توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ورود به سی پنل
Amir.prs
July 28th, 2012, 10:24
7437
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟!
Amir.prs
July 28th, 2012, 14:49
نبود ؟!
navidhosting
October 21st, 2012, 22:27
دوستان من پسوردمو عوض کردم
بعد چند روز وارد شدن حالا میگه پسورد شما اشتباهه و نمیزاره من وارد شم و وقتی که میخوام واردش بشم قبلش اخطار اینو میده که کوکی ها رو نمیدونم چیکا رکنید و فلان
به نظرتون مشکل من چیه؟من گفتم تایپیک جدید نزنم
ertebat7
October 21st, 2012, 22:33
دوستان من پسوردمو عوض کردم
بعد چند روز وارد شدن حالا میگه پسورد شما اشتباهه و نمیزاره من وارد شم و وقتی که میخوام واردش بشم قبلش اخطار اینو میده که کوکی ها رو نمیدونم چیکا رکنید و فلان
به نظرتون مشکل من چیه؟من گفتم تایپیک جدید نزنم
پسوردت را تایپ کن
کپی نکن
فکر کنم مشکل در هنگام کپی کردن باشه دوست عزیزم
wareztm
October 22nd, 2012, 01:35
سلام
نگران نباشید
این مشکل به چند دلیل به وجود میاد
1 - سرعت اینترنت (کانکشنتون رو ریست کنید یا با خطوط پرسرعت لاگین کنید)
2 - کوکی ها (با یه مرورگر دیگه تست کنید)
3 - از چیز پی ان اگه استفاده میکنید ممکنه سرعتش پایین باشه و در برخی موارد این پیغام ظاهر میشه
4 - مشکلات سرور یا شبکه
دوستان کاری به پسورد نداره پیغام خطای کلمه عبور نداده که / تصویر رو اول ببینید بعد به کاربر پاسخ بدید البته باید تشکر کرد بابت اینکه بازم دوستان وقت گذاشتن
موفق باشید
یا حق
navidhosting
October 22nd, 2012, 12:01
با تشکر از همه دوستان جالبه من با چندیدن سیستم این کار رو کردم و درسته بعضی مواقع کوکی ها رو هم ایراد میگیره
و این اخطار رو میگره
The login is invalid
bia2znd
October 22nd, 2012, 12:13
مشکل از سرور و اینترنت شماست، این ارور ربطی به یوزر و پسورد نداره
navidhosting
October 22nd, 2012, 12:32
مشکل از سرور و اینترنت شماست، این ارور ربطی به یوزر و پسورد نداره
با تشکر داداش
خب باید چیکار کرد من دامین های دیگه ایی رو هم روی این هاست نصب کردم با اونا هم میتونم اکانت بسازن برام و وارد بشم؟
میشه بگید مشکلش چیه تا بهشون بگم درست کنن؟
Yas-Host
October 22nd, 2012, 16:58
با سلام
مشکل در اینجا اصلا ربطی به یوزر و پسورد نیست! کوکی مرورگر خود را حذف کنید و اگر مشکل برطرف نشد احتمالا مشکل از سمت ای اس پی شماست
با علی
یاس هاست
navidhosting
October 22nd, 2012, 21:46
با سلام
مشکل در اینجا اصلا ربطی به یوزر و پسورد نیست! کوکی مرورگر خود را حذف کنید و اگر مشکل برطرف نشد احتمالا مشکل از سمت ای اس پی شماست
با علی
یاس هاست
من کوکی هامم حذف کردم
قول بهم دادن که درست کنن ببینم چی میشه خب دوستان راه یدیگه ندارید؟
navidhosting
October 24th, 2012, 18:56
مشکل من حل نشد :68:
ببیند من روی این هاست چندتا دامنه دیگه هم نصب کردم یعنی پارک کردم از اون دامنه ها نمیتونم استفاده کننم؟
habiballahafg
October 24th, 2012, 19:09
مشکل از شما و هاست نیست همچنین دامنه هم مشکل نداره همون طور که نوشته مشکل از شبکه دیتا سنتر هست که باید از جای که هاست گرفتید درست کنه
navidhosting
October 24th, 2012, 20:59
مشکل از شما و هاست نیست همچنین دامنه هم مشکل نداره همون طور که نوشته مشکل از شبکه دیتا سنتر هست که باید از جای که هاست گرفتید درست کنه
اخه داداش ایشون باید چطور درست کنن؟
کاری از اون بچه ها بر نمیاد اخه شما به نظرتون باید چیکار کنن؟
ertebat7
October 24th, 2012, 21:17
سلام
به نظر همه چیز صحیح میاد
intoDNS: navidhosting.com - check DNS server and mail server health (http://intodns.com/navidhosting.com)
من تنها احتمالی که میدم این مشکل مربوط به قسمت فایروال ویندوز باشه
فایروال را خاموش کن و یه بار دیگه تست کن
navidhosting
October 24th, 2012, 21:44
اقا ما یه درخواست کوچیک به این ارتباط 7 دادیم سر یه دقیقه درستش کردن این همه گرفتار شدیم ما توی این چند روز
همین اینجا از این پشتیبانی قدرتمند ارتباط 7 تشکر میکنم و براشون آرزوی موفقیت میکنم خداییش پشتیبانی قوی داره من هاستم رو از ارتباط 7 گرفتم
و از تمام یدوستانی که توی این تایپیک منو راهنمای کردن هم تشکر میکنم
بهترینا ارتباط 7
mortezawe
January 12th, 2015, 14:14
سلام من هم مشکل دارم برای ورد ب سی پنل کلن صفحش بارگیری نمیشه هرکی بلده کمکم کنه با تشکر
mohammadali3517
January 12th, 2015, 15:18
در خواست بدین بهتون یه یوزر و پسورد دیگه بدن ببینین مشکل حل میشه یا نه....
- - - Updated - - -
سلام من هم مشکل دارم برای ورد ب سی پنل کلن صفحش بارگیری نمیشه هرکی بلده کمکم کنه با تشکر