ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز نکردن فایل زیپ

kaboom
July 28th, 2012, 19:59
سلام خسته نباشید بر دوستان عزیز
من اطلاعاتم رو از یه هاست به یه سرور مجازی انتقال دادم ، رو سرور مجازی cpanel نصبه .من فایلم که حدودا 4 گیگ هست رو اپلود کردم توی هاستم اما وقتی می خوام از حالت زیپ درش بیار بهم اررور میده ارورش به این صورت هست

error: Zip file too big (greater than 4294959102 bytes)
Archive: /home/irws/public_html/dl/ios(dl2).zip End-of-central-directory signature not found. Either this file is not a zipfile, or it constitutes one disk of a multi-part archive. In the latter case the central directory and zipfile comment will be found on the last disk(s) of this archive.unzip: cannot find zipfile directory in one of /home/irws/public_html/dl/ios(dl2).zip or /home/irws/public_html/dl/ios(dl2).zip.zip, and cannot find /home/irws/public_html/dl/ios(dl2).zip.ZIP, period

ممنون میشم راهنماییم کنید .کارم خیلی واجبه
در ضمن هیچ محدودیتیم نداره
ممنون

reza_dadashian
July 28th, 2012, 23:24
چقدر حجم آزاد دارید؟ داره میگه حجم فایل بالا ... حتما هاستتون زیر 5،6 گیگ حجم خالی داره ...

porya_spy
July 28th, 2012, 23:28
فضای هاست رو افزایش بدین درست میشه

kaboom
July 28th, 2012, 23:45
حجم هاستم 1 ترابایت هست .الان نهات 50 گیگش پر هست

kaboom
July 28th, 2012, 23:55
من الان دارم خرد خرد اپلود می کنم کامل باز می شه و مشکلی نداره ، اما نمی تونم اون فایلی که توی هاستم هست رو اکسترک کنم .1 ترابایت هم فضا دارم و مشکلی از این لحاظ هم ندارم

porya_spy
July 29th, 2012, 00:09
توی این ارور میگه فایل زیپ شما مشکل داره و کامل نیست واسه همین نمیتونه اکسترکت کنه

kaboom
July 29th, 2012, 00:10
ممکنه اگر دوباره اپلودش کنم مشکلم حل شه ؟

porya_spy
July 29th, 2012, 00:11
اول از صحت سالم بودن فایل اطمینان حاصل کنید

rezahd
July 29th, 2012, 00:48
قبل از هر کاری از سالم بودن فایل خود اطمینان حاصل فرمایید دوست عزیز

kaboom
July 29th, 2012, 00:50
من الان همه فایل ها رو تست کردم هیچ مشکلی نداره تو vps بازشون می کنم و دارم خرد خرد می فرستمشون تو هاست ، اما وقتی اون فایل 25 گیگی رو می خوام اکسترک کنم تو خود هاست بهم اون ارور میده

reza_dadashian
July 29th, 2012, 01:47
فایل زیپ رو توی vps اکستراکت کنید و 2باره محتویات رو زیپ و آپلود کنید ...
نتیجه رو بگید

kaboom
July 29th, 2012, 01:51
انجام دادم نشد .باید فایل رو هی تیکه تیکه کنم بعد بریزم ، الان دارم یه گیگ یه گیگ منتقل می کنم و بدون مشکل اکسترک می کنه .
اول فکر کردم مشکل از سطع دسترسی ، یا گفتم بخاطر ساپورت نکردن رید هست ، که دیدم اونم نیز تمامس سطح دسترسی بازه .