نیاز به یک سرور مجازی با هارد یک ترا بایت ، پورت با سرعت تضمینی حداقل 80 مگابایت ، پهنای باند درحد ترا و آپتایم خوب دارم . برای آپلودسنتر نیاز دارم . سایت تازه شروع به کار کرده . لطفا آفر های خود را ارائه دهید .
این جوری که من فهمیدم ایشون پورت اختصاصی ۸۰ مگابایت می خوان !
dertgtr
July 29th, 2012, 22:23
سلام
فضا 100GB / پهنای باند نامحدود / رم 2072MB/ سی پی یو اختصاصی / مجازی سازی Xen / هزینه ماهانه 43 هزار تومان( با تخفیف 40 درد ماه اول 25800 تومان )
هزینه هارد اضافه 1.5 ترابایت ماهانه 35 هزار تومان .
---------------------------------------------------------------------------------------------------
برای کلیه سرویس های vps ویژه کاربران انجمن 40 درصد تخفیف برای ماه اول وجود دارد جهت استفاده از تخفیف از کد زیر استفاده فرمایید:
کد: fovps
---------------------------------------------------------------------------------------------------
قابل ذکر است کلیه پکیج های vps لینوکس و ویندوز هاست نتورک از خدمات زیر برخوردار هستند
- کانفینگ فنی و امنیتی اولیه( رایگان)
- 50 درصد تخفیف در خرید لایسنس دایرکت ادمین از شرکت (iranlicense.ir (http://iranlicense.ir))
- پشتیبانی 24 ساعته از طریق چت انلاین،تیکت و...
- گارانتی عودت وجه در صورت نارضایتی از کیفیت سرور( داون تایم،عدم پشتیبانی) تا یک هفته به صورت کامل
- تحویل سرویس از 1 الی 12 ساعت
1 ) امکان تهیه نسخه پشتیبان از کل اطلاعات سرور مجازی بر روی سرور دیگر
2 ) امکان مشاهده وضعیت پردازنده ، رم و پهنای باند به صورت آنلاین
3 ) امکان روشن ، خاموش و ربوت سرور مجازی بدون نیاز به شرکت و به صورت آنلاین!
4 ) آپتایم بسیار بالا در کلیه سرویس ها نزدیک به 100%
5 ) راه اندازی و نصب کنترل پنل دایرکت ادمین به صورت رایگان !
6 ) اتصال به اینترنت 1000MBPS توسط چندین سرویس دهنده اینترنت معروف جهان
7 ) Raid سخت افزاری برای امنیت و از دست نرفتن اطلاعات
8 ) پردازندهای فوق قدرتمند سری نهالم شرکت معظم اینتل
9 ) استفاده از سرور های شرکت DELL و SuperMicro مطابق با استاندارد جهانی
واحد فروش و بازاریابی شرکت توسعه تجارت الکترونیک شبکه مجازی
موفق باشید
نیاز به یک سرور مجازی با هارد یک ترا بایت ، پورت با سرعت تضمینی حداقل 80 مگابایت ، پهنای باند درحد ترا و آپتایم خوب دارم . برای آپلودسنتر نیاز دارم . سایت تازه شروع به کار کرده . لطفا آفر های خود را ارائه دهید .
mariean
July 30th, 2012, 01:44
ماهیانه 60 یا 70 تومن
با سلام
برای تضمین این پورت باید پورت اضاف خریداری شود
که مبلغ ان 100 تومن است
هارد 1 ترا 30 تومن
هارد ایتر پرایس 1 ترا 40 تومن
+ وی پی اس مد نظر
و یا بقول دوستان سرور بگیرین
پورت مد نظر شما یک پورت کاملا فول از آلمان میشه
با تشکر
serverstar.ir
July 30th, 2012, 10:02