PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی فروش سرور مجازی؟

SajjadM2
July 29th, 2012, 12:15
سلام دوستان اگر سرور اختصاصی داشته باشم! برای استفاده شخصی و اگر بخواهم در کنارش چندین سرور مجازی هم بفروشم! باید چه نرم افزاری بر روی سرور اختصاصی نصب کرد؟

و ساخت یوزر کار مشکلی نیست؟ ویندوز و لینوکس بخوام نصب کنم باید چیکار کنم؟ فقط یک سیستم آمل رو میشه فروخت؟ یا هم لینوک هم ویندوز؟ auto اجام میشه؟ و آیا امکانش هست که بجای آی پی به اعضا subdomin بدیم؟ مثلا

vd22.cpanelhost.ir ؟ و اگر دامین ir نصب بشه مشکلی پیش نمیاد؟

+ نرم افزار لایسنس میخواد یا رایگانه ممنون

behnam gol
July 29th, 2012, 12:19
سیستم عامل نصب شد روی سرور اختصاصی چیه؟

PerSianSerVerS
July 29th, 2012, 12:21
سلام دوستان اگر سرور اختصاصی داشته باشم! برای استفاده شخصی و اگر بخواهم در کنارش چندین سرور مجازی هم بفروشم! باید چه نرم افزاری بر روی سرور اختصاصی نصب کرد؟

و ساخت یوزر کار مشکلی نیست؟ ویندوز و لینوکس بخوام نصب کنم باید چیکار کنم؟ فقط یک سیستم آمل رو میشه فروخت؟ یا هم لینوک هم ویندوز؟ auto اجام میشه؟ و آیا امکانش هست که بجای آی پی به اعضا subdomin بدیم؟ مثلا

vd22.cpanelhost.ir ؟ و اگر دامین ir نصب بشه مشکلی پیش نمیاد؟

+ نرم افزار لایسنس میخواد یا رایگانه ممنون

اگه روی سرور windows server 2008 نصبه کارت راحته تقریبا.

SajjadM2
July 29th, 2012, 12:25
نصب نکردیم امروز قراره خریداری بشه! + چجوری میشه acc vip کرد رویه؟ ویندوز امکانش رو داره یا نه؟

behnam gol
July 29th, 2012, 12:35
اگه رم بالای 8گیگ vmware 5 نصب کنید روی 2008 hyper-v مجازی ساز که کسای که حرفه ای باشن می توانند کار کنند

behnam gol
July 29th, 2012, 12:37
Microsoft Hyper-V Server | Virtualization | Virtual (http://www.microsoft.com/en-us/server-cloud/hyper-v-server/default.aspx)
اینجا اطلاعات هست