3-بازگشت وجه فقط در صورت سرعت پایین سرور و مشکلات سخت افزاری پذیرفته میشود.
4-لطفا پسورد خود را بعد از تحویل عوض کنید. فراموشی یا هک شدن سرور به عهده ما نیست.ما فقط سرور را باز بک میدیم
5-ابیوز از طرف دیتا سنتر بیاد سرور خاموش خواهد شد و هیچ مسئولیتی با ما نیست
6-تمامی پشتیبانی از طریق تیکت-ایدی یاهو انجام میپذیرد فقط در موارد خاموش شدن سرور و اضطراري با ما تماس بگیرید.
7-توجه داشته باشید برای تمدید سرور 2 روز قبل به شما میل میشود حتما میل خود را چک کنید و سرور بعد از مهلت که به اتمام میرسد فقط 1 روز بعد در سرور ما میمامند لطفا بایننکته توجه فرمایید.
برخی نظرات کاربران
کاملا تایید میشن . خیلی وقته که میشناسمشون
سلام علیکم
واقعا کیفیت بی نظیره من یکی که هیچ مشکلی پیش نیومده بلکه هر سوالی در مورد موارد دیگر داشتم جواب داده اند . سرعت سرورها هم عالیه . کلا بگم نظیر نداره:113:
پشتبانیشون هم که از طریق یاهو مسنجر و تلفن عالیه
خلاصه من راضی هستم
یا علی (ع)
با سلام .
آقا رضا حرف نداره چه پشتیبانیش چه سروراش.
من تا الان حدود 15 تا وی پی اس از ایشون گرفتم و تاحالا 1 ثانیه هم قطعی نداشته.
به کیفیت سرور ها من از 20 نمره 21 میدم.سرعت و قدرت هم مثل کیفیت عالی هست.
پشتیبانی خیلی قوی هست و همیشه در دسترس.
از همینجا هم از ایشون بخاطر ارائه خدمات بسیار عالی تشکر میکنم
من یکی از مشتریانشون هستم سرور ها بسیار قدرتمند و عالی هستن پیشنهاد میکنم استفاده کنید
از مشخصات اصلی : سرعت بالا و پشتیبانی خوبش هست =d>
سرویس هاشون بسیار عالی و با پشتیبانی خوب ارائه میشه من که مشکلی نداشتم...خدایی زحمت میکشن
دستشون درد نکنه واقعا... سرور هاشون بی نظیره
فقط نارس وي پي اس nars vps .بهترين سرويس ها رو ميده . من قبلا از جاهاي ديگه خريد ميكردم ولي از روزي كه نارس وي پي اس رو پيدا كردم هم
سرعت بالا رو تجربه كردم و هم قيمت مناسب رو . ازشون واقعا تشكر ميكنم =d>=d>=d>
سلام از زحمتاتون ممنون من سرویساش رو تهیه کردم بسیار خوب و پشتیبانیش 20
منم از nars_vps سرور گرفتم . کیفیت سرور هاش عالیه. پشتیبانیش هم 20 .
سلام آقا رضا
من داشتم سرچ میکردم دیدم اینجا هستین پیغام ددوستانو دیدم
بعضی از دوستان کم لطفی کردن و دارن من خودم الان حدود 1 سال از شما 5 سرور خریدم و هر وقت دچار مشکل شدم با تلفن با مسنجر کمک کردین
حالا نمیدونم چرا از دوستان کم لطفی دارن
ولی من کمال تشکر دارم و ممنونم
موفق باشین
:53::53::53:
باسلام.کیفیت سرور عالیه تحویل 10 دقیقه ای پشتیبانیشون هم که خوب بوده با تشکر.اینشالله همینطوری پیش بره
با سلام من از نارس سرور گرفتم خیلی خوبـــــــه ساپورت و پشتیبانیش هم خیلی خوبه من به تمام دوستان پیشنهاد میکنم سرور هاشونو از نارس بگیرن
نیما
با تشکر از تمام کاربران نارس سرور.
موفق و پیروز باشید
boyf6636
July 29th, 2012, 16:11
پشتیبانیش خیلی خوبه من به تمام دوستان پیشنهاد میکنم سرور هاشونو از نارس سرور بگیرن
bmw-love
July 29th, 2012, 16:19
4 تا وی پی اس ، همگی عالی ، از اون مهمتر آنلاین بودن پشتیبانی همیشه ، توی این مدت دو ماهه که ما راضی بودیم
danitfk
July 29th, 2012, 16:49
پشتیبانی همیشه آنلاین :71: تایید میشن.
nars_Vps
July 29th, 2012, 17:47
پشتیبانیش خیلی خوبه من به تمام دوستان پیشنهاد میکنم سرور هاشونو از نارس سرور بگیرن
4 تا وی پی اس ، همگی عالی ، از اون مهمتر آنلاین بودن پشتیبانی همیشه ، توی این مدت دو ماهه که ما راضی بودیم
پشتیبانی همیشه آنلاین :71: تایید میشن.
با تشکر از دوستان.موفق باشید این شالله که همیشه پشتیبانی و کیفیت جوابگوی شما باشه.:x
perswe
July 29th, 2012, 21:06
به نوبه خودم و با دلیل کافی تایید نمی کنم .
سرور ها آپتایمشون تضمین شده نیست و مدام دچار قطعی میشن .
پشیبانی تا زمانی که مشکل براتون پیش نیاد عالیه . اما به محض ایجاد مشکل پشتیبانی 0 میشه .
یکی از دوستام هم درخاست برگشت هزینه داده بود که اونم کلا دیگه جواب نگرفت .
چند روز پیش هم که من دامنه سایتشون رو چک کردم چون قالب سایتشون کپی شده و دارایه شل بود هک شده بود . البته صاحب قالب تو همین انجمن شکایت کرده بود .
جایه تعجه که کسی که نمی تونه امنیت سایت و سرور خودش رو تامین کنه چطور میتونه امنیت کاربراش رو تامین کنه .
کلیه مواردی که گفتم برا خودم و چند نفر از نماینده هام پیش اومده و در صورتی که مدیران سایت مدرک بخوان براشون میفرستم .
nars_Vps
July 29th, 2012, 21:09
پشیبانی تا زمانی که مشکل براتون پیش نیاد عالیه . اما به محض ایجاد مشکل پشتیبانی 0 میشه .
چند روز پیش هم که من دامنه سایتشون رو چک کردم چون قالب سایتشون کپی شده و دارایه شل بود هک شده بود . البته صاحب قالب تو همین انجمن شکایت کرده بود .
جایه تعجه که کسی که نمی تونه امنیت سایت و سرور خودش رو تامین کنه چطور میتونه امنیت کاربراش رو تامین کنه .
کلیه مواردی که گفتم برا خودم و چند نفر از نماینده هام پیش اومده و در صورتی که مدیران سایت مدرک بخوان براشون میفرستم .
با تشکر از انتقاد شما
میشه خودتون رومعرفی کنید؟و مشکلتون چی بوده؟قوانین برگشت وجه در سایت برداشته شده دوست عزیز لطفا مشکلتون رو دقیق بگین و هرکس ناراضی هست خودش بیاد عضو بشه بگه بقیه جای سوء تفاهم نشه
عزیز قالب برداشته شد این 1
دوم مشکل شما چیه به قالب ما گیر دادین؟؟؟؟؟
سوم امنیت سایت چه ربطی به سرور داره؟؟مگه تا حالا کسی از سرور های ما ناراضی بوده !!!!!!!!
لطفا با دلیل بیاید نه که بگید به دلایل کافی تایید نمیکنم اعتبار مارو زیر سوال ببرید
موفق باشید
nars_Vps
July 29th, 2012, 22:28
با تشکر از انتقاد دوست عزیزمون ولی این شالله وقتی امدید توضیحات رو بدید تا پاسخ رو بهتون بدم .موفق باشید :x
MRC
July 29th, 2012, 23:21
حاجي من كه راضي هستم :x تا به حال چند تا سرور خريدم خراب كردم و پشتيباني خوبي هم داره بد نيست ولي نميدونم چرا به سوالات تخصصي و فني من جواب نميده :d البته اينم بگم ها رضا دوست صميمي منه كسي حق نداره بهش بگه بالاي چشت ابرو حواست رو جمع كن اقاي محترم.
nars_Vps
July 29th, 2012, 23:26
من در ایران و حتی در خارج کشور خیلی سرور خریدم ولی باور کنید نارس تکه الان یک سرور ازش خریدم با اینکه بازدید سایت به چهل هزار تا هم میرسه ولی آخ نمیگه :x softarchive.in (http://www.softarchive.in/)
با تشکر از شما موفق باشید.این شالله کیفیت سرور ها راضی کننده باشه.
حاجي من كه راضي هستم :x تا به حال چند تا سرور خريدم خراب كردم و پشتيباني خوبي هم داره بد نيست ولي نميدونم چرا به سوالات تخصصي و فني من جواب نميده :d البته اينم بگم ها رضا دوست صميمي منه كسي حق نداره بهش بگه بالاي چشت ابرو حواست رو جمع كن اقاي محترم.
