PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارتباط با شرکت NameKing

Saati
July 30th, 2012, 22:50
سلام
من به ایمیل های شرکت نیم کینگ ایمیل میزنم اما بعد ارسال ایمیل برگشت میخوره و ارور mail delivery failed رو میده.
چجوری میشه با اینا مکاتبه کرد پس؟

Saati
July 31st, 2012, 10:06
دوستان کسی اطلاعی نداره یا ارتباطی نداشته با این شرکت؟!

ccm
August 2nd, 2012, 01:19
با سلام دوست عزیز
اگه ایمیل ارسال کردی برای خرید دامنه ، که باید بگم شرکت nameking برای هر دامنه
یه ایمیل می سازه و خیلی وقت ها ایمیل ها کار نمی کنه و تنظیم نشدن
و بهترین راه برای خرید دامنه اینه که با قسمت خرید nameking در تماس باشی و از اونجا
نام دامنه و قیمت پیشنهادیت رو ارسال کنی تا به درخواستت رسیدگی بشه
ولی این رو هم بگم که تا حالا من ندیدم nameking دامنه بفروشه ، حداقل مثل گوددی که تو صفحه ی اول دامنه قیمت
و همه چیز رو می نویسه !!!
برای خرید یه راه بهتر هم هست ببین تاریخ انقضاء دامین کی هست ، اگه نزدیک هست و دامنه رو چند سال هم تمدید کرده
شک نکن از سرویس backorder گوددی استفاده کن یا اگه مشکل پرداخت دلار داری یه پنل ساب نمایندگی دایرکتی با یه مقدار شارژ بگیر و هروز دامنه رو چک کن تا آزاد شد دامنه رو ثبت کن.
راستش من هم پارسال دنبال یه دامنه ای بودم که nameking ثبت کرده بود
از backorder گوددی هم استفاده نکردم و شانسی یه روز whois گرفتم دیدم آزاد شده و سریع از طریق یکی از شرکت های ایرانی که خدماتش برخط و بدون نیاز به کارمند بود ، ثبت کردم ، خداوکیل خیلی شانس آوردم ؟! نه !!!!!!!!
اگه موضوع ایمیل چیز دیگه ای بوده ، والا من یکی تجربه ندام
اساتید هستند.
پیروز و موفق باشید

Saati
August 3rd, 2012, 20:37
ممنون رفیق.
من الان کامنت شما رو خوندم.
چند روز پیش از خود سایت نیم کینگ بهشون ایمیل زدم و اونا گفتن که دامنه متعلق به ایمیل admin@overseedomainmanagement.com هست و ما پیام شما رو بهشون فوروارد کردیم. همینطور گفتن که باید 3 تا 4 هفته طول میکشه پاسخ دادن.
به نظرتون مال خود نیم کینگه؟ تاریخ انقضای دامنه مذکور رو 8 ماه دیگه زده ولی ممکنه تمدید هم بکنه!

ccm
August 5th, 2012, 13:04
با سلام دوست عزیز
بله دوست عزیز ، دامنه ای که شما دنبالش هستی برای خود خود نیم کینگ هست.
معمولا شرکت های ثبت کننده دامنه چند هزار دامنه دارن که از داخل هر کدومش یه نوع دلال بازی در میارن ، مثل godaddy که internettraffic مال خودش هست و از طریق
این دامنه ، دامنه هاش رو که می خواد بفروشه میزبانی می کنه !!!
یادم رفت بگم دامنه ها برای این که حذف بشن یه سری شرایط خواست دارن تو هر رجستری
مثلا دامنه ای که من بعد حذف شدن گرفتم ، سال 2001 ثبت شد و 2003 حذف و تا سال 2011 برای نیم گینگ بود !!!
لطف کنید آدرس دامنه ی مورد نظرتون رو به ایمیلی که به پیام های خصوصی تون می فرستم بفرستید.
تا یه نگاه کنم و جواب بهتری بهتون بدم ، چون باید یه سری چیزا رو چک کنم
اصلا هم نترسید که من برم و دامنه رو .... . ما وجدان داریم ، این کاررو نمی کنیم ، مطمئن !
پیروز و موفق باشید

Saati
August 18th, 2012, 12:42
اقا من از مالک دامین قیمت دامنه ی مورد نظر رو خواستم و و این جوابو دادن :

750 هزار دلار به خاطر یک دامنه ؟ :8-| ارث باباشو میخواد #-o

به نظرتون عجیب نیست؟ یکی از بچه های همینجا میگفت 50 تا 100 دلار اب میخوره. من همونم گرون میدونستم اما با دیدن قیمت این یکی دیگه نا امید شدم :(

This domain is currently for sale for $7,500.00. If you would like to proceed with this purchase, please let me know.

ccm
August 19th, 2012, 21:35
باسلام ، عیدتون مبارک
دوست عزیز :
بله درست می فرمایید ، این هزینه خیلی خیلی زیاده اما
باید توجه داشته باشید ، فروش دامنه به یه تجارت خیلی خوب تبدیل شده و مثلا nameking می خواد حقوق کارمنداش رو با فروش این دامنه پرداخت کنه !!! غیر اینه ؟
تو همین ایران ، دامنه های .ir رو به قیمت میلیونی هم مفروشن !!!
مثلا دامنه vps.ir رو شنیدم ، مالکش گفته زیر 50 میلیون تومان نمی فروشه.
دلیلش هم اینکه اسم خوبی پیدا کرده و هم جزو نفرات اولی هست که دامنه .ir ثبت کرده ، 112 همین نفر !!!
بنظر من فعلا بی خیال بشین و صبر کنید شاید چند سال دیگه یا قیمت رو کم کرد ، یا مثل من کلا دامنه رو حذف کرد.
گفتم دامنه ای که من گیرم اومد ، حدود 8 سال برای نیم گینک بود ولی بالاخره دلش رو زد !
سوالی بود در خدمت هستم
پیروز و موفق باشید.

Saati
August 29th, 2012, 18:57
ممنون دوست عزیز
من که پشیمون شدم بهشون گفتم
چون الان میدونن که این دامنه خواهان داره و تمدید میکنن لابد