ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجام کانفیگ میکروتیک روتر برای دیتاسنترهایی مثل سینگل هاپ و رد استیشن به چه صورت؟

vps_night
July 30th, 2012, 14:02
انجام کانفیگ میکروتیک روتر برای دیتاسنترهایی مثل سینگل هاپ و رد استیشن به چه صورت؟

وقتی کانفیگ میکروتیک انجام میشه توی بخش روتر به شکل زیر نمایش داده میشه

7482

که د ر اینجا

184.154.64.122
به عنوان Route IP Address هست
184.154.64.125
هم به عنوان ای پی که ما تعریف کردیم

الان وقتی یکی عین این روتر اد میشه اما مثلا با یه ای پی مثل
184.154.64.126
که به عنوان گیت وی جدید ما باشه !
این نوع کانفیگ رو اصلا قبول نمی کنه

می خواستم ببینم اشکال کار کجا هست ؟

MagicVps.Com
July 30th, 2012, 20:02
تا جای که میدونم روتر با اون مدل کانفیگ که برای ابیوز و کلا کمنترل پهنیا باند و محدودیت پورت و و موارد اینچنینی توی شبکه هتزنر میشه داشت و جواب میده بعید میدونم برای یجاهای دیگه با توجه به نتورکشون چواب بده هتزنر کلا نتورکش اینجوری طراحی شده که حتما باید یک روتر داشته باشه حالا فرق نمکنه میکرتیک باشه یا لینوکس باشه یا مورد دیگر به عنوان روتر که میکرتیک با توجه به امکاناتج جانبی بیار زیاد عمولا از میکرتیک استفاده میکنند

موفق باشید

vps_night
July 31st, 2012, 16:15
دوست خوبم
من هر جا تاپیکی می زنم شما میگید نمیشه !

کار نشد نداره دوست عزیز

این که چیز خیلی سختی نیست که نشه

منتهی من درست نمی دونم به چه صورت باید اد بشه تا پینگش بیاد

تا جای که میدونم روتر با اون مدل کانفیگ که برای ابیوز و کلا کمنترل پهنیا باند و محدودیت پورت و و موارد اینچنینی توی شبکه هتزنر میشه داشت و جواب میده بعید میدونم برای یجاهای دیگه با توجه به نتورکشون چواب بده هتزنر کلا نتورکش اینجوری طراحی شده که حتما باید یک روتر داشته باشه حالا فرق نمکنه میکرتیک باشه یا لینوکس باشه یا مورد دیگر به عنوان روتر که میکرتیک با توجه به امکاناتج جانبی بیار زیاد عمولا از میکرتیک استفاده میکنند

موفق باشید

MagicVps.Com
July 31st, 2012, 16:48
دوست خوبم
من هر جا تاپیکی می زنم شما میگید نمیشه !

کار نشد نداره دوست عزیز

این که چیز خیلی سختی نیست که نشه

منتهی من درست نمی دونم به چه صورت باید اد بشه تا پینگش بیاد

دوست عزیز ظاهرا خوابنما شدین این کل پستهای هست که زدین

http://www.webhostingtalk.ir/search.php?searchid=1334115

بنده هم توی همین 1 دونه تاپیک شما پاسخ دادم و از روی باد هوا هم صحبت نکردم چیزی بود که میدونستم پاسخ دادم روی چه حسابی مگید من هر پستی شما دارید میزنم میام میگم نمیشه عجب ها

vps_night
July 31st, 2012, 17:33
دوست عزیز ظاهرا خوابنما شدین این کل پستهای هست که زدین

http://www.webhostingtalk.ir/search.php?searchid=1334115

بنده هم توی همین 1 دونه تاپیک شما پاسخ دادم و از روی باد هوا هم صحبت نکردم چیزی بود که میدونستم پاسخ دادم روی چه حسابی مگید من هر پستی شما دارید میزنم میام میگم نمیشه عجب ها

شاید من اشتباه کردم

اما در کل از بحث خارج نشیم اگر کسی می دونه راهنمایی کنه

ممنون