ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از سرورهای آلتوس هاست به دلیل وارز بودن می تونه مانع پیشرفت سایت بشه؟

ARNE
July 30th, 2012, 17:52
سلام

لطفا در این مورد کمی راهنمایی کنید. از نظر موتورهای جست و جو و در راس اونها گوگل استفاده از سرورهای های شرکت هایی مانند آلتوس هاست برای میزبانی سایت که به قوانین کپی رایت پایبند نیستند مورد منفی به حساب میاد؟ یعنی این عامل می تونه باعث بشه آدرس سایت ما در نتایج جست و جو رتبه پائین تری بگیره؟
باید به این نکته اشاره کنم که محتوای سایت به هیچ عنوان وارز نیست و خرید از آلتوس هاست دلیل دیگری داره.

ممنون.

Sir.DarKNesS
July 30th, 2012, 18:14
با اجازه استارتر

التوس کامل وارزه ؟

ARNE
July 30th, 2012, 18:47
با اجازه استارتر

التوس کامل وارزه ؟

تا جایی که من تجربه کردم بله. چند سایت پر بازدید دیگه هم داریم که وارز هستن ولی تا به حال به مشکلی بر نخوردیم.

itjavani
July 30th, 2012, 19:17
سلام

لطفا در این مورد کمی راهنمایی کنید. از نظر موتورهای جست و جو و در راس اونها گوگل استفاده از سرورهای های شرکت هایی مانند آلتوس هاست برای میزبانی سایت که به قوانین کپی رایت پایبند نیستند مورد منفی به حساب میاد؟ یعنی این عامل می تونه باعث بشه آدرس سایت ما در نتایج جست و جو رتبه پائین تری بگیره؟
باید به این نکته اشاره کنم که محتوای سایت به هیچ عنوان وارز نیست و خرید از آلتوس هاست دلیل دیگری داره.

ممنون.

عموم ای پی ها التوس هاست در بلک لیست هستند! جدیدا روز دوشنبه تغییراتی در دی ان اس سرورهاشون و rdns ها و غیره و ذالک دارند که فکر کنم تمهیدات جدیدی اندیشیده اند تا بهبود پیدا کنه!

ARNE
July 30th, 2012, 19:26
عموم ای پی ها التوس هاست در بلک لیست هستند! جدیدا روز دوشنبه تغییراتی در دی ان اس سرورهاشون و rdns ها و غیره و ذالک دارند که فکر کنم تمهیدات جدیدی اندیشیده اند تا بهبود پیدا کنه!

ممنونم دوست عزیز.

از کجا می توان فهمید یک آی پی خاص در بلک لیست گوگل هست یا نه؟

itjavani
July 30th, 2012, 19:29
ممنونم دوست عزیز.

از کجا می توان فهمید یک آی پی خاص در بلک لیست گوگل هست یا نه؟

مقاله زیر فکر کنم به کارتون بیاد:
Are you on the Google list of Blacklisted Sites? 6 Tools to Check | Search Engine Optimization (http://www.webdesign.org/site-maintenance/se-optimization/are-you-on-the-google-list-of-blacklisted-sites-6-tools-to-check.21744.html)