PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : vmware esxi 5 Vs Hyper -v

azadfalah
July 31st, 2012, 00:39
سلام دوستان اگر پست تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید ما یه سرور اختصاصی داریم میخریم ! من موندم کدوم یک از این مجازی ساز هارو نصب کنم من میخوام رم کم مصرف کنه خود مجازی ساز و کیفیت عالی داشته باشه از لحاظ سی پی یو .... سرور اختصاصی تو ایران داریم میگییم خیلی مهم که سرعت سی پیو بالایی رو balance کنه بنظرتون کدومش بهرته ؟

sellpad
July 31st, 2012, 01:04
از همه لحاظ esx
به سایت vmware.ir مراجعه کنید

azadfalah
July 31st, 2012, 11:17
مشکل اصلی ما ابنه که ما یه فایر وال داریم که 500 هزار تومن سالانه خریداری شده ! و باید تمام ای پی ها ازش رد بشه و زمانی ازش رد میشه که سیستم عامل ویندوز باشه ای پی ها روش ست باشه .. چه کار کنم بنظرتون

از یه طرف exi رایگان ! بابت ویندوز اگر بخوایم 18 گیگ رم رو ساپورت کنه باید لاینسس بخریم ؟ یا کرکی چیزی داره !

sellpad
July 31st, 2012, 12:24
مشکل اصلی ما ابنه که ما یه فایر وال داریم که 500 هزار تومن سالانه خریداری شده ! و باید تمام ای پی ها ازش رد بشه و زمانی ازش رد میشه که سیستم عامل ویندوز باشه ای پی ها روش ست باشه .. چه کار کنم بنظرتون

از یه طرف exi رایگان ! بابت ویندوز اگر بخوایم 18 گیگ رم رو ساپورت کنه باید لاینسس بخریم ؟ یا کرکی چیزی داره !

فایروال نرم افزاری چرا کار نکردید؟
چرا باید ویندوز باشه؟
لایسنس هم بخواید من دارم
vps.selling@yahoo.com

azadfalah
July 31st, 2012, 12:40
فایر وال من نرم افزاری هست بخاطر همین باید ویندوز باشه !

porya_spy
July 31st, 2012, 16:55
من الان 32 گیگ رم دارم لایسنس هم خریداری نکردم تو انجمن لایسنس ساز موجوده از اون استفاده کن

danitfk
July 31st, 2012, 18:15
اگر نیاز به رجیستر کردن vmware esxi داشتید میتونید از کد زیر استفاده کنید.
لایسنس ورژن پنج ( آنلیمیتد ) :
Hh62q-4225h-08140-0c9ak-c0mj0