:d :71: شما لطف دارید .سوالات فنی شما هم خارج از زمینه ما هست :D موفق باشید
elshan22
July 30th, 2012, 00:33
کیفیت عالی پشتیبانی عالی به همه یشنهاد میکنم سرور هاشونو از نارس سرور بگیرن:113:
elshan22
July 30th, 2012, 00:41
:113:کیفیت عالی پشتیبانیش خیلی خوبه چند ماهه از نارس سرور سرور میخرم خیلی راضی ام به همه پیشنهاد میکنم سرور هاشونو از نارس سرور بگیرن :113:
meysamkarimi
July 30th, 2012, 10:18
نارس سرور بهترينه :111::111::111:
nars_Vps
July 30th, 2012, 11:05
کیفیت عالی پشتیبانی عالی به همه یشنهاد میکنم سرور هاشونو از نارس سرور بگیرن:113:
نارس سرور بهترينه :111::111::111:
دوستان لطف دارید وظیفست.موفق باشید:53:
perswe
July 30th, 2012, 15:12
با تشکر از انتقاد شما میشه خودتون رومعرفی کنید؟و مشکلتون چی بوده؟قوانین برگشت وجه در سایت برداشته شده دوست عزیز لطفا مشکلتون رو دقیق بگین و هرکس ناراضی هست خودش بیاد عضو بشه بگه بقیه جای سوء تفاهم نشهعزیز قالب برداشته شد این 1دوم مشکل شما چیه به قالب ما گیر دادین؟؟؟؟؟سوم امنیت سایت چه ربطی به سرور داره؟؟مگه تا حالا کسی از سرور های ما ناراضی بوده !!!!!!!!لطفا با دلیل بیاید نه که بگید به دلایل کافی تایید نمیکنم اعتبار مارو زیر سوال ببریدموفق باشیدجناب گفتم که اگر مدیران فروم از من مدارک بخوان می تونم بهشون اراءه کنم ، علارقم این که اکثر مدارک پاک شده اما قابل ریکاوری هست. یکسری موارد توهین هم هست که با کانورسیشن یاهو قابل اثباته. من به نوبه خودم تایید نمی کنمتون ، اگر وقت ادامه این تیکت رو داشتم اون رو در جایه صحیحش یعنی بخش انتقادات مطرح می کردم.
HAMIDELECTRONIC
July 30th, 2012, 17:17
سلام
پشتیبانی 20 . کیفیت 20 . خودشون 20 . نارس سرور تکه . فقط و فقط نارس سرور .
HAMIDELECTRONIC
July 30th, 2012, 17:23
خدا میدونه چه بدبختی هستی که سرورهات فروش نمیره از حسودی اومدی اینجا وراجی میکنی . جوری حرف میزنی انگار ... . وقتی از هک و امنیت چیزی تو کتت نمیره به مخت فشار نیار . بیخودی هم به دیگران گیر نده . اینجا همه از سرورهای این دوست عزیز راضی هستن و خواهیم بود . اگر امنیت سایت کم بود تا حالا هک شده بود . پس زر زیادی نزن
اخه امنیت سایت چه ربطی به وی پی اس داره . وقتی بلد نیستی دروغ بسازی بهتره سکوت کنی چون خودتو لو دادی
عزیز دل هیچ سایتی از خودش شل نداره . اخه وقتی نمیدونی شل چیه چرا حرف از خودت در میاری باو . شل توسط هکر اپلود میشه نه اینکه قالب خودش داشته باشه . در ضمن تا جایی که میدونم قالب در هاست هست نه در دامنه . همش سوتی میدی:))
shahram68
July 31st, 2012, 10:01
سلام خدمت دوستان عزیز.من 2 شب پیش از نارس سرور سرور گرفتم سرعت کیفیت عالی اقا رضا هم خیلی کارش درسته و حسابی راهنماییم کرد و تحویلش هم 10 دقیقه نشد تحویل داد.
و دیشب هم سرور رم 2 گرفتم مثل اینکه سرورشون پر شده بود برای همین تا امروز صبر کردم سرور جدید رو داد واقعا از زحماتشون تشکر میکنم.
nars_Vps
August 1st, 2012, 14:30
سلام خدمت دوستان عزیز.من 2 شب پیش از نارس سرور سرور گرفتم سرعت کیفیت عالی اقا رضا هم خیلی کارش درسته و حسابی راهنماییم کرد و تحویلش هم 10 دقیقه نشد تحویل داد.
و دیشب هم سرور رم 2 گرفتم مثل اینکه سرورشون پر شده بود برای همین تا امروز صبر کردم سرور جدید رو داد واقعا از زحماتشون تشکر میکنم.
سلام
پشتیبانی 20 . کیفیت 20 . خودشون 20 . نارس سرور تکه . فقط و فقط نارس سرور .
[
با سلام و عرض تشکر از دوستان لطف دارید.موفق باشید
nars_Vps
August 1st, 2012, 22:15
دوستان به دلیل پر شدن سرور ها بعضی دوستان مشکل پیش اومد و 12 ساعته تحویل گرفتند سرور جدید از امریکا -انگلیس اضاف گردید برا سفارش میتوانید اقدام کنید.
:53::53:
x_man3214
August 3rd, 2012, 14:22
سلام خدمت تمام دوستان .واقعا از پشتیبانی راضی هستم ..به دوستانم هم معرفی کردم .مرسی:53:
nars_Vps
August 3rd, 2012, 23:35
سلام خدمت تمام دوستان .واقعا از پشتیبانی راضی هستم ..به دوستانم هم معرفی کردم .مرسی:53:
موفق باشید.:53:
nars_Vps
August 4th, 2012, 21:50
تعدادی سرور فروخته شد و فروش همچنان ادامه دارد .موفق باشید
gasem_h
August 4th, 2012, 23:11
من راضی هستم و به همه دوستان توصیه می کنم
پشتیبانی عالی و خوش اخلاق :x
nars_Vps
August 6th, 2012, 11:10
من راضی هستم و به همه دوستان توصیه می کنم
پشتیبانی عالی و خوش اخلاق :x
با تشکر از شما موفق باشید.نظر لطف شما هست
nars_Vps
October 14th, 2012, 20:16
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.بعد 2 ماه که بلاخره از bann در اومدیم فروش سرور ها همچنان ادامه دارد و چند سرور دیگر نیز به سرور ها اضاف گردید برای اخرین اطلاع به سایت مراجعه فرمایید.
www,nars-server.com
id : nars_vps
tell :09171274953
09387217109
موفق باشید
wanener
October 14th, 2012, 20:23
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.بعد 2 ماه که بلاخره از bann در اومدیم فروش سرور ها همچنان ادامه دارد و چند سرور دیگر نیز به سرور ها اضاف گردید برای اخرین اطلاع به سایت مراجعه فرمایید.
Www,nars-server.com
id : Nars_vps
tell :09171274953
09387217109
موفق باشید
سرورهای جناب اقای زارعی تائید میشوند
زیرا همگی با هارد دیسک های با کیفیت بالا و پرسرعت sas و ssd در بهترین و پایدار ترین دیتاسنتر های دنیا پیکربندی شده و حداکثر سرعت را در اختیار کاربران قرار خواهند داد.
با آرزوی موفقیت
wicked
October 14th, 2012, 21:19
baba damet garm bekhod .a man raziam az servicet dadash. khoda kheyret bede
scary-x2
October 14th, 2012, 22:14
سلام
آقای زارعی تایید میشن . یکی از همکاران خوب ما هستند و چند سالی هست که میشناسمشون . روز به روز کارشون بهتر میشه
nars_Vps
October 15th, 2012, 16:47
سرورهای جناب اقای زارعی تائید میشوند
زیرا همگی با هارد دیسک های با کیفیت بالا و پرسرعت sas و ssd در بهترین و پایدار ترین دیتاسنتر های دنیا پیکربندی شده و حداکثر سرعت را در اختیار کاربران قرار خواهند داد.
با آرزوی موفقیت
مرسی جناب صالحی عزیز.
baba damet garm bekhod .a man raziam az servicet dadash. khoda kheyret bede
با تشکر موفق باشید
سلام
آقای زارعی تایید میشن . یکی از همکاران خوب ما هستند و چند سالی هست که میشناسمشون . روز به روز کارشون بهتر میشه
مرسی مهدی جان شما لطف دارید.
دوستان عزیز توجه کنند دوستانی که گفتند چرا کسایی که تو وب هاستینگ واسه شما نظر میدن بعضی ها تازه وارد هستند تازه عضو هستند باید بگم که سوء تفاهم نشه من مشتری هام خارج از اینجا هم هستند و ازشون خواستم هرکه دوست داشت نظرتشون رو بگند که لطف کردند و گفتند.
موفق باشید
nars_Vps
October 16th, 2012, 15:27
با سلام .
لطفا دوستانی هم که سرور خریداری میکنند اینجا نظرات خود را بیان کنند :67:
nars_Vps
October 21st, 2012, 21:23
پست اول اپ شد :57:
افر ویژه به مدت محدود
افرهای پر قدرت نارس سرور
افرویژه به مدت محدود
رم: 2048 مگابایت
هارد: 80 گیگ
ای پی: 1 عدد اختصاصی
پهنای باند : نامحدود
دیتا سنتر : xlhost usa-redstation uk
سی پی یو : 4 گیگاهرتز 2 کور
سلام رضا جان من هفته ای ۱ بار میام تو انجمن الان دیدم این پستها رو . کارت حرف نداره هر اتفاقی هم میفته زود جواب گوی ما هستی من قبلا از سایت xzn خرید میکردم که همه میدونن کلاه بردار در اومد و آش رو با جاش می***ید در ضمن به تمامی دوستان بگم که مواظب این سایت xzn هم باشید که از اون چیزی نخرید دلایل رو هم هر کس خواست بهش میگم
موفق باشی nars-server جان
با تشکر از شما .لطف دارید
فقط انتقادی هست خوب نیست اینجا بگید یه خورده ....
