CmanDesign
July 29th, 2012, 23:15
سلام ، متاسفانه من مشکل خاصی بر خورد کردم که بعد از جستجو های فراوان ، به این نتیجه رسیدم از دوستان این انجمن هم یه سوالی بکنم .. ما برای دانلود سنتر یه سایت از چند تا برنامه ی FTP استفاده کردیم که متاسفانه همشون مشکلات مشابهی داشتن . نرم افزار هایی مثل FileZilla , Wing FTP و آخرینشون هم Gene6 ، مشکل به این صورته که توی ساعات روزانه همه چیز عالی و سرعت و کانکشن دادن و اینا همه چیز نرماله ، اما توی تایم شبانه و یا زمانی که کلا تعداد یوزرا زیاد میشه ( حدودا 500 تا کلاینت که زیاد هم نیست آنچنان ) ، سرور به سختی کانکشن میده به یوزرا و سرعت ترنسفر هم فوق العاده پایینه ، چیزی که هست سروراختصاصیه و داخل RedStation ــه ، از لحاظ سخت افزاری هم مشکل خاصی فک نمیکنم داشته باشه ( پلان 1 سرور های اختصاصیشون E3-1230 و 16 گیگ رم ) سرور اصلی روش ESXi 5 نصبه که فقط همین یه Virtual Machine داخش ایجاد شده و تمامی امکانات سرور رو تقریبا تا جایی که امکان بوده بهش دادیم ، روی خود VM هم ویندوز 2008 نصبه ( البته چند تا OS دیگه هم تست کردم ، همین مشکل بود ) .
چیزی که هست ، مسلما مشکل از شبکه ی سرور نیست . در همون تایم من هم سرعت دانلود تست کردم و هم چیزای دیگه رو ، مشکل از مشتریا هم نیست ، در همون تایم شب من از یه دانلود سنتر مشابه که از برنامه ی Wing FTP استفاده میکنه ، سرورش دقیقا سرورماست و دیتاسنتر هم یکیه اما اون مشکلی نداره و ما مشکل داریم .
واقعا من یکی که چیزی دیگه به عقلم نمیرسه ..
چیزی که هست ، مسلما مشکل از شبکه ی سرور نیست . در همون تایم من هم سرعت دانلود تست کردم و هم چیزای دیگه رو ، مشکل از مشتریا هم نیست ، در همون تایم شب من از یه دانلود سنتر مشابه که از برنامه ی Wing FTP استفاده میکنه ، سرورش دقیقا سرورماست و دیتاسنتر هم یکیه اما اون مشکلی نداره و ما مشکل داریم .
واقعا من یکی که چیزی دیگه به عقلم نمیرسه ..