توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور دوم ( خیلی جدی )
persiantools
July 30th, 2012, 09:06
امکانش هست که تمام اطلاعات سرور توامان در یک سرور دیگه هم منتقل بشه تا در صورت سوختن قطعات سرور ، بن شدن آیپی ، هک شدن و به مشکل خوردن دیتاسنتر و... بشه به سرور دوم سوئیچ کرد ؟
.
ERfan.Taleghani
July 30th, 2012, 09:18
سلام. شما با استفاده از Rsync می تونید این کارو انجام بدید و در هر لحظه که فایل جدید میفرستید روی سرورتون درجا یک بک آپ ازش داشته باشید
shivahost
July 30th, 2012, 10:04
ردر همه حالت خوبه ها... ولی اگر سرور هک بشه و اطاعاتش sync بشه دومی هک نمیشه؟ یعنی اگر هکر بیاد از سرور اول اطلاعات سایت رو پاک کنه طبیعتا دومی هم پاک باید بشه....
persiantools
July 30th, 2012, 11:45
ردر همه حالت خوبه ها... ولی اگر سرور هک بشه و اطاعاتش sync بشه دومی هک نمیشه؟ یعنی اگر هکر بیاد از سرور اول اطلاعات سایت رو پاک کنه طبیعتا دومی هم پاک باید بشه....
پس با این حساب هاستینگ پر ریسک ترین کار دنیاست
iMohsen
July 30th, 2012, 11:55
نه !
اگر شما در پارامتر های rsync ذکر نکنید که فایلهای حذف شده از منبع اول در منبع دوم هم حذف شوند , در صورتی که از سرور اول فایلی حذف شود و در سرور دوم فایل های موردنظر باقی خواهند ماند
در این حالت ممکن است انباشت بیش از حد اطلاعات بی مصرف داشته باشید که با نوشتن یک اسکریپت ساده میتوانید مثلا هر 7 روز فایلهای قدیمی را ( که مثلا تاریخ ایجاد آنها تا قبل از 3 روز پیش بوده ) از سرور حذف کنید .
persiantools
July 30th, 2012, 12:07
نه !
اگر شما در پارامتر های rsync ذکر نکنید که فایلهای حذف شده از منبع اول در منبع دوم هم حذف شوند , در صورتی که از سرور اول فایلی حذف شود و در سرور دوم فایل های موردنظر باقی خواهند ماند
در این حالت ممکن است انباشت بیش از حد اطلاعات بی مصرف داشته باشید که با نوشتن یک اسکریپت ساده میتوانید مثلا هر 7 روز فایلهای قدیمی را ( که مثلا تاریخ ایجاد آنها تا قبل از 3 روز پیش بوده ) از سرور حذف کنید .
میشه زمان انتقال اطلاعات سرور اصلی و سرور دوم 48 ساعت اختلاف داشته باشه ؟
iMohsen
July 30th, 2012, 12:11
متوجه نشدم دقیق منظورتون چی بود .
اما اگر منظور شما این هست که فایلها و پوشه هایی که تا 48 ساعت قبل و زمان قبل از آن ایجاد شده اند فقط در سرور دوم کپی شوند , بله امکانش هست . اما در این حالت اسکریپت replication کمی پیچیده خواهد شد و در زمان انجام کار احتمال افزایش load cpu وجود دارد .
RoobinaServer
July 30th, 2012, 12:49
پس با این حساب هاستینگ پر ریسک ترین کار دنیاست
با سلام
سرور اول شما هاستینگ هست ؟ سیپنل؟
میخواید از اطلاعات هاست ها بکاب گرفته بشه ؟ یه کم بیشتر توضیح بدید
persiantools
July 30th, 2012, 13:07
با سلام
سرور اول شما هاستینگ هست ؟ سیپنل؟
میخواید از اطلاعات هاست ها بکاب گرفته بشه ؟ یه کم بیشتر توضیح بدید
بله هاستینگ و سی پنل . می خوام وقتی سرور هک شد یا مشکلی برای سرور یا دیتاسنتر یا اطلاعات داخل سرور پیش اومد همه چیز از بین نره .
RoobinaServer
July 30th, 2012, 14:03
بله هاستینگ و سی پنل . می خوام وقتی سرور هک شد یا مشکلی برای سرور یا دیتاسنتر یا اطلاعات داخل سرور پیش اومد همه چیز از بین نره .
اینجوری که دوستان راهنمایی کردند منم بودم گیج میشدم.
سیپنل را روی بکاب روزانه و هفتگی و ماهانه در سروری دیگر توسط اف تی پی تنظیم کنید.
یا حق
persiantools
July 30th, 2012, 14:22
اینجوری که دوستان راهنمایی کردند منم بودم گیج میشدم.
سیپنل را روی بکاب روزانه و هفتگی و ماهانه در سروری دیگر توسط اف تی پی تنظیم کنید.
یا حق
ممنون.
سرور اول اگر سوخت ! میشه سریع سوئیچ کرد رو سرور دوم یا باید بک آپها یکی یکی ریستور بشن ؟
reza*
July 30th, 2012, 14:30
یه سوالی هم من دارم
حالا فرض کنید سی پنل نیست و سرور مجازی ویندوز هست
با اونم میشه این کار رو کرد ؟
یعنی اگر اطلاعی در سرور مجازی اول اضافه میشه به سرور مجازی دوم هم آپلود بشه
AvalinHost
July 30th, 2012, 15:21
ممنون.
سرور اول اگر سوخت ! میشه سریع سوئیچ کرد رو سرور دوم یا باید بک آپها یکی یکی ریستور بشن ؟
معمولا هارد سرورها مشکل ایجاد میشه که شما با raid 1 میتونید این مشکل رو رفع کنید که اگر هارد اصلی سوخت هاردی که روش mirror میشده سریعا وارد عمل بشه.
البته این کار به تنهایی تظمین کننده حفظ اطلاعاتتون نیست و باید همیشه از سرویس بک آپ هم روی سرور جداگانه استفاده کنید.
RoobinaServer
July 30th, 2012, 15:31
ممنون.
باید رستور بشه.
یه سوالی هم من دارم
حالا فرض کنید سی پنل نیست و سرور مجازی ویندوز هست
با اونم میشه این کار رو کرد ؟
یعنی اگر اطلاعی در سرور مجازی اول اضافه میشه به سرور مجازی دوم هم آپلود بشه
بکاب میشه گرفت که باید تنظیم بشه.
persiantools
July 30th, 2012, 15:34
معمولا هارد سرورها مشکل ایجاد میشه که شما با raid 1 میتونید این مشکل رو رفع کنید که اگر هارد اصلی سوخت هاردی که روش mirror میشده سریعا وارد عمل بشه.
البته این کار به تنهایی تظمین کننده حفظ اطلاعاتتون نیست و باید همیشه از سرویس بک آپ هم روی سرور جداگانه استفاده کنید.
در حال حاضر سرور raid 1 هست .
persiantools
July 30th, 2012, 15:35
باید رستور بشه.
بکاب میشه گرفت که باید تنظیم بشه.
همین الانم داره بک آپ هفتگی کرفته میشه . من دنباله اینم که محتوای سرور عینا در یک سرور دیگه هم کپی بشه تا موقع مشکل سرور اول سریع سوئیچ بشه رو دوم
AvalinHost
July 30th, 2012, 15:43
همین الانم داره بک آپ هفتگی کرفته میشه . من دنباله اینم که محتوای سرور عینا در یک سرور دیگه هم کپی بشه تا موقع مشکل سرور اول سریع سوئیچ بشه رو دوم