اینجا در تاپیک خودش بزنید بهتره www.webhostingtalk.ir/f129/
موفق باشید
nars_Vps
November 5th, 2012, 21:23
با سلام و خسته نباشید پست اول به روز شد سرور جدید اضاف گردید .افر جدید نیز اضاف گردید
موفق باشید:55:
rezaali1
November 5th, 2012, 22:57
سلام دوستان من تو سایتشون تیکت زدم
ولی گفتم اینجا هم سوالاتم بپرسم تا شاید برای دوستان دیگر هم مفید باشه
1-مشخصات سرور های کلی شما چی هست؟
2-سرعت دانلود چقدر هست در هر سرور مجازی؟
3-کدوم دیتاسنتر از همه کیفیتش بیشتره و سرعتش که خیلی برام مهمه؟
4-قیمت های شما خیلی پایین هست با این دلار، منابع شما اختصاصی هستش؟
5-روی هر سرور چند وی پی اس هستش؟
6-قیمت ها همین میمونه؟چون خیلی پایینه!!یا از ماهه دیگه برای تمدید بالا میره؟اگه میره مثلا چه قدر؟امکانش هست هر سرور قیمتش چند برابر بشه به صورت حدودی بگید ممنون میشم.
nars_Vps
November 6th, 2012, 15:15
سلام دوستان من تو سایتشون تیکت زدم
ولی گفتم اینجا هم سوالاتم بپرسم تا شاید برای دوستان دیگر هم مفید باشه
1-مشخصات سرور های کلی شما چی هست؟
2-سرعت دانلود چقدر هست در هر سرور مجازی؟
3-کدوم دیتاسنتر از همه کیفیتش بیشتره و سرعتش که خیلی برام مهمه؟
4-قیمت های شما خیلی پایین هست با این دلار، منابع شما اختصاصی هستش؟
5-روی هر سرور چند وی پی اس هستش؟
6-قیمت ها همین میمونه؟چون خیلی پایینه!!یا از ماهه دیگه برای تمدید بالا میره؟اگه میره مثلا چه قدر؟امکانش هست هر سرور قیمتش چند برابر بشه به صورت حدودی بگید ممنون میشم.
ارسال شد.
موفق باشید
mahdi2009
November 6th, 2012, 16:12
سلام.
افر 4096 مگابایت
پهنای باند دقیق چون میزان مصرف مخصوصا روی پورت پر سرعت زیاده.
سرعت دقیق پورت یا سرعتی که لیمیت شده برای افر.
چون مصرف بستگی شدید به سرعت و کیفیت هارد هم داره لطفا یک عکس تست از هارد امکانش بود ارائه بدین. hdtune و مطلب مهمتر تضمین پایداری سرعت کیفیت هارد به همین صورت در صورت تهیه سرویس.
اگر امکان افزایش هارد هم باشد لطف کنید هزینش رو بگید.
nars_Vps
November 6th, 2012, 16:15
سلام.
افر 4096 مگابایت
پهنای باند دقیق چون میزان مصرف مخصوصا روی پورت پر سرعت زیاده.
سرعت دقیق پورت یا سرعتی که لیمیت شده برای افر.
چون مصرف بستگی شدید به سرعت و کیفیت هارد هم داره لطفا یک عکس تست از هارد امکانش بود ارائه بدین. hdtune و مطلب مهمتر تضمین پایداری سرعت کیفیت هارد به همین صورت در صورت تهیه سرویس.
اگر امکان افزایش هارد هم باشد لطف کنید هزینش رو بگید.
با سلام و خسته نباشید
بله هر 100 گیگ 10 تومان میباشد.
هارد ها از نوع ssd هستند پر سرعت میباشند و هارد اضافه از نوع هارد های عادی به شما ارائه میدهیم
پورت لیمیت نمیشود و پهنای باند نامحدود میباشد مشکلی به وجود نمیاد در این مورد.
پایداری سرور مطمئن باشید هیچگونه اختلالی نخواهید داشت .
موفق باشید
khaf_0
November 6th, 2012, 23:57
سلام
من با ایشون تماس گرفتم و فتم که عجله دارم ایشون پفتن 1 ساعته تحویا می دهند الان 4 ساعت شه و سرور را تحویل نگرفتم.بله 4 ساعت زیاد نیست ولی وقتی هماهنگ کرده باشیم....گفتک سرور قبلی من امشب منقضی میشود ولی هنوز سرور را تحویل نپرفته ام...
گفتم این همه نظر موافق بالا هست یک نظر مخالف هم قید بشود:)
nars_Vps
November 7th, 2012, 00:23
سلام
من با ایشون تماس گرفتم و فتم که عجله دارم ایشون پفتن 1 ساعته تحویا می دهند الان 4 ساعت شه و سرور را تحویل نگرفتم.بله 4 ساعت زیاد نیست ولی وقتی هماهنگ کرده باشیم....گفتک سرور قبلی من امشب منقضی میشود ولی هنوز سرور را تحویل نپرفته ام...
گفتم این همه نظر موافق بالا هست یک نظر مخالف هم قید بشود:)
عزیزه من تو سایت زدیم 1 تا 24 ساعت یا خیر؟
شما زنگ زدید گفتم سعی میکنم سعی !!!امشب بدمتون قولی ندادم .موفق باشید
nars_Vps
November 7th, 2012, 00:37
سرور ها فرستادم یوزر شما چیه؟باتشکر
bmw-love
November 7th, 2012, 01:22
به نظرم یکمی باید همه با هم کنار بیان ، من که هر موقع کاری داشتم راحت جواب گرفتم ، بدون مشکل ، یکمی صبر فقط گاهی لازمه ، شاید گاهی نت قطع شه شاید سیستم دچار مشکل بشه ، توی این چند ماه به نظرم اصلا زمان زیادی نیست .
من که کلا راضی بودم تا به امروز
nars_Vps
November 7th, 2012, 01:34
به نظرم یکمی باید همه با هم کنار بیان ، من که هر موقع کاری داشتم راحت جواب گرفتم ، بدون مشکل ، یکمی صبر فقط گاهی لازمه ، شاید گاهی نت قطع شه شاید سیستم دچار مشکل بشه ، توی این چند ماه به نظرم اصلا زمان زیادی نیست .
من که کلا راضی بودم تا به امروز
ممنون از لطف شما به بنده.
بله حق با شماست 4 ساعت زمان زیادی نیست بیاید بخاید یک نفر رو خراب کنید !!
موفق باشید.
در ضمن صبح دسترسی ندارم به انجمن مشکلی چیزی بود اینجارو شلوغ نکنید خواهشا تو سایت تیک فرمایید یا با همکارم تماس بگیرید
09365365983
موفق باشید تمامی سفارشات امروز تحویل داده شد.
khaf_0
November 7th, 2012, 10:36
با سلام
حدودا" بعد از 5.5 ساعت تحویل گرفتم.
اما هارد سرور من 7 گیگ است.در صورتی که در سایت فکر کنم زده است 100 گیگ فرمودن تیکت بزن تا درستش کنیم.و قبل از سفارش هم عرض کردن بودم پنل vSphere می خواهم که تا الان که ساعت 10:32 دقیقه است و حدودا" از مان سفارش بنده 14-15 ساعت می گذرد آماده نشده.
وی پی اس دارای کانفیگ های جانبی است که بنده سفارش نداده ام.
و بنده که انقدر عجله داشتم برای انتقال فایل هایم از سرور قبل به این سرور الان از 7 گیگ هارد تنها 2 گیگ خالی فضا برای انتقال اطلاعات دارم!
در نتیجه عجله بنده بی فایده بود و به ناچار سرور دیگری برای تهیه بک آپ از فایل هایم تهیه کردم.
پس لطفا" بی خود بزرگنمائی نکنید که پشتیبانی فلان و سرعت فوق الهاده است.نه من یقین دارم که در سطح بقیه هستند نمیگم کمتر.
و من قصد خراب کردن کسی را نداشتم و فقط حقیقت را گفتم.انشاا... که انتقاد پذیر خواهند بود.
nars_Vps
November 7th, 2012, 14:09
مشکل ندارد هرچیزی میتوانید بگید راجع به من بقیه میدونن میتوانید هارد رو به صورت دستی اد کنید یا تیکت کردید انجام میشود.اینجا محل پتشتیبانی نیست 1000 همکاران ما تو پست هاشون گفتند تو پست فروش پشتیبانی نخواید لطفا !!!!!!!موفق باشید
khaf_0
November 7th, 2012, 14:53
مشکل ندارد هرچیزی میتوانید بگید راجع به من بقیه میدونن میتوانید هارد رو به صورت دستی اد کنید یا تیکت کردید انجام میشود.اینجا محل پتشتیبانی نیست 1000 همکاران ما تو پست هاشون گفتند تو پست فروش پشتیبانی نخواید لطفا !!!!!!!موفق باشید
لطفا" فایل پیوست را ملاحضه نمائید.هارد این ماشین قابل افزایش نیست
nars_Vps
November 7th, 2012, 15:00
لطفا" فایل پیوست را ملاحضه نمائید.هارد این ماشین قابل افزایش نیست
تیکت شما بررسی میکنید؟
عزیز میشه خواهشا پشتیبانی رو تیکت کتنید اینجا انجمن هست به خدا یکم فکر کنید !!!!!!
به این وضع باشه سرور شما کنسل میکنیم پولتون رو میدیم شما دیگه اخرشید
khaf_0
November 7th, 2012, 15:17
تیکت شما بررسی میکنید؟
عزیز میشه خواهشا پشتیبانی رو تیکت کتنید اینجا انجمن هست به خدا یکم فکر کنید !!!!!!
