PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایده های خوب شما درمورد یک شبکه اجتماعی

sarzaminblog
July 31st, 2012, 14:41
سلام دوستان من میخوام یک شبکه اجتماعی بزرگ بزنم ازتون درخواست میکنم ایده هاتون و نیازهاتون رو به من بگید
ممنون میشم اگه کمکم کنید

sir-mammad
July 31st, 2012, 23:06
ایده ! اینقدر شبکه های اجتماعی زیاد شده که فکر نمی کنم کلا ایده خوبی برای حضور در جامعه مجازی باشه
باید اساس کار فعالیت تون رو براش دنبال ایده باشید
البته این نظر شخصی من بود

sajad2745
July 31st, 2012, 23:13
دوست عزیز توی ایران زندگی میکنید!
هر کسی ایده داشته باشه خودش میره اجراییش میکنه مطمئن باشید ایده ی مجانی گیرتون نمیاد ;)
هر کس باید گلیم خودشو از آب بکشه بیرون شما هم خودت بشین فکر کن یه ایده ی خوب پیدا کن و یه سایت بیا بالا

allbert
August 1st, 2012, 00:08
شبکه اجتماعی دیگه اشباه شده و بهتر هست دنبال چیز دیگه ای باشید و تو انتخاب هم عجله نکنید بهتر هست برای انتخاب یک ایده درست زیاد وقت صرف کنید

موفق باشید

lvlehrad
August 1st, 2012, 00:34
دوست عزیز توی ایران زندگی میکنید!
هر کسی ایده داشته باشه خودش میره اجراییش میکنه مطمئن باشید ایده ی مجانی گیرتون نمیاد ;)
هر کس باید گلیم خودشو از آب بکشه بیرون شما هم خودت بشین فکر کن یه ایده ی خوب پیدا کن و یه سایت بیا بالا
اصلا کل دنیا همینه !هیچکی نمیاد ایدشو مجانی در اختیار بقیه بزاره ...تو ایران همه عادت کردن از بقیه ایده طلب میکنن :دی

rezaonline.net
August 1st, 2012, 01:37
من دو تا ایده خوب دارم ، اسپانسر مالی میشید تا پیاده اش کنیم .

lived
August 1st, 2012, 03:00
سلام دوستان من میخوام یک شبکه اجتماعی بزرگ بزنم ازتون درخواست میکنم ایده هاتون و نیازهاتون رو به من بگید
ممنون میشم اگه کمکم کنید

به نظرم یه فکر دیگه کنید چون واقعا شبکه های اجتماعی دیگه لوس شده
ایده جالب برای سرمایه گذاری در نت زیاده

sajad2745
August 1st, 2012, 03:13
اصلا کل دنیا همینه !هیچکی نمیاد ایدشو مجانی در اختیار بقیه بزاره ...تو ایران همه عادت کردن از بقیه ایده طلب میکنن :دی

چرا اتفاقا هست!
شاید اسم TED به گوشتون خورده باشه بزرگترین سازمان هست در این زمینه و چندین و چند مورد ایده توش ثبت شده چندین کنفرانس از افراد بزرگ نت روش قرار داره و ...
ولی مشکل ما ایرانیا اینه که اگر بخوایم فکر هم بکنیم به ایده ایی فکر میکنیم که پولساز باشه! هیچ کس نمیاد یه ایده ایی ثبت کنه که کار من و تو کاربر رو راه بندازه!

اگر هم ایده ایی به فکرش برسه یا باید خودش اجراییش کنه یا به قیمت میلیونی بفروشه :d طرف برای راه اندازی یه انجمن با یه موضوع خاص کمک میخواسته ولی حاضر نبود موضوعش رو بگه چون فکر میکرد قراره پس فردا صد تا سایت مثل انجمنش بیاد بالا :-&

در مورد طلب ایده هم باهاتون موافقم! طرف حتی اسم دومینشم میخواد بقیه براش انتخاب کنن بعد انتظار پیشرفت داره تو کارش نمونه اشم : http://www.webhostingtalk.ir/f24/18001/

sajad2745
August 1st, 2012, 03:17
به نظرم یه فکر دیگه کنید چون واقعا شبکه های اجتماعی دیگه لوس شده
ایده جالب برای سرمایه گذاری در نت زیاده

دقیقا :d
چون به شخصه جرات نمیکنم توی هیچ شبکه ی اجتماعی ایرانی عضو بشم :))