ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در kloxo

irank
July 31st, 2012, 14:33
سلام پس از اینکه از kloxo تمپلیت تهیه کردم و با آیپی جدیدی آن را ریستور کردم مشکلی پیش آمده که به صفحه default webpage کلوکسو بر میگرده دوستان راه حلی دارید؟
با تشکر

rpserver
July 31st, 2012, 14:38
سلام پس از اینکه از kloxo تمپلیت تهیه کردم و با آیپی جدیدی آن را ریستور کردم مشکلی پیش آمده که به صفحه default webpage کلوکسو بر میگرده دوستان راه حلی دارید؟
با تشکر

سلام .
در /etc/hosts بررسی کنید که آی پیتون موجود باشه !
اگر نیست . تغییرات را اعمال کنید و در انتها اسکریپت fixweb را اجرا کنید
sh /script/fixweb

irank
July 31st, 2012, 14:44
ببینید نیم سرور ها هم برای دامین هست..یعنی ns1.vpsmarket.ir من دی ان اس تمپلیت را هم پاک کردم جدید ساختم و برای دامین هم تغییر دادم اما باز هم اکی نشد..از دی ان اس منیجمنت تک تک آیپی سرور جدید را وارد کردم ولی باز هم همان حالت قبل بود..

rpserver
July 31st, 2012, 14:47
ببینید نیم سرور ها هم برای دامین هست..یعنی ns1.vpsmarket.ir من دی ان اس تمپلیت را هم پاک کردم جدید ساختم و برای دامین هم تغییر دادم اما باز هم اکی نشد..از دی ان اس منیجمنت تک تک آیپی سرور جدید را وارد کردم ولی باز هم همان حالت قبل بود..

کاری که گفتم رو انجام بدید . قطعا نتیجه میگیرید .
موفق باشید

irank
July 31st, 2012, 14:50
الان دوباره در حال ریستور بکاپ هستم لطف میکنید تمام مراحل رو بگید که از آیپی نیم سرور قبلی روی جدید بیاد؟

rpserver
July 31st, 2012, 14:52
الان دوباره در حال ریستور بکاپ هستم لطف میکنید تمام مراحل رو بگید که از آیپی نیم سرور قبلی روی جدید بیاد؟
ببین اقا ، شما که ریستور کردی ، دستور setup رو بزن
مراحلش رو دنبال کن و hostname رو بصورت کامل تصحیح کن .
بعد برو دی ان اس تمپلیت جدید بساز و تمام یوزر هاتو به دی ان اس تمپلیت جدید تطبیق بده
بعد اون حرکتی که گفتمو بزن .
nano /etc/hosts
sh /script/fixweb

RoobinaServer
July 31st, 2012, 14:56
ببین اقا ، شما که ریستور کردی ، دستور setup رو بزن
مراحلش رو دنبال کن و hostname رو بصورت کامل تصحیح کن .
بعد برو دی ان اس تمپلیت جدید بساز و تمام یوزر هاتو به دی ان اس تمپلیت جدید تطبیق بده
بعد اون حرکتی که گفتمو بزن .
nano /etc/hosts
sh /script/fixweb

sh /script/fixweb
تایید میشه.

irank
July 31st, 2012, 15:02
ببینید الان بکاپ ریستور شد منظورتون از دستور setup داخل ssh هست ؟ که میگید مراحل رو دنبال کنم و هاست نیم رو تصحیح کنم؟

rpserver
July 31st, 2012, 15:06
ببینید الان بکاپ ریستور شد منظورتون از دستور setup داخل ssh هست ؟ که میگید مراحل رو دنبال کنم و هاست نیم رو تصحیح کنم؟

:(
اره:-s

irank
July 31st, 2012, 15:23
الان تمام مراحل بالا طی شد اما آیپی دامین ها از dns management تغییر نکرد حتی با تغییر dns template آنها..

porya_spy
July 31st, 2012, 17:29
دوست عزیز اگه خواستی اطلاعات رو پ.خ کن واست درستش کنم

irank
July 31st, 2012, 18:46
براتون پ.خ کردم ممنون از کمکتون پیشاپیش

porya_spy
July 31st, 2012, 18:48
براتون پ.خ کردم ممنون از کمکتون پیشاپیش

مشخصات ssh رو هم بدین

irank
July 31st, 2012, 18:58
دادم خدمتتون ..اول ssh هست بعد خود هاست

porya_spy
July 31st, 2012, 20:32
مشکل شما حل شد

ناحیه کاربری - Vps Market (http://www.vpsmarket.ir/)

موفق باشید

irank
July 31st, 2012, 20:55
نه متاسفانه به آیپی قبلی میرفت .. من خاموش کردم وی پی اس قبلی رو ببینید نمیاد الان..

porya_spy
July 31st, 2012, 20:58
نه متاسفانه به آیپی قبلی میرفت .. من خاموش کردم وی پی اس قبلی رو ببینید نمیاد الان..

مگه ایپی جدید همونی نیست که واسم فرستادی ؟

ایپی جدید رو توی پنل دامین ست کردی ؟

dns template رو درست ساختی ؟

روشن کن دوباره چک کنم

porya_spy
July 31st, 2012, 20:59
من تا ایپی جدید رو ست کردم سایت بالا اومد

حالا روشن کن دوباره

irank
July 31st, 2012, 21:16
چشم زدم روشن بشه..
الان که سایت نمیاد :(

porya_spy
July 31st, 2012, 21:25
چشم زدم روشن بشه..
الان که سایت نمیاد :(

مشخصات دامین رو هم بده

irank
August 1st, 2012, 00:39
مشکل با کمک جناب porya_spy و rpserver عزیز حل شد و گفتند که راه حل رو داخل فروم مطرح میکنند
با تشکر

rpserver
August 1st, 2012, 00:51
مشکل با کمک جناب porya_spy و rpserver عزیز حل شد و گفتند که راه حل رو داخل فروم مطرح میکنند
با تشکر

سلام . بنده گفتم ، ایشون نگفتند .
خب .
مشکل از virtualhost ها و named بود .
ابتدا dns tempalte را با آی پی های جدید تصحیح کردم .
یکبار اسکریپت fixweb را با دستور sh /script/fixweb اجرا کردم
در انتها یکبار سرویس named را ریستارت کردم . متوجه شدم که فایل های مربوط به named آپدیت نمیشوند !
بصورت دستی فایل ها را با آی پی های جدید تصحیح کردم .
آدرس فایله ای Named
/var/named/chroot/var/named
در این قسمت ، فایل هایی با نام دومین ها ادد شده روی هاست موجود هست که باید تک تک تصحیح شوند . البته راهی برای ادیت همزمان هم وجود دارد که جای بحث نیست فعلا !
در انتها از
/etc/hosts ، Hostname را تصحیح کردم .
البته توجه کنید که قبل از تصحیح Hostname در مسییر بالا ، باید آنرا کلا در سرور تصحیح کنید و بعد برای آن Hostname در سرور آی پی تعریف کنید .
موفق باشید