PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اجاره سرور داخلی

ashian
August 1st, 2012, 18:17
با سلام
قصد اجاره سرور اختصاصی در داخل کشور داریم، پیشنهاد شما کدام شرکت سرویس دهنده است؟
با توجه به اینکه شرایط و هزینه های خرید مستقیم از دیتاسنتر سنگین تر از شرکت های هاستینگ واسط هست ، پیشنهاد شما استفاده از کدام سرویس دهنده است؟
با تشکر

ERfan.Taleghani
August 3rd, 2012, 00:38
با سلام
قصد اجاره سرور اختصاصی در داخل کشور داریم، پیشنهاد شما کدام شرکت سرویس دهنده است؟
با توجه به اینکه شرایط و هزینه های خرید مستقیم از دیتاسنتر سنگین تر از شرکت های هاستینگ واسط هست ، پیشنهاد شما استفاده از کدام سرویس دهنده است؟
با تشکر

سلام. من میتونم یک سرور Core 2 Quad 6600 - چهار گیگابایت رم . 500 گیگابایت هارد دیسک + پورت 5 مگابیت و ترافیک نا محدود رو بدم ماهانه 250 هزار تومان. هزینه آپگرید ها هم به عهده شما. مثلا هر 4 گیگابایت رم 32 هزار تومان . و هر هارد 500 ساتا 2 سامسونگ در میاد 120 هزار تومان . اینها ست آپ هستند و یک بار برای همیشه پرداخت می کنید

sheitonakshirazi
August 3rd, 2012, 01:41
درود
مشخصات سرور تونو بگين ما از ديتا سنتر افرانت يا سروش رسانه ميتونيم براتون تهيه كنيم .
vps| کاکوهاست | دامنه | هاست (http://www.kakohost.com/)

vps-baran.ir
August 3rd, 2012, 02:29
سلام. من میتونم یک سرور Core 2 Quad 6600 - چهار گیگابایت رم . 500 گیگابایت هارد دیسک + پورت 5 مگابیت و ترافیک نا محدود رو بدم ماهانه 250 هزار تومان. هزینه آپگرید ها هم به عهده شما. مثلا هر 4 گیگابایت رم 32 هزار تومان . و هر هارد 500 ساتا 2 سامسونگ در میاد 120 هزار تومان . اینها ست آپ هستند و یک بار برای همیشه پرداخت می کنید

سلام
شما رو کدوم دیتاسنتر ایران سرور دارید که پهنای باند نامحدود میدید؟

فقط جهت اطلاع پرسیدم؟

تا شاید من هم از شما بگیرم

ashian
August 3rd, 2012, 03:13
درود
مشخصات سرور تونو بگين ما از ديتا سنتر افرانت يا سروش رسانه ميتونيم براتون تهيه كنيم .
vps| کاکوهاست | دامنه | هاست (http://www.kakohost.com/)

سروری با 8 گیگ رم و حداقل 250 گیگ هارد ، ویندوز 2008 و پهنای باند ماهانه 100 گیگابایت حداقل شرایط مورد نظر ماست