توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروشنده سرور از دیتاسنتر yesup
m-batista
July 28th, 2012, 17:56
سلام
میخواستم بدوتم کسی توی این فروم هست که ار دیتاسنتر yesup کانادا سرور بفروشه ؟
کسی پارتنر از این دیتا سنتر میشناسه ؟ (مثل الما هاست که پارتنر redstation هست و یا فرانتورک که تغریبا میشه گفت پارنتر ovh هستن)
amin7x
July 28th, 2012, 18:04
آقا پرهام (Mr_Parham (http://www.webhostingtalk.ir/member/34786/)) سرور های این دیتاسنتر رو میفروختن.
سرور اختصاصی فقط پانزده هزار تومان (ماه اول) - تعداد و مدت محدود (http://www.webhostingtalk.ir/f11/50527)
m-batista
July 28th, 2012, 18:09
آقا پرهام (Mr_Parham (http://www.webhostingtalk.ir/member/34786/)) سرور های این دیتاسنتر رو میفروختن.
سرور اختصاصی فقط پانزده هزار تومان (ماه اول) - تعداد و مدت محدود (http://www.webhostingtalk.ir/f11/50527)
این رو دیدم ولی نظر بنده بیشتر روی پارتنر یا چیزی شبیه اون هست
m-batista
July 28th, 2012, 18:46
ببخشید ولی من نگفتم سرور میخوام گفتم کسی که میفروشه معرفی کنید
و اینکه فکر کنم توی بخش اموزشی نمیشد افر داد ولی باز هم از هر دو عزیز ممنونم
انشا الله مزاحمتون میشم (اخر تابستون)
یه سوال دیگه الان سرور های جدید اپلود باز را کی میخره ؟
HyperServer
July 28th, 2012, 21:30
سلام
میخواستم بدوتم کسی توی این فروم هست که ار دیتاسنتر yesup کانادا سرور بفروشه ؟
کسی پارتنر از این دیتا سنتر میشناسه ؟ (مثل الما هاست که پارتنر redstation هست و یا فرانتورک که تغریبا میشه گفت پارنتر ovh هستن)
جسارت به کسی نیست ! ...
اما آلما هاست رو به هیچ وجه با فرا نتورک یکی نکنید !!!!
آلما هاست حداقل 10 تا 15 هزار پوند پیش دیتا سنتر deposit کردن !!! شرکت ثبت شده در انگلستان هستند و نماینده، پرسنل و حضور همیشگری در دیتاسنتر دارند !!! بر روی سیاست های قیمت گذاری و ارائه سرویس دیتاسنتر تاثیر گذار هستند و خیلی از موارد دیگه !!!
اما کسی که حتی شرکت ثبتی در ایران ندارند و فقط ریسلر غیر رسمی دیتاسنتر هستند بحثش جداست !
موفق باشید.
mohsened
July 28th, 2012, 21:38
یا پارتنر هستن یا نیستن . چیزی به اسم تقریبا پارتتر نداریم .
آلماهاست پارتنر هستن و فرانتورک نیستن .
برای YesUp هم می تونید از خودشون بپرسید که پارتنر ایرانی دارن یا خیر .
danitfk
July 28th, 2012, 21:41
بهتره داخل سیستم کاربری یس آپ عضو بشید و یک تیکت راجب خرید سرور بزنید ؛ هر نکته ای مد نظر هست بگید ..
ما برای پرداخت 3 ماهه به جای 89$ ؛ 44$ میتونستیم پرداخت کنیم .. ( تقریبا 20-25 روز پیش ) خیلی با مشتری راه میان .
sarwhost
July 28th, 2012, 21:42
یا پارتنر هستن یا نیستن . چیزی به اسم تقریبا پارتتر نداریم .
آلماهاست پارتنر هستن و فرانتورک نیستن .
برای YesUp هم می تونید از خودشون بپرسید که پارتنر ایرانی دارن یا خیر .
