ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل خاموش شدن اتوماتیک سرور ها

icevps
August 1st, 2012, 13:17
با سلام؛

برخی از یوزر ها از cpu خیلی کار میشکن به همین دلیل سی پی یو رو اختصاصی کردم برای هر یوزر ، وقتی این کار رو انجام دادم حالا یک سری از یوزر ها که کاراشون زیاده سرورشون خاموش میشه !!!
دوستان راهی هست که بعد از خاموش شدن سرور بعد از 40 ثانیه دوباره سرور رو روشن کنه خود سرور ؟؟؟ اگر هست لطفا آموزشش رو بزارید :53:

با تشکر

RoobinaServer
August 1st, 2012, 13:20
مطمئنید خاموش میشه ؟ اصولا باید قفل بکنه چون پردازش بالاست - خاموش نمیشن

MagicVps.Com
August 1st, 2012, 13:33
مجازی سازتون چی هست ممکنه هنگ کنه سرور ولی خاموش نیمشه مگر چقدر کارشون سنگین سهت که خاموش میشه این حالت را توی مجازی ساز هایپر وی مال میکرسافت دیدیم فقط که از یک حدی که بگزره خاموش میکنه سرور را (وی پی اس را )

icevps
August 1st, 2012, 13:38
مطمئنید خاموش میشه ؟ اصولا باید قفل بکنه چون پردازش بالاست - خاموش نمیشن

کاملا خاموش میشه سرورشون !!

icevps
August 1st, 2012, 13:39
مجازی سازتون چی هست ممکنه هنگ کنه سرور ولی خاموش نیمشه مگر چقدر کارشون سنگین سهت که خاموش میشه این حالت را توی مجازی ساز هایپر وی مال میکرسافت دیدیم فقط که از یک حدی که بگزره خاموش میکنه سرور را (وی پی اس را )

VMWare ESXi 5 هست ، من CPU Limit کردم روی هر سرور یعنی هر سرور 1000MHz استفاده کنه .

porya_spy
August 1st, 2012, 17:15
VMWare ESXi 5 هست ، من CPU Limit کردم روی هر سرور یعنی هر سرور 1000MHz استفاده کنه .

به احتمال زیاد esxi شما ایراد داره

منم اینجور مشکلی داشتم با نصب مجدد esxi برطرف شد

soheilsh
August 1st, 2012, 18:28

مشکل از esx هستش . دوباره بنصب