به این وضع باشه سرور شما کنسل میکنیم پولتون رو میدیم شما دیگه اخرشید
دوست عزیز با عجله تایپ نکنید،:)
من 25000 تومان به خاطر تاخیر در راه انداختن کارم توسط شما پرداخت کردم ، خوب بزارید بقیه هم بدانند.در ضمن من که پرسیدم امکان هست پولم را پس بدهید فرمودید خیر!
آیا پنل vSpehe که بنده از قبل از ارسال سفارش درخواست داده بودم خدمتتان تا بحال آماده شده؟چرا درباره اسکرین شاتی که به خدمتتان ارسال کردم توضیح مختصری نمی دهید؟
عرض می کنم که شما کارتون شاید مشکلی نداشته باشه در حالت عادی ولی برای بنده که عجله داشتم ،اصلا" خوب نبوده.
ماشاا... این همه آدم تعریفتون را کردن ، یک نفر هم اعتراض کنه،بزارید دیگران قضاوت کنند:)
nars_Vps
November 7th, 2012, 15:19
دوست عزیز با عجله تایپ نکنید،:)
من 25000 تومان به خاطر تاخیر در راه انداختن کارم توسط شما پرداخت کردم ، خوب بزارید بقیه هم بدانند.در ضمن من که پرسیدم امکان هست پولم را پس بدهید فرمودید خیر!
آیا پنل vSpehe که بنده از قبل از ارسال سفارش درخواست داده بودم خدمتتان تا بحال آماده شده؟چرا درباره اسکرین شاتی که به خدمتتان ارسال کردم توضیح مختصری نمی دهید؟
عرض می کنم که شما کارتون شاید مشکلی نداشته باشه در حالت عادی ولی برای بنده که عجله داشتم ،اصلا" خوب نبوده.
ماشاا... این همه آدم تعریفتون را کردن ، یک نفر هم اعتراض کنه،بزارید دیگران قضاوت کنند:)
هرچی دوست دارید اعتراض فرمایید .
سرم شلوغه نمیرسم جواب پست شما رو بدم .سرور کمتر 5 ساعت تحویل داده شده بقیه قضاوت کنند
برای اد کردن هارد تیکت لطف کنید !
برای ساپورت تیکت لطف کنید
چی رو میخوای اعتراض کنیئ دوست داری بکنن به من چه.موفق باشید
khaf_0
November 7th, 2012, 15:21
این پاسخ مربوط به 2 تیکتی است که من برایشان ارسال کردم شما خودتون قضاوت کنید:65:
نارس سرور || کارمندان
با سلام و خسته نباشید ، ضمن تشکر از تماس شما با تیم پشتیبانی نارس سرور
مشخصات سرور را بدهید به صورت دستی اد نماییم برایتان
موفق باشید
نارس سرور ارزومند ارزوهایتان
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ
www.nars-server.com (http://www.nars-server.com/)
www.cp.nars-server.com (http://www.cp.nars-server.com/)
0917-127-4953
0938-721-7109
امتیاز شما به این پاسخ چند است؟
ضعیف
عالی
07/11/2012 10:28
هارد سرور من 7 گیگ هست.
لطفا" کل هارد را برای من اضافه کنید و سی دی ویندوز 2003 اینترپرایز مانت نمائید.
07/11/2012 10:25
با سلام
لطفا" یوزر و پس جهت vSphere لطف کنید/.
----------------------------
khaf_0
November 7th, 2012, 15:25
هرچی دوست دارید اعتراض فرمایید .
سرم شلوغه نمیرسم جواب پست شما رو بدم .سرور کمتر 5 ساعت تحویل داده شده بقیه قضاوت کنند
برای اد کردن هارد تیکت لطف کنید !
برای ساپورت تیکت لطف کنید
چی رو میخوای اعتراض کنیئ دوست داری بکنن به من چه.موفق باشید
البته حق با شماست سرور در 5 ساعت تحویل داده شده با هارد 7 گیگ که 5 گبگ آن را ویندوز اشغال کرده و 2 گیگ برای بنده باقی مانده!
شما به این میگویید سرور تحویل دادن؟پس پنل vSphere چی شد؟من کانفیگ وی .. .. خواسته بودم که زحمتش رو کشیدید؟
mehranpp
November 7th, 2012, 19:38
کیفیت ، پشتیبانی ، برخورد ، قیمت ... همه چیشون 20ه قبولشون دارم :x کمتر از 10 مین بعد از پرداخت سرور بهم تحویل داده شد ، واقا عالیه !!!
khaf_0
November 7th, 2012, 19:52
دقیقا" 24 ساعت از زمان سفارش بنده گذشته ولی نه هنوز هارد سرور من را کامل کردند(از 100 گیگ 7 گیگ تحویل شده) و نه پنل vSphere تحویل داده شده!
nars_Vps
November 7th, 2012, 20:11
دقیقا" 24 ساعت از زمان سفارش بنده گذشته ولی نه هنوز هارد سرور من را کامل کردند(از 100 گیگ 7 گیگ تحویل شده) و نه پنل vSphere تحویل داده شده!
عزیزه من شما میتونید یه تیکت کنید ؟؟به جای این همه پست یه تیکت فرمایید ندادند اینجا پست بدید
khaf_0
November 7th, 2012, 20:19
عزیزه جان!!!
کپی تیکتی که در تاریخ 07/11/2012 10:25 ارسال شده و جواب هم دادید 2باره هم کپی کردم در زیر مشاهده کنید.
این پاسخ مربوط به 2 تیکتی است که من برایشان ارسال کردم شما خودتون قضاوت کنید:65:
نارس سرور || کارمندان
موفق باشید
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ
0917-127-4953
0938-721-7109
ضعیف
عالی
هارد سرور من 7 گیگ هست.
با سلام
nars_Vps
November 7th, 2012, 20:28
عزیزه جان!!!
کپی تیکتی که در تاریخ 07/11/2012 10:25 ارسال شده و جواب هم دادید 2باره هم کپی کردم در زیر مشاهده کنید.
نارس سرور || کارمندان
موفق باشید
0917-127-4953
0938-721-7109
ضعیف
عالی
هارد سرور من 7 گیگ هست.
با سلام
با یه یوزر دیگه سرور رو خرید کردید با یه یوزر دیگه تیکت میدید .
تصویر رو ببینید
خوبه گفتند مشخصات سرور رو بفرستید خیلی سخته مشخصات را بفرستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
9623
بلد نیستید چیزی جواب بدید چرا الکی دارید اینجا پست میدید رو اعصاب راه میرید؟؟؟؟خیلی دوست داری پست بدی ؟
خواهشا یکی بیاد اینجا قضاوت کنه این تکت یعنی چی حق با کیه ؟؟؟؟
scary-x2
November 7th, 2012, 20:35
با یه یوزر دیگه سرور رو خرید کردید با یه یوزر دیگه تیکت میدید .
تصویر رو ببینید
خوبه گفتند مشخصات سرور رو بفرستید خیلی سخته مشخصات را بفرستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
9623
بلد نیستید چیزی جواب بدید چرا الکی دارید اینجا پست میدید رو اعصاب راه میرید؟؟؟؟خیلی دوست داری پست بدی ؟
خواهشا یکی بیاد اینجا قضاوت کنه این تکت یعنی چی حق با کیه ؟؟؟؟
سلام
آقای زارعی . بهتره تو عصبانیت جواب ندید . مثل شخص قبلی خودشون متوجه اشتباهشون میشن و عذر خواهی میکنند
در جواب به مشتری آقای زارعی : دلیل نمیشه چون شما عجله داشتید کیفیت و یا ساپورت آقای زارعی بد باشه . اینجا هم دادگاه و یا هر چیزی که فکر میکنید نیست که اگر اینجا اعتراض کنید سرور شما زودتر اوکی بشه . چون معمولا کسانی که سرور میفروشند زیاد وقت نمیکنند به وب هاستینگ تالک سر بزنند . بهترین راه صحبت خصوصی با خود آقای زارعی هست
khaf_0
November 7th, 2012, 20:42
شما قضاوت کنید!
عزیر من نمی دونم اطلاع دارید یا نه،ولی زمانی که من تیک دادم سرویس مربوطه را انتخاب کردم.یعنی شما نمی دانید ای پی متعلق به کدام سفارش و سفارش متعلق به کدام یوزر است؟
در ضمن چرا عجله میکنید آرام تایپ کنید زمانی که من عجله داشتم چرا رلکس بودید؟حالا که من 25000 تومان ضرر دادم عجلتون گرفت؟
با آرامش مشکل را در همین تاپیک رفع خواهیم کرد.
اگه قرار بر گرفتن حال امسال شما باشه به راحتی می توان Abuse براتون ارسال کرد.
اینجا داریم در کمال آرامش مشکلاتمان را حل و فصل می نماییم
khaf_0
November 8th, 2012, 10:08
شما قضاوت کنید.
بیش از 1 روز و 15 ساعت از ثبت سفارش و هماهنگی تلفنی بنده با ایشان می گذرد ولی هنوز سرویس خود را کامل دریافت نکرده ام.
یک ای پی و یوزر و پسورد دادند .
هارد 7 گیگ از 100 گیگ به بنده داده اند و پنل vSphere هم که از همان ابتدا درخواست داده بودم هنوز ارائه نشده....
nars_Vps
November 8th, 2012, 10:13
شما قضاوت کنید.
بیش از 1 روز و 15 ساعت از ثبت سفارش و هماهنگی تلفنی بنده با ایشان می گذرد ولی هنوز سرویس خود را کامل دریافت نکرده ام.
یک ای پی و یوزر و پسورد دادند .