تا جایی که من میدونم ندارند
قرار بود ما باهاشون کار کنیم تو ایران اما به خاطر بعضی مسائل فعلا شروع نکردیم به فروش رسمس سرورهاشون در ایران اما سرور ازشون داریم
واقعا از لحاض پشتیبانی و کیفیت بیست هستن
sarwhost
July 28th, 2012, 21:43
بهتره داخل سیستم کاربری یس آپ عضو بشید و یک تیکت راجب خرید سرور بزنید ؛ هر نکته ای مد نظر هست بگید ..
ما برای پرداخت 3 ماهه به جای 89$ ؛ 44$ میتونستیم پرداخت کنیم .. ( تقریبا 20-25 روز پیش ) خیلی با مشتری راه میان .
اگه سوالی بود میتونیم راهنمایی کنیم
danitfk
July 28th, 2012, 21:47
اگه سوالی بود میتونیم راهنمایی کنیم
چند ماه پیش از این dc سرور داشتیم ؛ داخل یاهو هم سوالاتتون رو راجب تخفیفات این دیتاسنتر ازم پرسیدید.
sarwhost
July 28th, 2012, 21:52
چند ماه پیش از این dc سرور داشتیم ؛ داخل یاهو هم سوالاتتون رو راجب تخفیفات این دیتاسنتر ازم پرسیدید.
الان حدود یک ساله ما با این دیتاسنتر کار میکنیم و سه تا سرور در پنلمون داریم و 5 تا برای دوستان خرید کردیم
یاهوتونو چک کنید:-o
اگه خرید های اون سرور 1 دلاری هم حساب کنیم بیشتر از 15تا
danitfk
July 28th, 2012, 22:00
الان حدود یک ساله ما با این دیتاسنتر کار میکنیم و سه تا سرور در پنلمون داریم و 5 تا برای دوستان خرید کردیم
یاهوتونو چک کنید:-o
اگه خرید های اون سرور 1 دلاری هم حساب کنیم بیشتر از 15تا
جسارت نشه ؛ اما من نه ادعا تجربه دارم و نه دوباره میخوایم با این دیتاسنتر فعالیت کنیم یا سروری ازشون بفروشیم که ادعای کار کردن با این دیتاسنتر رو به یدک بکشیم!
http://up.vatandownload.com/images/btql2rmxe6eo84qi79sv.jpg
7446
تصاویر هم فقط محض اطلاع خودتون میزارم که گفتید چک کنم .
sarwhost
July 28th, 2012, 22:10
تصاویر هم فقط محض اطلاع خودتون میزارم که گفتید چک کنم .
:77:
Services | YesUp Ecommerce Solutions Inc. (http://www.yesup.com/services/)
Dedicated Server Hosting - Unlimited Bandwidth Colocation - Toronto Data Center (http://www.yesuphost.com/)
m-batista
July 28th, 2012, 23:35
جسارت به کسی نیست ! ...
اما آلما هاست رو به هیچ وجه با فرا نتورک یکی نکنید !!!!
آلما هاست حداقل 10 تا 15 هزار پوند پیش دیتا سنتر deposit کردن !!! شرکت ثبت شده در انگلستان هستند و نماینده، پرسنل و حضور همیشگری در دیتاسنتر دارند !!! بر روی سیاست های قیمت گذاری و ارائه سرویس دیتاسنتر تاثیر گذار هستند و خیلی از موارد دیگه !!!
اما کسی که حتی شرکت ثبتی در ایران ندارند و فقط ریسلر غیر رسمی دیتاسنتر هستند بحثش جداست !
موفق باشید.
