با سلام خدمت دوستان عزیز
یک سوال برام پیش امده که چه طوری یه ای پی از طریق سایت سی پنل بدون لایسنس تشخیص داده میشن ولی با آخرین آپدیت فعال هستن و کار میکنن ؟
به عنوان مثال : ای پی یک سرویس دهنده معتبر هاست :
لینک سایت سی پنل (http://verify.cpanel.net/index.cgi?ip=199.167.138.220) که میگه این ای پی لایسنس نداره !
میشه دوستانی که میدونن جریان از چه قراره یه توضیح بدن که ما هم الکی پول لایسنس ندیم :-b
shivahost
July 28th, 2012, 04:30
فکر نکنم بشه، احتمالا ایشون با ip دیگری لایسنس گرفتند و هاست را با ip دیگری ست کرده اند.
RoobinaServer
July 28th, 2012, 04:35
فکر نکنم بشه، احتمالا ایشون با ip دیگری لایسنس گرفتند و هاست را با ip دیگری ست کرده اند.
خیر اینجوری نیست.
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک سوال برام پیش امده که چه طوری یه ای پی از طریق سایت سی پنل بدون لایسنس تشخیص داده میشن ولی با آخرین آپدیت فعال هستن و کار میکنن ؟
به عنوان مثال : ای پی یک سرویس دهنده معتبر هاست :
لینک سایت سی پنل (http://verify.cpanel.net/index.cgi?ip=199.167.138.220) که میگه این ای پی لایسنس نداره !
میشه دوستانی که میدونن جریان از چه قراره یه توضیح بدن که ما هم الکی پول لایسنس ندیم :-b
بله شدنش میشه اونم به خاطر اینه که تازگی ها نمیدونم چشون شده یه کم سرشون زیادی شلوغ شده و درست دی اکتیو نمیکنن
بخوام شفاف بگم جریان اینه که دوجا باید de active بشه یکی تو سایت خود سیپنل یکی هم تو لینک برگشت اطلاعات لایسنس که موقع آپدیت سرور شما دریافت میکنه
برای ما هم پیش اومد 6 روز بدون لایسنس کاملا فعال بود بعد یوهو بسته شد لایسنس بعدی که خریداری شد 6 روز ازش خودکار کم کرد مدیر سیپنل :P (نامردا :ی)
از موقعی که قالب سایتشون عوض شده اینجوری قاطی کرده بخش صدور لایسنسشون.
shafiei7
July 28th, 2012, 10:08
هیچ سی پانلی بدون لایسنس کار نمیکنه. یک سرور ممکنه آی پی های زیادی روش باشه واون آی پی که لایسنس براش گرفته شده که به شما نشون داده نمیشه و شما روی یک آی پی دیگه از سرور هستید و فکر میکنید که سی پانل باید روی همون آی پی که شما هستید باشه
1online.ir
September 5th, 2012, 15:01
سلام
اولا بگید که در حال حاضر نسخه تریال چند روزه هست؟
بعدش الان من نسخه تریالم تموم شده . نمیشه کاری کرد که یه یوزرم که خیلی مهم هست رو از توش بردارم؟ حتما باید لایسنس رو فعال کنم؟
راهی نیست؟
---------------------------------
اگه نمیشه بگید چه جوری می تونم یه بکاپ که قبلا تو ssh با دستور wget تو سرور آپلود کردم رو بردارم؟