PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قیمت طراحی و برنامه نویسی

reza_dadashian
July 27th, 2012, 22:16
سلام

1سال پیش یکی از دوستان من قیمت طراحی وب سایت رو از روی یک کتاب معتبر بهم داد به شرح :

قیمت طراحی صفحه اول وبسایت 50000 تومان
قیمت طراحی دیگر صفحات 30000 تومان

میخواستم اگه کسی از قیمت های جدید در طراحی یا برنامه نویسی پیج خبر داره بگه ...

با تشکر

shahab-f
July 27th, 2012, 22:22
عزیز مثل نون نیست ک همه جا قیمت ثابت داشته باشه هر کی کارش بهتر باشه پوه بشتزی میگیری.
مشتری هم پول زیاد کاره بهتر تحویل میگیره

reza_dadashian
July 27th, 2012, 22:33
حرف شما درست ... ولی دوستی که گفتم خودش داره گرافیک میخونه و این موضوع رو به من گفت ...
حالا 1 سوال از شما ....
شما اگر طراحی میکنید... بر حسب چه چیزی قیمت میگذارید روی طراحیتون؟ ساعت کار؟ یا همینطوری رو هوا؟

shahab-f
July 27th, 2012, 22:34
حرف شما درست ... ولی دوستی که گفتم خودش داره گرافیک میخونه و این موضوع رو به من گفت ...
حالا 1 سوال از شما ....
شما اگر طراحی میکنید... بر حسب چه چیزی قیمت میگذارید روی طراحیتون؟ ساعت کار؟ یا همینطوری رو هوا؟
من طراح نیستم ولی طراحه خوب بیشتر پوله وقشو میگیره و یه کار رضایت پسند تحویل میده

reza_dadashian
July 27th, 2012, 22:37
من طراح نیستم ولی طراحه خوب بیشتر پوله وقشو میگیره و یه کار رضایت پسند تحویل میده
خوب تا یه جایی کمکم کردید...
حالا یه سوال... من مشتری اومد بهم گفت قیمت طراحی؟ جوابشو چی بدم؟ چجوری قیمت بدم؟

shahab-f
July 27th, 2012, 22:45
والا نمیدونم چقدر به کارا خودتون اطمینان دارین؟؟ یا چقدر طرح های خودتونو قبول دارین ؟؟

reza_dadashian
July 27th, 2012, 22:48
والا نمیدونم چقدر به کارا خودتون اطمینان دارین؟؟ یا چقدر طرح های خودتونو قبول دارین ؟؟

یعنی من اگه خیلی خودمو قبول دارم یه وبسایت کامل رو بگم 1 میلیون اگه قبول نداشته باشم بگم 100t ....

به هر حال ... تشکر

rezaonline.net
July 27th, 2012, 22:58
دوستانی که کار گرافیک وب سایت انجام میدن بصورت پایه یه مبلغ مد نظر ندارن و بالا پائینش میکنن .

سایر کارهای برنامه نویسی هم معمولاً بصورت ساعت کار مفید حساب میشه .
من برای کارهای html , css ساعتی 7 میگیرم .
و برای کارهای php , mysql ساعتی 10 تومن .

اگر کار بصورت پروژه ای باشه ، با توجه به حدسیات یک رنج قیمت میدم میدم مثلاً 300 تا 400 برای یک قالب اختصاصی .
یا یک تا 1200 برای پیاده سازی وبسایت اختصاصی .

شما باید بدونید نوع سطح برنامه نویسی برنامه نویس در چه حدی هست و سپس کار رو به اون بدید .

مساله دیگه اینکه شرکتها طبعاً هزینه بالاتری میگیرن چون خودشون مخارج دارن .

سوال دیگه ای بود در خدمتم

shahab-f
July 27th, 2012, 22:59
دیگه این به اعتماد به نفستون مربوط میشه .
شما میتونی قیمت بقیه طراح هارو هم انالیز کنی و کارتو با قیمت و کاره اونا بسنجی

mortezaa
August 3rd, 2012, 00:47
سلام
کلا قیمت برنامه نویسی و طراحی یه چیزی هستش که بر میگرده به یه شرایط کاری
اگه شرکت داشته باشید خوب قیمت حداقل 60 درصد بالاتر از فرد هستش
مثلا یه شرکت معروف برای ساخت یه سیستم فروشگاهی هزینه ای ده میلیونی میگیره ولی یه فرد خیلی حرفه ای باشه بتونه اون سیستم فروشگاهی رو به دو میلیون بسازه (تازه کلی ذوق میکنه)
پول های بزرگ و پروژه های بزرگ هم مسلما برای شرکت های حرفه ای هستش چون یک سازمان به یک شرکت بهتر اعتماد میکنه چون جنبه حقوقی داره

کلا طراحی مثل یه صنف طلا فروشی نیست که قیمت ثابت داشته باشه اینجا بیشتر طرف پول هنر و وقتی که صرف یکار میکنه رو میگیره

goonagooon
September 24th, 2012, 18:40
من با اچ تی ام ال طراحی می کنم تضمینی
یعنی تا رضایت نداشته باشین قالب رو تغییر می دم
قیمتامم مناسبه
با alirad18 تماس بگیرین
تو یاهو مسنجر;)