هارد 7 گیگ از 100 گیگ به بنده داده اند و پنل vSphere هم که از همان ابتدا درخواست داده بودم هنوز ارائه نشده....
شما واقعا نفهم هستید بیشتر از 1 روز من گفتم تیکت کنید.
khaf_0
November 8th, 2012, 10:21
اینجا توهین کردن به دیگران آزاد هست؟
سروریس مردم را تحویل نمی دهند فوحششون هم میدن.واقعا" این بازار سرور و... بچه بازی شده.یارو فکر می کنه به $ خرید میکنه اوباما شده.
پول من را پس بدهید . 252500 ریال.
من پیگر این مسئله از پارس پال خواهم شد.ابیوس شما را برای دیتا سنتر نیز آماده خواهم کرد.
منتظر عواقب توهینتان باشید.
konkoori84
November 8th, 2012, 15:44
سلام،
من الآن ازشون سرور گرفتم! تحویلشون چند دقیقه ای بود! پشتیبانی شون هم خوش اخلاق بود و کلی باهام راه اومد.
سرعت سرور هم عالیه!
SajjadM2
November 8th, 2012, 17:03
شما واقعا نفهم هستید بیشتر از 1 روز من گفتم تیکت کنید.
واقعا که...
اولین باره یک سرویس دهنده دیدم به کاربراش توحین میکنه..
konkoori84
November 9th, 2012, 12:25
واقعا که...
اولین باره یک سرویس دهنده دیدم به کاربراش توحین میکنه..
برادر! توهین رو اینجوری می نویسن
abol007
November 10th, 2012, 14:44
درود به همه ی دوستان ...
منم 3 روزه که از نارس سرور، سرور مجازی گرفتم، چون یکم تازه کار بودم تو خیلی کارها مشکل داشتم، خداییش تو این 3 روز هر کاری که میخواستم انجام بدم و بلد نبودم ، تو یاهو مسنجر پرسیدم، همون جا آنلاین زود بهم جواب دادن.
پشتیبانیشون حرف نداره، عالیه!
قیمتاشونم که دیگه خودتون دارید میبینید.
سرعت و کیفیت هم من راضی راضی هستم.
به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم ...!
abol007
November 10th, 2012, 14:46
درود به همه ی دوستان ...
منم 3 روزه که از نارس سرور، سرور مجازی گرفتم، چون یکم تازه کار بودم تو خیلی کارها مشکل داشتم، خداییش تو این 3 روز هر کاری که میخواستم انجام بدم و بلد نبودم ، تو یاهو مسنجر پرسیدم، همون جا آنلاین زود بهم جواب دادن.
abol007
November 10th, 2012, 14:57
راستی، دوستانی که از نارس سرور گله دارن، اینو میخواستم بگم :
آخه این بنده ی خدا که از 24 ساعت روز ، 25 ساعت آنلاینه، خوب هر کاری دارید تو یاهو مسنجر بگید براتون انجام میده دیگه!
منم اولی که سرور رو گرفتم به جای 80 گیگ هارد، 7گیگ هارد داشت وقتی بهشون گفتم تو کمتر از 1 دقیقه برام درستش کردن، شما هم مشکلاتتون رو بهشون بگید که برطرف کنن :65:
من که مشکلی با نارس سرور ندارم، خیلی هم ازشون ممنونم به خاطر قیمت های عالیشووووووووووووووون :*
elshan22
November 10th, 2012, 16:07
=((
net_sir
November 10th, 2012, 17:38
nars_vps: to webhosting ozv hasti?
nars_vps: http://www.webhostingtalk.ir/f15/54486/
nars_vps: inja post bede binam
nars_vps: nari ... sher benevisi ha
nars_vps: chiz dorost
nars_vps: nazar bede bebinam
nars_vps: 100 ta nazar dadan
nars_vps is typing...
nars_vps: to hamin poste
با سلام خدمت همه کاربران این انجمن این باعث تاسف که فروشندگان با اعمال فشار و زور مشتریان را مجبور یه پست و تعریف کردن از سرور هایشان میکنند روندی که از بدو تاسیس این سیستم تبلیغاتی در این انجمن بوده و هست این تکه ای از نا گفته های این انجمن تخصصی است
شوخی کردم
بگذارید خلاصه ای از فعالیت های من با اقا رضای گل رو خدمت کاربران بیان کنم من جز اولین مشتری های این دوست خوبمون هستم
ایشون از نظر فنی شاید در سطح بالایی نباشند ولی در معرفت و دوستی در بین فروشندگان سرامد هستند
اشنایی ما از یک اسم شروع شد کلاهبرداری به اسم وحید قپانی فرد کاشانی که فکر کنم اقا رضا خوب یادش بیاد مگه میشه یادش بره
بگذریم در اویل یک اشکالاتی داشت اقا رضا ما که الان کمتر مشاهده میشه ولی خوب در حال حاضر بنده از ایشون خیلی راضی هستم در حالی خودم میتونم سرور اختصاصی و یا از دیگر سرویس دهندگان سرور مجازی با قیمت کمتر تهیه کنم ولی با ایشون کار میکنم هم از نظر کیفیت سرور و هم از نظر صداقت در فروش جدیدا هم انباری خونشون رو کرده شرکت 24 انلاینه با سود حاصله هم همش داره پیتزا سفارش میده
کلاس کار هم داری پنجشنبه جمعه رو تعطیل کرده مثل دکترا ولی خوب هر موقع زنگ بزنی 3 صبح 12 شب 9 صبح گوشی میگیره با صدایی خواب الود میگه بله بعد پا میشه میاد انلاین میشه کارتو میرسه
این صحبتی صادقانه از طرف یک دوست و مشتری یک ساله این اقا رضای ما
با تشکر
ns***
nars_Vps
November 11th, 2012, 14:31
سلام،
من الآن ازشون سرور گرفتم! تحویلشون چند دقیقه ای بود! پشتیبانی شون هم خوش اخلاق بود و کلی باهام راه اومد.
سرعت سرور هم عالیه!
درود به همه ی دوستان ...
راستی، دوستانی که از نارس سرور گله دارن، اینو میخواستم بگم :
آخه این بنده ی خدا که از 24 ساعت روز ، 25 ساعت آنلاینه، خوب هر کاری دارید تو یاهو مسنجر بگید براتون انجام میده دیگه!
منم اولی که سرور رو گرفتم به جای 80 گیگ هارد، 7گیگ هارد داشت وقتی بهشون گفتم تو کمتر از 1 دقیقه برام درستش کردن، شما هم مشکلاتتون رو بهشون بگید که برطرف کنن :65:
من که مشکلی با نارس سرور ندارم، خیلی هم ازشون ممنونم به خاطر قیمت های عالیشووووووووووووووون :*
با تشکر از تمامی دوستان که نظرات خود را لطف کردند.موفق باشید
nars_vps: To webhosting ozv hasti?
Nars_vps: http://www.webhostingtalk.ir/f15/54486/
nars_vps: Inja post bede binam
nars_vps: Nari ... Sher benevisi ha
nars_vps: Chiz dorost
nars_vps: Nazar bede bebinam
nars_vps: 100 ta nazar dadan
nars_vps is typing...
Nars_vps: To hamin poste
با سلام خدمت همه کاربران این انجمن این باعث تاسف که فروشندگان با اعمال فشار و زور مشتریان را مجبور یه پست و تعریف کردن از سرور هایشان میکنند روندی که از بدو تاسیس این سیستم تبلیغاتی در این انجمن بوده و هست این تکه ای از نا گفته های این انجمن تخصصی است
شوخی کردم
بگذارید خلاصه ای از فعالیت های من با اقا رضای گل رو خدمت کاربران بیان کنم من جز اولین مشتری های این دوست خوبمون هستم
ایشون از نظر فنی شاید در سطح بالایی نباشند ولی در معرفت و دوستی در بین فروشندگان سرامد هستند
اشنایی ما از یک اسم شروع شد کلاهبرداری به اسم وحید قپانی فرد کاشانی که فکر کنم اقا رضا خوب یادش بیاد مگه میشه یادش بره
بگذریم در اویل یک اشکالاتی داشت اقا رضا ما که الان کمتر مشاهده میشه ولی خوب در حال حاضر بنده از ایشون خیلی راضی هستم در حالی خودم میتونم سرور اختصاصی و یا از دیگر سرویس دهندگان سرور مجازی با قیمت کمتر تهیه کنم ولی با ایشون کار میکنم هم از نظر کیفیت سرور و هم از نظر صداقت در فروش جدیدا هم انباری خونشون رو کرده شرکت 24 انلاینه با سود حاصله هم همش داره پیتزا سفارش میده
کلاس کار هم داری پنجشنبه جمعه رو تعطیل کرده مثل دکترا ولی خوب هر موقع زنگ بزنی 3 صبح 12 شب 9 صبح گوشی میگیره با صدایی خواب الود میگه بله بعد پا میشه میاد انلاین میشه کارتو میرسه
این صحبتی صادقانه از طرف یک دوست و مشتری یک ساله این اقا رضای ما
با تشکر
ns***
:d
عزیز ما یه چیزی گفتیم شما هم جدی گرفتی اینجا ... :d
با تشکر شما هم یکی از دوستان صمیمی من هستید خوش حالم که تا به حال به مشکلی نخوردیم.
ولی جای این شوخی ها نبودا !!!!!!!
nars_Vps
November 11th, 2012, 18:01
با سلام مجدد
امیدوارم که با همین اقتدار هم بتوانید در پلیس فتا از اقدامتی مجرمانه ای که انجام داده اید دفاع کنید.