من حدود 1 ماه هست که به این انجمن میام البته عضو نبودم فقط پست ها را میخوندم ولی تا اونجایی که میدوتم تغریبا هر کسی میخواد ovh خرید کنه از فرانتورک میخره
mohsened
July 28th, 2012, 23:49
ایشون نصف سرور های دیتاسنتر رو هم اجاره دادن باشن نه پارتنر هستن و نه ریسلر .
m-batista
July 28th, 2012, 23:57
من هم نگفتم پارتنر اون لحطه کلمه ی ریلیسر به ذهنم نرسید
من از همه عذر میخوام :77:
HyperServer
July 29th, 2012, 00:13
من حدود 1 ماه هست که به این انجمن میام البته عضو نبودم فقط پست ها را میخوندم ولی تا اونجایی که میدوتم تغریبا هر کسی میخواد ovh خرید کنه از فرانتورک میخره
دوست عزیز ... OVH قبلا امتحانش رو پس داده توی ***ی و سر کیسه کردن...
امیدوارم ایشون به مشکل نخورند ... نه به خاطر خودشون ... بلکه به خاطر یوزرهاشون...
مواجه نشدید و امیدوارم نشید و نشن که اکانت منیجرتون بگه 5000 یورو بده تا سرورهاتو آپ نگه دارم ....اگر هم ندی بهانه زیاده که اکانت و کلیه سرورهات terminate بشه ! ..
پرسنل یه شرکت جدای از شرکت نیستند !!!
sarwhost
July 29th, 2012, 01:27
دوست عزیز ... OVH قبلا امتحانش رو پس داده توی ***ی و سر کیسه کردن...
امیدوارم ایشون به مشکل نخورند ... نه به خاطر خودشون ... بلکه به خاطر یوزرهاشون...
مواجه نشدید و امیدوارم نشید و نشن که اکانت منیجرتون بگه 5000 یورو بده تا سرورهاتو آپ نگه دارم ....اگر هم ندی بهانه زیاده که اکانت و کلیه سرورهات terminate بشه ! ..
پرسنل یه شرکت جدای از شرکت نیستند !!!
دقیقا حرفشون تایید میشه
یه سرور داشتیم دقیقا 6 روز بود که تمدیدش کردیم ماه دوم بود یه ایبیوض اومد دیتا سنتر گفت اقا سرور تو جمع کن برو سرورتو کلا میبندیم
هرچه قد گفتیم بابا ما اون پاک میکنیم از اول میسازیم گفتن برو برو
ایبیوزم خیلی ابیوزی نبود :
خلاصه کاسه کوزه هم جمع کردیم رفتیم و پول بی زبون رفت تو حلقومشون
حرف میزدم یه ایمیلی میدادند میگفتن حرفی داری با بخش حقوقی بحرف
خلاصه توسیه من به دوستان از یه سوراخ بازم گزیده نشید
قزوین هاست
July 29th, 2012, 01:39
بله.درست میگید حواسم نبود که درخواست سرور ندادید و همین طور بخش آموزشی!!!!بد شانسیم دیگه.واسه این اخطار گرفتیم.اما خب خودمونو معرفی کردیم.بازم معذرت به خاطر اسپم
HugeServer
July 29th, 2012, 02:58
دقیقا حرفشون تایید میشه
یه سرور داشتیم دقیقا 6 روز بود که تمدیدش کردیم ماه دوم بود یه ایبیوض اومد دیتا سنتر گفت اقا سرور تو جمع کن برو سرورتو کلا میبندیم
هرچه قد گفتیم بابا ما اون پاک میکنیم از اول میسازیم گفتن برو برو
ایبیوزم خیلی ابیوزی نبود :
خلاصه کاسه کوزه هم جمع کردیم رفتیم و پول بی زبون رفت تو حلقومشون
حرف میزدم یه ایمیلی میدادند میگفتن حرفی داری با بخش حقوقی بحرف
خلاصه توسیه من به دوستان از یه سوراخ بازم گزیده نشید
OVH بدون دلیل و Abuse هم سرور رو میبنده ...
مخصوصا وقتی تعداد سرور ها زیاد باشه.
و شاید هم سرورتون به خاطر اشتباه سیستم ! Reload بشه و به شخص دیگری واگذار بشه :)