توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا ثبت دومین .info خطر داره ؟
Ali.9
July 29th, 2012, 16:54
سلام ، من تو یه سایتی به این موضوع برخوردم میخواستم ببینم واقعیت داره :
اگر شما دامنه با پسوند info را برای سایت خود انتخاب کرده اید باید بگویم که شما ریسک بزرگی در انتخاب دامنه با پسوند info کرده اید و تعجبم که چرا ثبت کننده دامنه به شما خطر استفاده از دامنه های info را به شما گوشزد نشده است
دامنه های اینفو یا info نباید بصورت تجاری مورد استفاده قرار بگیرد بلکه این دامنه ها تنها و تنها جنبه اطلاع رسانی دارند و در صورت استفاده از آنها با مقاصد تجاری ممکن است از طریق سازمان مربطه یا همان آیکون نسبت به مسدود کردن ان اقدام شود به عبارتی زمان ثبت این دامنه ها تمام این موارد اعلام شده و ثبت کننده دامنه نیز ان را پذیرفته است
به عبارتی کافیست رقبای شما قصد زیر اب زدن شما را داشته باشند این کار برای آنها به راحتی آب خوردن است
پس اگر از دامنه دات اینفو خود قصد در آمد زایی دارید ان را تغیر دهید
آیا واقعیت داره ؟ واینکه کجا مطمئنه واسه ثبت این دومین با قیمت مناسب ؟
behnam gol
July 29th, 2012, 17:05
سلام فکر نمیکنم اصلا وقتی ببینن سایت ایران کار داشته باشن
iranian-portal
July 29th, 2012, 17:06
Choose .INFO if:You'd like to share information, research or product specifications.
The .COM you want has already been registered by someone else, but the .INFO version of that domain has not.
Your business has already registered a .COM and would like to protect its brand from cyber-squatters by registering the corresponding .INFO.
.INFO is the ideal way to connect with international customers.
You'd like to share wedding plans, details on the annual family reunion or how-to tips online.
behnam gol
July 29th, 2012, 17:08
http://portal.vpsgol.com/domainchecker.php
لیست قیمت ها بالا هست
Ali.9
July 29th, 2012, 17:10
choose .info if:
you'd like to share information, research or product specifications.
The .com you want has already been registered by someone else, but the .info version of that domain has not.
Your business has already registered a .com and would like to protect its brand from cyber-squatters by registering the corresponding .info.
.info is the ideal way to connect with international customers.
You'd like to share wedding plans, details on the annual family reunion or how-to tips online.
یه توضیحی بدی ممنون میشم :d
rial
July 29th, 2012, 21:36
من يه دامنه info دارم و مي خواستم يه سايت شبكه اجتماعي باهاش راه بندازم به نظرتون خطر داره ؟
reza*
July 29th, 2012, 23:18
با خیال راحت استفاده کنید
saeedxxx
July 29th, 2012, 23:20
تجربه ای که من در رابطه با .info داشتم راجع به یک سایت فرهنگی با انجمن و ... بود! هیچ مشکلی هم تا به حال (بیش از یک سال و نیم) نداشتیم ;)
mehran00
July 30th, 2012, 01:20
http://portal.vpsgol.com/domainchecker.php
لیست قیمت ها بالا هست
به نظرتون ایشون خواستن دومین ثبت کنن که شما افر میدی ؟؟؟
rpserver
July 30th, 2012, 02:06
بعید میدونم . ما که تاحالا مشکلی نداشتیم با info
domainer
July 30th, 2012, 11:56
Choose .INFO if:
You'd like to share information, research or product specifications.
The .COM you want has already been registered by someone else, but the .INFO version of that domain has not.
Your business has already registered a .COM and would like to protect its brand from cyber-squatters by registering the corresponding .INFO.
.INFO is the ideal way to connect with international customers.
پسوند .اینفو را انتخاب کنید اگر:
- تمایل دارید اطلاعات، تحقیقات یا مشخصات یک محصول را به اشتراک بگذارید؛
- پسوند .کام اسمی را که میخواهید توسط شخص دیگری قبلا ثبت شده است، با اینحال پسوند .اینفوی آن اسم ثبت نشده است؛
- پسوند .کام اسم برند تجاری خود را ثبت نموده اید و قصد دارید از برند خود در مقابل دخل و تصرفهای مجازی با ثبت پسوند .اینفوی
مربوطه محافظت نمایید؛
- این پسوند یک راه ایده آل برای ارتباط برقرار کردن با مشتری های بین المللی می باشد؛
- شما تمایل دارید برنامه های عروسیتان، دید و بازدیدهای خانوادگی سالانه خود یا اطلاعات عمومی علمی خود را به اشتراک بگذارید...:-p
لایک بدین...:53:
da6276
July 30th, 2012, 12:50
سلام ، من تو یه سایتی به این موضوع برخوردم میخواستم ببینم واقعیت داره :
آیا واقعیت داره ؟ واینکه کجا مطمئنه واسه ثبت این دومین با قیمت مناسب ؟
معمولا برای سایت های اطلاع رسانی از دامنه اینفو استفاده میشه ولی در ایران هیچ قانونی بر فضای وب حاکم نیست
ماهم خیلی وقته از دامنه اینفو برای مقاصد تجاری استفاده میکنیم و تا حالا مشکلی نداشتیم
Ali.9
July 30th, 2012, 14:56
ممنون از همه ی دوستانی که راهنمایی کردن ، جایی مطمئن و ارزون واسه ثبتش میشناسید ؟
reza*
July 31st, 2012, 18:36
پسوند .اینفو را انتخاب کنید اگر:
- تمایل دارید اطلاعات، تحقیقات یا مشخصات یک محصول را به اشتراک بگذارید؛
- پسوند .کام اسمی را که میخواهید توسط شخص دیگری قبلا ثبت شده است، با اینحال پسوند .اینفوی آن اسم ثبت نشده است؛
- پسوند .کام اسم برند تجاری خود را ثبت نموده اید و قصد دارید از برند خود در مقابل دخل و تصرفهای مجازی با ثبت پسوند .اینفوی
مربوطه محافظت نمایید؛
- این پسوند یک راه ایده آل برای ارتباط برقرار کردن با مشتری های بین المللی می باشد؛
- شما تمایل دارید برنامه های عروسیتان، دید و بازدیدهای خانوادگی سالانه خود یا اطلاعات عمومی علمی خود را به اشتراک بگذارید...:-p
لایک بدین...:53:
گوگل بود این ؟
جدیدا پیشرفت کرده ها
domainer
August 1st, 2012, 05:16
گوگل بود این ؟
جدیدا پیشرفت کرده ها
نه عزیز ترجمه خودمه...
یعنی چون همه فکر کردن از گوگله کسی تشکر نکرد!!!
همه چی شده کاسبی اینجا :-&
ertebat7
August 1st, 2012, 18:15
خیر سایت های تجاری زیادی میشناسم سالهاست با این پسوند کار می کنند و مشکلی نداشتند
ccm
August 2nd, 2012, 00:57
با سلام
دوست عزیز من دامنه .info دارم و به پسوند های دیگه دامنهم وصل کردم
هیچ مشکلی نسیت ، شما راحت باش !!!
آیکن ! گیر به ایرانی جماعت ! گمون نکنم !!!
موفق باشی