نصب نرم افزارهای مادر ***** شکن بر روی سرورهای مجازی به صورت پیش فرض و تشویق برای عبور از *****ینگ، فکر میکنم همین برای جلوگیری از فعالیت شما کافی باشد.
مشکلی ندارد ما در خدمتتون هستیم .گفتیم شما با ابروی ما بازیز کردید پولتون هم بک کنید؟اینچا یه کلام بنویسید قرار شده پول بک بشه و به حسابتون میریزیم شما پست هارو حذف کنید.
حذف کردید اطلاع دهید بریزم واستون
موفق باشید
nars_Vps
November 11th, 2012, 18:39
با سلام و احترام
دوست من تا امشب منتظر بازگشت وجه خواهم ماند.من با آبروی کسی بازی نکردم هرچه که بوده عین حقیقت بوده.اگر فکر کردید 25 تومان ارزشش برای من اندازه یک عذر خواهی خشک و خالی هم است در اشتباه هستید.
تمام این برنامه و حرفها از آنجا شروع شد که به وعده خود عمل نکردید.همان ابتدا مثل بقیه همکارانتان می فرمودین نه آقا 1 ساعته نمی توانم سرویس تحویل بدهم تمام.گفتم آقا یوزر و پس vSphere بدهید که خودم ویندوز را سریعا" نصب کنم گفتید خودمان ویندوز را نصب می کنیم...
زمان برای من بسیار با ارزش بوده.ولی توجهی نکردید این هم سزاش.
رسما" در انجمن به بنده توهین کردید بعد هم از بنده درخواست میکنید که عذر خواهی کنم؟
بعد از زمان تحویل که طولانی شد گفتم به جای سرور دامنه ای تمدید میکنم قبول نکردید...
حالا خودتان قضاوت کنید.
چیزی در این مورد به من نگفتید عزیز.
اوکی از طریق پارس پال اقدام به بک شدن وجه شما شد.
و به شما چند بار گفتم تیکت کنید نکردید ..به هر حال .و شما پست میدادیم اعصاب بنده رو خورد کردید و عذر خواهی میکنم.
25 تومانی پولی نبود شخصا تماس میگرفتید میگفتید اقا دیر سرور رو دادید لطفا دیگه پول بک بدید میدادم مشکلی نداشت.ولی شما اینجا با دادن پست و... باعث میشید طرف بیشتر لج کنه.
پول برگشت داده شد از پارس پال .موفق باشید
musicayob
November 12th, 2012, 14:56
وقاعا سرویس هاشون حرف نداره من خودم خردیم واقعا عالی هستند قیمت هاشونم خوبه
nars_Vps
November 12th, 2012, 18:24
وقاعا سرویس هاشون حرف نداره من خودم خردیم واقعا عالی هستند قیمت هاشونم خوبه
با سلام و خسته نباشید.نظر لطف شماست این شالله همیشه راضی کننده باشه.موفق باشید
*YAS*
November 13th, 2012, 19:30
درود بر همگی
من هم از ایشون سرور گرفتم
مدت زیادی هست که از جاهای مختلف سرور گرفتم اما هیچ کدوم به این سرعت عمل نکردند
در کمتر از 5 دقیقه سرور رو تحویل دادند
ضمن اینکه واقعا همه جوره با ادم راه میان و هوای مشتری رو دارند
تشکر ویژه دارم از ایشون
امیدوارم همیشه موفق باشند
خرید از ایشون رو به همه عزیزان پیشنهاد میکنم
nars_Vps
November 13th, 2012, 22:54
درود بر همگی
من هم از ایشون سرور گرفتم
مدت زیادی هست که از جاهای مختلف سرور گرفتم اما هیچ کدوم به این سرعت عمل نکردند
در کمتر از 5 دقیقه سرور رو تحویل دادند
ضمن اینکه واقعا همه جوره با ادم راه میان و هوای مشتری رو دارند
تشکر ویژه دارم از ایشون
امیدوارم همیشه موفق باشند
خرید از ایشون رو به همه عزیزان پیشنهاد میکنم
مرسی.موفق باشید
سلام
به دلیل تحویل ندادن به موقع سرور و نصب اشتباه سیستم عامل همچنین عدم پاسخ گویی و رفتار ناشایست... درخواست بازگشت وجه دارم این درخواست به درگاه پارس پال هم ارسال شده و در صورت عدم واریز وجه شکایت میکنم ازتون تمام آرشیو مسنجر و ... هم موجود است.
در ضمن از مدیر انجمن هم میخوام اجازه فعالیت به ایشون ندند که اینقدر مشکل پیش آوردن و بلد نیستن با مشتری به شکل رفتار کنند و زمانی که پول ریخته شود حسابشون رفتارشون عوض میشه با رفتار قبل خرید!!!
احترام بگذارید احترام میزارن بهتون بی احترامی کنید برضد خودتون تمام میشه .نوکر شما نیستم که اینطوری دستور میدید یا صحبت میکنید یا توهین میکنید .درست صحبت کنید مثل بقیه خیلی راحت تر به نتیجه میرسید.
p30speed
November 13th, 2012, 23:32
دوست عزیز قیمتهاتون ثابت. یا فقط ماه اول اینجوری؟
nars_Vps
November 13th, 2012, 23:33
دوست عزیز قیمتهاتون ثابت. یا فقط ماه اول اینجوری؟
تا 3 ماه همین قیمت باقی میمانند.بعد از 3 ماه بستگی به نرخ ارز قیمت سنجیده میشود.موفق باشید
nars_Vps
November 15th, 2012, 09:19
گزارش کلاهبردای شما به درگاه پارس پال ارسال شده و در حال پیگیری می باشد در صورت عدم همکاری abuse به دیتاسنتر هم ارسال می شود که باعث بلاک شدن سرور شما خواهد شد.
همچنان منتظر نظر مدیریت سایت برای اخراج ایشون هستم.
در پارس پال در حال بررسی میباشد.موفق باشید
چند نکته برای دوستان!!
سفارش ها ظرف مدت 5 دقیقه الی نهایت 24 ساعته تحویل داده میشود !!
فقط در صورت ضعیف بودن سرور و یا قعطی پول برگشت داده میشود .
دوستانی که تقاضا چیزی دارند ابتدا شخصا با خودم صحبت کنند و یا تیکت فرمایند .
کسی اعتراضی داره لطفا پست و خراب نکنید در قسمت انتفادات مطرح فرمایید.
این افر تا فردا شب به تاریخ 26/8/1391 بیشتر پابرجا نیست .
مشکلی بود در خدمتتون هستم .با تشکر.
khaf_0
November 16th, 2012, 20:38
با سلام
ایشون پول من را بازگشت دادند.زمان تحویل سرورشان حدودا" 5 ساعت بوده.
khaf_0
November 16th, 2012, 20:55
با سلام
اگر شما تقاضای دریافت وجه از سایت پارس پال انجام داده اید ، و حق با شما باشد حتما" به پولتان خواهید رسید.
پول من را برگشت دادند ولی هنوز سرور من در حال فعالیت است.
من خودم با ایشان برخوردی داشته ام ولی کلاه بردار خطاب کردن دیگران در شان انسان فهمیده ی همچون شما نیست.
حق گرفتنی است ولی کاری نکنید که حق کس دیگری گردن شما بیافتد.
اگر گفته های من در این انجمن باعث شده تا فعالیت این دوستانمان دچار اشکال شده و بابی برای سواستفاده دیگران باز شده باشد از مسئولان سایت نارس سرور عذرخواهی میکنم.
meisamjasem
November 17th, 2012, 19:59
با سلام
آقا رضا 100% تایید میشن
من خودم یه سرور از uk گرفتم و یه سرور هم از us
خدمت اون دسته از دوستانی که برای اطمینان از دریافت سرویس مشغول جستجو لابلای کامنت ها هستند باید عرض کنم که هم سرویسشون تایید میشه و هم پشتیبانی .
موفق باشید
nars_Vps
November 28th, 2012, 16:35
با سلام
آقا رضا 100% تایید میشن
من خودم یه سرور از uk گرفتم و یه سرور هم از us
خدمت اون دسته از دوستانی که برای اطمینان از دریافت سرویس مشغول جستجو لابلای کامنت ها هستند باید عرض کنم که هم سرویسشون تایید میشه و هم پشتیبانی .
موفق باشید
با تشکر از شما.لطف دارید
افر ها به روز شدند
alirezasheyton1
December 6th, 2012, 20:02
درود به دوستان عزيز من نمي خواستم اصلا عضو بشم ولي ديدم بايد چيزي كه ديدم را بگم
من مشتري آقاي نارس بودم ولي اين دوست عزيز سرورش مرتب قطع مي شد بهش زنگ ميزدم جواب نميداد و وقتي جواب ميداد ميگفت فردا فردا درست ميشه بعد هرچي صبر ميكردم درست نميشد زنگ زدم بهش گفت من ميرم حمام بعد درستش ميكنم بعد اون زنگ دو روز طول كشيد و من بازم قطع بودم
زنگ زدم بهش ميگم داداش پس چي شد ديدم با عصبانيت گفت آقا يعني چي هي زنگ ميزني مي خواي پولتا پس ميدم گفتم بهش داداش من هزينه دادم شما بايد درست جواب بدي بعد تلفنا قطع ميكنه و ديگه تمام
ولي بازم ميگم آقاي نارس وقتي هزينه ميگيري بايد پشتيباني و سرويس خوب هم بدي نه اينجوري برخورد كني الانم اين آقا مياد با چنتا يوزر ساخته شده از خودش اينجا تعريف ميكنه ولي بدون اين جور كار كردن فايده نداره
و درستش نيست
موفق باشي
DownloadCenter
December 22nd, 2012, 12:26
آقاي نارس سرور اين طرز جواب دادن به مشتري نيست. مرتب از زير پشتيباني فرار ميكني. با واژه پشتيباني به طور كلي غريب هستي . كسي كه سرور ميگيره و شروع ميكنه به فروش مدير سرور نيست. اين رو متوجه باش لطفا .
world
December 22nd, 2012, 12:57
دوستان من از نارس سرور چند ماهی سرور گرفتم ماهه اول خوب بود ولی به بعدش پدر من رو در اورد در ضمن سرورهای ایشون اصلا اختصاصی نیست پول رو هدر ندید
و اگر با منابع اختصاصی میخواین . تو این انجمن هم راهنمایی نشدید به من بگید تا بهترین رو به (http://ymsgr:sendim?worldinarchive)شما معرفی کنم
DownloadCenter
December 22nd, 2012, 13:07
چند ماه زحمت يه تيم شده حدود 200 گيگ فايل كه شب و روز از دل اينترنت كشيدن بيرون . اونم لينك هاي غيرمستقيم و با سختي .
