن! شما که هک بلدی برو سایت های خارجی رو هک کن)
الان شما دقیقا داری چی رو ثابت میکنی؟! ( اگه اینو مشخص کنی ممنونت میشم)
شما الان وبسایت پارسی وب هاست رو هک کردی ؟ خب آفرین اما هیچکی بهت پاداشی نمیده ! شخصیت خودتونو خراب میکنید!
میخوای رقبات برن کنار فروش خودت زیاد بشه؟ ( انشالله که بیشتر بشه)
با تشکر
payapars
December 27th, 2012, 18:03
چقدر سابقه وب هاستینگ به صورت حرفه ای دارید ..؟
لینک از وب هاستینگ استاف دارید که آپتایم شمارو مانیتورینگ کرده باشه؟
؟
eskelet-sokhte
February 8th, 2013, 12:22
واقعا حق با ایشونه.اگه شخصی بتونه خوب پشتیبانی بکنه بهش میگن پشتیبان.الان دنیا دست همین 17-18 سالاست.ما که از آدم بزرگا که ادعای پشتیبانیت میکنن خیری ندیدیم.باید ببینیم این بچه ها چیکار میکنن
musicayob
February 24th, 2013, 18:54
فکر کنم سی پنل 12 باشه هاا... الان یوهاستینگ سی پنل 12 ارئه میده ( البته قسمت رایگانش)