PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدی با ioncube لطفا راهنمایی کنید.......خیلی جدی هست

downp30
July 31st, 2012, 12:48
با سلام دوستان ...من با نصب ioncube مشکل دارم ....من اون اول کار که سرور رو خریدم روش نصب کردم راحت نصب شد و اجرا هم شد اما الان که یک سری تغییرات دادم و کانفیگ کردم سرور رو ...هرکاری می کنم دیگه اجرا نمیشه حتی من از 4 طریق آموزش مختلف ioncube رو نصب کردم و اون مراحل نصبش رو هم به طور کامل انجام دادم اما فایده ای دیگه نداره ... یعنی نمی تونم whmcs رو اجرا کنم و پیغام
Site error: the file /home/usersw/public_html/includes/hookfunctions.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the site administrator.
میده که اعصاب منو خورد کرده....
بعد از مراحل نصبش که به طور کامل می رم php -v رو هم که می زنم اون پیغام نصب این نمی یاد به جاش یک ارور می یاد که میگه فایل php.ini شما توی لاین 232 نا منظم هست ......والا دیگه نمی دونم چیکار کنم 4 تا آموزش مختلف رو اجرا کردم ولی نمیشه ......لطفا تورو خدا اگرکسی می دونه راهنمایی کنه من کارم خیلی گیره.....اگر می دونید ویژگی هست که بافعال کردن اون ioncube دیگه کار نمی ده رو هم بگید ببینم فعال هست یا نه
باتشکر فروان من منتظرم شدید

saeedxxx
July 31st, 2012, 13:51
فایل php.ini رو توی اون لاینی که گفته باید ادیت کنید! اگر خواستید دسترسی بدید براتون درستش کنم ;)

rpserver
July 31st, 2012, 14:55
سلام . کنترل پنلتون چی هست ؟
PHP را ری کامپایل کنید در انتها ionCube را کامپایل کنید . کار سختی نیست .
کنترل پنل را بفرمایید ، بیشتر کمک میکنیم

downp30
July 31st, 2012, 16:43
دوست عزیز اگر میشه بفرماید ری کامپیال چطوری هست؟