اونوقت فايل هاي ما روي لبه پرتگاهه بخاطر عدم پشتيباني .
دو روز اصلا از خواب و خوراك افتادم . پدرم در اومده . فقط اميدوارم 200 گيگ سالم باشه ...
world
December 22nd, 2012, 18:19
اگر جای اطمینان دار میخوای و سرور درست من takcloud.com (http://takcloud.com) رو معرفی میکنم ولی یکمی خشکن ولی کارشون عالی و پول حلال میگیرن
nars_Vps
December 23rd, 2012, 14:15
درود به دوستان عزيز من نمي خواستم اصلا عضو بشم ولي ديدم بايد چيزي كه ديدم را بگم
من مشتري آقاي نارس بودم ولي اين دوست عزيز سرورش مرتب قطع مي شد بهش زنگ ميزدم جواب نميداد و وقتي جواب ميداد ميگفت فردا فردا درست ميشه بعد هرچي صبر ميكردم درست نميشد زنگ زدم بهش گفت من ميرم حمام بعد درستش ميكنم بعد اون زنگ دو روز طول كشيد و من بازم قطع بودم
زنگ زدم بهش ميگم داداش پس چي شد ديدم با عصبانيت گفت آقا يعني چي هي زنگ ميزني مي خواي پولتا پس ميدم گفتم بهش داداش من هزينه دادم شما بايد درست جواب بدي بعد تلفنا قطع ميكنه و ديگه تمام
ولي بازم ميگم آقاي نارس وقتي هزينه ميگيري بايد پشتيباني و سرويس خوب هم بدي نه اينجوري برخورد كني الانم اين آقا مياد با چنتا يوزر ساخته شده از خودش اينجا تعريف ميكنه ولي بدون اين جور كار كردن فايده نداره
و درستش نيست
موفق باشي
لطفا هرکسی بدون مدرک نیاد این جا الکی بنویسه !خودتون رو معرفی کنید و مدرک
با تشکر
آقاي نارس سرور اين طرز جواب دادن به مشتري نيست. مرتب از زير پشتيباني فرار ميكني. با واژه پشتيباني به طور كلي غريب هستي . كسي كه سرور ميگيره و شروع ميكنه به فروش مدير سرور نيست. اين رو متوجه باش لطفا .
مشکل شما چی بوده 2 ماه هست یه مین قعط نبودید یه نظر اینجا دادید؟
دوستان من از نارس سرور چند ماهی سرور گرفتم ماهه اول خوب بود ولی به بعدش پدر من رو در اورد در ضمن سرورهای ایشون اصلا اختصاصی نیست پول رو هدر ندید
و اگر با منابع اختصاصی میخواین . تو این انجمن هم راهنمایی نشدید به من بگید تا بهترین رو به (http://ymsgr:sendim?worldinarchive)شما معرفی کنم
شما فرق سرور اختصاصی با مجازی رو نمیدونی عزیز چند بار بهتون گفتم وی پی اس هست شما گفتید اختصاصی هست گفتم بله
از لحاپ منابع نه سرور اخصاصی به شما میدیم :|
چند ماه زحمت يه تيم شده حدود 200 گيگ فايل كه شب و روز از دل اينترنت كشيدن بيرون . اونم لينك هاي غيرمستقيم و با سختي .
اونوقت فايل هاي ما روي لبه پرتگاهه بخاطر عدم پشتيباني .
دو روز اصلا از خواب و خوراك افتادم . پدرم در اومده . فقط اميدوارم 200 گيگ سالم باشه ...
هزینه شما امروز برگشت داده میشه همون اولش هم تیکت کرده بودید برگشت داده میشه لازم به نظر نبود .
فقط چند نکته
1- اینکه فقط هارد سرور شما مشکل داشت نه بقیه سرور های ما !!!!!
اینم 2 روز وقتم رو گذاشتم نشد کاری کنه.
که پولتون هم بدون هیچ کم و کسری بک میشه امروز لازم به نظر لطفتون نبود عزیز :)
اگر جای اطمینان دار میخوای و سرور درست من takcloud.com (http://takcloud.com) رو معرفی میکنم ولی یکمی خشکن ولی کارشون عالی و پول حلال میگیرن
واقعا حیف ادم که به مشتری جماعت رو بده البته جسارت به کسی نباشه
میگن دستت را تا اخر بکنی تو عسل بکنی دهن مردم اخر دستت را گاز میگیرن
خب عزیزه من شما 6 ماه مشتری ما بودی ما شما تازه وارد هم بودی نخواستیم 1 بار هم تیکت کنی تو یاهو پیام میدادی ج میدادیم تل میزدی کامل راهنماییتون میکردیم
1 ترابایت سرور شما رو انتقال دادیم خودم شخصا که شما اذیت نشید حالا پول پهنای باند و.. به کنار 1 مین هم اف نبودی مثل بقیه شرکت ها هم که سرتون کلاه گذاشتن نبودیم اطلاعاتتون رو کامل دادیم باید مثل بقیه باشیم حتما اره ؟؟؟
موفق باشید
alirezasheyton1
December 30th, 2012, 12:15
[QUOTE=nars_Vps;624160]لطفا هرکسی بدون مدرک نیاد این جا الکی بنویسه !خودتون رو معرفی کنید و مدرک
با تشکر
و اين بلا را سر خيلي ها اوردي براي همينم سايتت هك شد
ولي اينا بدون تو كار فقط شعار دادن فايده نداره كارت كه درست باشه همه ميان تعريف ميكنن نه اينكه بگي به مشتريات بيان اينجا تعريف كنن ازت الكي
MShirzadi
January 2nd, 2013, 23:34
تا اونجایی که من اطلاع دارم اینا تیمشون از هم پاشیده و من یک هارد یک ترابایت داشتم از اینا 1 ماهه توشم پر از اطلاعات بود و الان هارد کم آوردن می گن ما هارد رو پس میگیریم از شما و 2 هفته هم هنوز مونده بعد از کلی چک و چونه بدون اینکه مابقی پول من رو پس بدن درایو 1 ترابایتیرو حذف کردن.
من نمی دونم چی کار کردن و هیچ توضیحی هم ندادند اما با حذف این درایو تمام درایو های سرور من حذف شد و من تنها درایو c داشتم و بعد از اینکه توضیح می خوام از بابت حذف شدن آقا طلب کار هم هست.
من تمام اطلاعات و زحمت هام روی سرور از دست رفته و نمی دونم چی کار کنم واقعا.
پشتیبانی هم که ایشون اصلا نمی دونه چی هست و کلا روزی 2 الی 3 ساعت داره کار می کنه و رو سایت زده 24 ساعت.
من اصلا از سرویس نارس راضی نیستم.
world
January 2nd, 2013, 23:45
عزیزان من من نمیدونم چرا همه میاین اینجا از این آقا بد میگن فایده ای نداره چند نفر با هم بشید همه بریم شکایت کنیم و پولامونو و خسارتهایی که این اقا زده رو پس بگیریم
الان اینقدر آبروی این اقا رفته که داره اسم سایت رو عوض میکنه
MShirzadi
January 3rd, 2013, 00:18
کلا کارشون خیلی ضعیف هست.
ضاهرا یک تیم بودن و الان سایت های دیگه ای بالا آوردن دارن کار می کن.
وضعیت نارس خیلی افتضا شده.
من پایه شکایت هستم. البته خودم هم می تونم پیگیر باشم، دوستام هستند که بتونند به حال خوبی بهشون بدند.
nars_Vps
January 4th, 2013, 11:05
تا اونجایی که من اطلاع دارم اینا تیمشون از هم پاشیده و من یک هارد یک ترابایت داشتم از اینا 1 ماهه توشم پر از اطلاعات بود و الان هارد کم آوردن می گن ما هارد رو پس میگیریم از شما و 2 هفته هم هنوز مونده بعد از کلی چک و چونه بدون اینکه مابقی پول من رو پس بدن درایو 1 ترابایتیرو حذف کردن.
من نمی دونم چی کار کردن و هیچ توضیحی هم ندادند اما با حذف این درایو تمام درایو های سرور من حذف شد و من تنها درایو c داشتم و بعد از اینکه توضیح می خوام از بابت حذف شدن آقا طلب کار هم هست.
من تمام اطلاعات و زحمت هام روی سرور از دست رفته و نمی دونم چی کار کنم واقعا.
پشتیبانی هم که ایشون اصلا نمی دونه چی هست و کلا روزی 2 الی 3 ساعت داره کار می کنه و رو سایت زده 24 ساعت.
من اصلا از سرویس نارس راضی نیستم.
اقای شیرازدی وقتی من بودم مشکلی بود ؟
در جریان این موضوعات نیستم .
ولی اونشب هم تماس گرفتید جوابتون رو دادم در صورتی که به من ربطی هم نداشت !
عزیزان من من نمیدونم چرا همه میاین اینجا از این آقا بد میگن فایده ای نداره چند نفر با هم بشید همه بریم شکایت کنیم و پولامونو و خسارتهایی که این اقا زده رو پس بگیریم
الان اینقدر آبروی این اقا رفته که داره اسم سایت رو عوض میکنه
نظر خوبیه
موافقم
کلا کارشون خیلی ضعیف هست.
ضاهرا یک تیم بودن و الان سایت های دیگه ای بالا آوردن دارن کار می کن.
وضعیت نارس خیلی افتضا شده.
من پایه شکایت هستم. البته خودم هم می تونم پیگیر باشم، دوستام هستند که بتونند به حال خوبی بهشون بدند.
مشکلی نداره .چند جا کار نمیکنیم ما مهندس جان زیاد به فکرتون فشا نیارید
مشکل شراکت بود که جدا شدیم .
اطلاعات هم دست همونا هست من وقتی میگم اونجا نیستم دیگه باید من پاسخ گو باشم اخه ؟ [-(
MShirzadi
January 4th, 2013, 17:51
آقای نارس سرور تا اونجایی که من اطلاع دارم دوستاتون بلد نبودند هارد رو حذف کنن و به شما گفتند که نتیجه اش این شد شما تمام اطلاعات ما رو بپرونی. این به کی ربط داره؟؟
ثانیا قضیه شما اون شب گفتید داره درست می شه اما بعدش نه درست کردید نه جواب تلفن رو دادید. دوستتون هم که گوشی رو خاموش کرد و دیگه جواب نداد. و تا صبح ساعت 12 سیسم من Down بود. شما می زنی خراب می کنی بالا نمی یاد به کی ربط داره؟
دوستتون هم که می گفت من روشن می کنم اما روشن نمی شه، نمی دونم چی کار کنم. انگار تحصیلاتش سیکل بوده فقط بلد بود کلیک کنه تا سرور روشن شه. اگه هم نشد دیگه نمی شد کاریش کرد. فردا هم دید نمی تونه روشن کنه زد کل هارد ها رو خذف کرد. بعد به من دروغ می گه که من این کار رو نکردم. این یعنی کار کثیف. یعنی دروغگوی کثیف. بعدشم پولم رو که خواستم به من می که پس نمی دم. این یعنی ***ی. یعنی حرام خواری. که دور هم جمع شدید دارید می کند.
در هر صورت مشکل هر چی بود و شما جدا شدید مسئله اینه که اصلا نمی شه به شما اعتماد کرد. چون سواد فنی کافی برای انجام یک کار رو ندارید.
MShirzadi
January 5th, 2013, 11:25
این *** ها سرور من رو Down کردند. 50 تومن هم پول گرفته بودند.
به این کا میگن ***ی.
nars_Vps
January 5th, 2013, 23:27
با توجه به توهین های شما بایدم سرور رو اف کنن
برای گرفتن پولتون میتونید از پارس پال تقاضا بدید
یا تو سایت تیکت کنید.
باهاشون راه بیاید مرض ندارن که ندن میدن بهتون.
MShirzadi
January 6th, 2013, 12:04
حرفهای من عمل دوستان نارس بود اگر حرف من بد بود پس چرا شما این عمل رو انجام دادید.
طبق قانون پلیس سایبری وقتی کسی یک سرور به کس دیگه ای اجاره میده اختیار تام آن سرور به دست فرد اجاره کننده هست و از بین بردن اطلاعات و یا نفوذ به سیستم و یا ایجاد هرگونه اختلال در سرور جرم به حساب میاد.
اگر من به شما بی احترامی کردم شما می تونید شکایت و این مورد رو از راه قانون پیگیری بکنید ولی اجازه Dwon کردن سرور رو ندارید.
این کار شما مثل این میمونه که من به شما یه حرف بد بزنم و شما بیاید خونه من رو خراب کنید و این کار جرم هست.
alirezasheyton1
January 7th, 2013, 02:53
آقا وقتي نميتوني درست كار كني نيا پول مردما بگير و بزن به چاك
اصلا كار هاست بچه بازي نيست اين آقا 18 سالشم نشده هنوز
اون روز پشت تلفن بش ميگم سرورم قطع شده مشتريام ريختن سرم
ميگه من ميرم حمام آخر شب درستش ميكنم بعدش صبح بيدار شدم ديدم نه درست شده نه ديگه تلفن جواب ميده
scary-x2
January 7th, 2013, 03:18
ميگه من ميرم حمام آخر شب درستش ميكنم بعدش صبح بيدار شدم ديدم نه درست شده نه ديگه تلفن جواب ميده
ماشالله تا زمانی که سرویس دهنده خوب هست یه تشکر خشک و خالی هم ازش نمیشه
ولی وقتی به یه مشکل میخوره تاپیکش داغون میشه
به مشتری های خودم افتخار میکنم که نه تشکر میکنند و نه اعتراض :-p
tizparvaz
January 7th, 2013, 03:51
با توجه به توهین های شما بایدم سرور رو اف کنن
برای گرفتن پولتون میتونید از پارس پال تقاضا بدید
یا تو سایت تیکت کنید.
باهاشون راه بیاید مرض ندارن که ندن میدن بهتون.
شما مگه خودت نارس سرور نیستی !!
danitfk
January 7th, 2013, 03:54
گفت خارج شدم از نارس سرور :d
tizparvaz
January 7th, 2013, 04:10
گفت خارج شدم از نارس سرور :d
آها
اینم روشیه :-*
nars_Vps
January 7th, 2013, 09:13
عزیز من با چه زبونی بگم نیستم !!!حالا هرچی میخوای بگو
خیر از اونا جدا شدم !الان کسی دیگه مدیریتش میکنه نمیدونم مشکلش هم چی هست یا مشتری ها راست میگن یا واقعا ..
آها
اینم روشیه :-*
اره روش خوبی هست به شما هم توصیه میکنم.
بعضی ها از بیکاری دارن چرت میزنن میان تو تاپیک بنده نظر میدن !!جالبه!
------
یه بار شده من تو تاپییک پست بفیه پست بدم؟
اخه فهم و درکم خوبه به خدا
الان چی خوش حالی مثلا که از نارس سرور ناراضی هستن میان سراغ شما؟
هرکه ناراضی بوده از سرویس تا وقتی من بودم پول بک شده تو تاپیک هم گفتم
بعد من دیگه نمیدونم پول بک دادن یا مشکلشون چیه.
مشکلی هم دارید من دیگه به پست های نارس سرور جواب نمیدم تاپیک انتقاد بزنید خودشون بیان جواب بدن
موفق باشید
با خودشون در تماس باشید .
ادرس سایت: www.nars-server.com
09171274953
09365365983
MShirzadi
January 7th, 2013, 09:30
بعضی ها از بیکاری دارن چرت میزنن میان تو تاپیک بنده نظر میدن !!جالبه!
یعنی چی ؟ ما چه کار داریم شما با هم هستید یا تنها. این تاپیک برای نارس سرور هست و کلی هم سرور فروخته و کلی هم پول بالا کشیده حالا باید اینجا اطلاع رسانی کنیم تا مردم دیگه سرشون کلاه نره دیگه. کاملا واضح هست.
nars_Vps
January 7th, 2013, 09:54
یعنی چی ؟ ما چه کار داریم شما با هم هستید یا تنها. این تاپیک برای نارس سرور هست و کلی هم سرور فروخته و کلی هم پول بالا کشیده حالا باید اینجا اطلاع رسانی کنیم تا مردم دیگه سرشون کلاه نره دیگه. کاملا واضح هست.
با شما نبودم !با دوستانی که فروشنده هستند میان اینجا اسپم میدن بودم :53:
paidar_net
June 12th, 2013, 23:17
آقا جمع کنید این سیاه بازی هارو
ملت شاید تجربه این سیاه بازی هارو نداشته باشند ولی این تایپیگ :
فروش سرورمجازی از کشور های (انگلیس-المان-امریکا)نارس ســــــــرور
و کلیه تایپیگ های مرتبط و نظرات مثبت اکثرا کار یک نفر است و چند نفری با هم شریک هستند و میخوان تاب پیک رو جوری که میخوان هدایت کنند و هر کس رو که واقعیت رو میگه با به زررشون حرفی میزنه هر جور خواستند خراب کنند همین جناب کلاه بردار و سیاه باز بزرگ همون به اصطلاح اقا رضا یا بهتر بگم رضا حسینی راد اصل مطلب هست فکر کرده ملت هم مثل خودش بچه هستند و این چیزا رو نمی فهمند زحی خیال باطل بعضیا دحنشون هنوز بوی شیر میده میخوان ملت رو رنگ کنند
اگر دوستان بزرگوار قابل بدونند از من یک نصبحت شرکت هایی هست که سرویس دهی خوب دارند و حتی بک شکایت ندارند تو نت و شرکت ثبت شده است و درگاه پرداخت معتبر دارند و مثل نارس وی ای ان و نارس وی پی اس سرتون کلاه نمیزارند /شاید قیمت هاشون کمترین قیمت بازار نباشه که این هم خودش مزیتی هست که بعد چند هفته دد سرور هاشون دان نمیشه و مشکل ساز نمیشند و مطمئن ترهستند از هر لحاظ.
دوستان گول کلاه بردار هارو نخوریدسابقه این آقا خرابه