توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایتم بالا نمیاد به دلایل نامعلوم . ضروری
sareion
July 26th, 2012, 15:58
دوستان 3 روز مشکلی برای سایتم پیش اومده و سایت آپ نمیشه . تیکت زدم به شرکت هاستینگ و گفتن سایت بطور نرمال لود میشه.لینک سایت رو به دوستان یاهوم فرستادم و به این نتیجه رسیدم که سایت تو بعضی از سیستم ها لود میشه و تو بعضی ها نه !
فکر کنم سایت تو سیستم هایی که برای اولین بار به لینک سایت مراجعه میکنن باز میشه ولی تو سیستم هایی که قبل این 3 روز از این لینک استفاده کردن قبلا , سایت ایراد میده البته تو این 3 روز چند بار کوتاه برای 1-2 بار سایت لود شده ولی باز آپ نشده.شرکت هاستینگ با توجه به تست سایت من اعلام میکنن که مشکل از سرور ما نیست و به ISP شما مربوط خواهد بود (تست فعال بودن سایت HostTracker [Website Uptime Monitoring Service] (http://host-tracker.com) ).
حالا دوستان پشتیبانی شرکت ADSL ما میگن سایت تو سیستم اونها هم لود شده و مشکل احتمالی کش ISP رو رد میکنن !
نظر شما چی میتونه باشه ؟ این یک مشکل اساسی هستش ! از دوستان وارد خواهش میکنن راهنمایی کنن
لینک سایت : http://smj-it.ir/
شرکت هاستینگ : سرور پارس
ISP : همارا سیستم - تبریز
در ضمن من به پنل سایت هم دسترسی ندارم http://176.9.84.46:2082/?login_theme=cpanel
و همچنین اشکال به یک سیستم خاص و مرورگر و یا ****** هم ربطی نداره .
ممنون
dreamdata
July 26th, 2012, 16:04
دوست عزیز سایتتون بالایت برای من - حداقل اینه که اگه تا الان هم مشکلی داشته دیگه نداره ( چک کردم مشکل دی ان اس نداره ) - زمان نیاز بوده که زمان سپری سده - پس مشکلی دیگه نیست !
alid
July 26th, 2012, 17:06
ساییتون برای منم باز میشه مشکلی نداره
mortezaaalam
July 26th, 2012, 17:28
سلام
سایتتون باز میشه و مشکلی ندارد با سرعت نرمال لود میشه
موفق باشید:53:
sareion
July 27th, 2012, 00:58
ممنون از لطف دوستان , ولی خودم تاکید کردم تو بسیاری از سیستم ها لود میشه مخصوصا سیستم هایی که برای اولین بار به سایت مراجعه میکنن . مشکل من اینه که تو بقیه سیستم ها تکلیف چیه !!
Pars98
July 27th, 2012, 01:25
یک بار دیتابیس رو ریپایر و یک بار اوپتیمایز کنید ، نتیجه رو هم گزارش کنید
sareion
July 27th, 2012, 01:50
یک بار دیتابیس رو ریپایر و یک بار اوپتیمایز کنید ، نتیجه رو هم گزارش کنید
من به cpanel سایت هم دسترسی ندارم (یعنی این هم برای من لود نمیشه )
هم شرکت هاستینگ و هم ISP مشکل رو از طرف خودشون رد کردن و من چون تو این مشکل اطلاعات کافی ندارم نمیدونم مشکل از کجاست تا برم رو اون بخش وقت بزارم ! خواهشا راهنمایی
Pars98
July 27th, 2012, 01:54
شاید که آی پی شما بلاک شده
پینگ بگیرید از دامین و اینجا قرار بدید
چک کنید از این طریق میتونید وارد سرور بشید؟ IPServer:2082 یا YourHostingDomain:2082
sareion
July 27th, 2012, 01:59
شاید که آی پی شما بلاک شده
پینگ بگیرید از دامین و اینجا قرار بدید
چک کنید از این طریق میتونید وارد سرور بشید؟ IPServer:2082 یا YourHostingDomain:2082
http://176.9.84.46:2082/ - error
پینگ !!??
dreamdata
July 27th, 2012, 02:07
لطفا تاپیک رو کشش ندید دوست عزیز
عرض کردم سایتتون برای کل دنیا بالاست - شما 5 نفر پیدا کنید که نتونه سایتتون رو باز کنه بعدا تاپیک رو ادامه بدید - ناراحت شدن هم نداره - شما هر چی هست مشکل اینه که از سیستم خودتون ( حالا آنتی ویروسه - فایرواله - ... با چیز پی ان ... ) هر چی هست از سیستم خودتونه ! شما ویندوزی که سالم باشه بدون هیچ برنامه ای تست کردید؟ بررسی کنید ببینید چی رو سیستم دارید که درخواست باز شدن سایتتون به بیرون نمیره !!!
pepour
July 27th, 2012, 02:10
این مشکل برای سایت های ir منم پیش اومده بود. دی ان اس دومین ها رو اختصاصی کردم درست شد.
ولی با همارا مشکلی نداشت. اکثرا با ماکس نت و صبانت لود نمیشد. بعد اینکه دی ان اس رو اختصاصی کردم دیگه مشکلم حل شد.
Pars98
July 27th, 2012, 02:10
فکر کنم مواردی توی قالب سایتتون از نظر فایروال سرور مشکل داره
و همه آی پی ها رو بلاک میکنه
الآن برا من هم باز نمیشه
به مدیر سرورتون آی پیتون رو ارسال کنید بگید آنبلاک کنند بعد قالب رو عوض کنید
sareion
July 27th, 2012, 02:16
لطفا تاپیک رو کشش ندید دوست عزیز
عرض کردم سایتتون برای کل دنیا بالاست - شما 5 نفر پیدا کنید که نتونه سایتتون رو باز کنه بعدا تاپیک رو ادامه بدید - ناراحت شدن هم نداره - شما هر چی هست مشکل اینه که از سیستم خودتون ( حالا آنتی ویروسه - فایرواله - ... با چیز پی ان ... ) هر چی هست از سیستم خودتونه ! شما ویندوزی که سالم باشه بدون هیچ برنامه ای تست کردید؟ بررسی کنید ببینید چی رو سیستم دارید که درخواست باز شدن سایتتون به بیرون نمیره !!!
دوست عزیز بیخود چرا شاکی میشی ! من فقط خواستم مشاوره بگیریم .از همدردی شما ممنون . اگه مشکل تو یک سیستم بود مطمئن باشین پست نمیزدم . مشکل کش یک سرور و مرورگر و ... نیست داداش.عرض کردم اگه تو 100 تا سیستم تست بشه 60 تاش بیاره - 40 تاش سایت آپ نمیشه . خودم عرض کردم و لینک گذاشتم که تو بیش از 50 تا سیستم مختلف دنیا چک شده و اوکی هستش
dreamdata
July 27th, 2012, 02:25
دوست عزیز بیخود چرا شاکی میشی ! من فقط خواستم مشاوره بگیریم .از همدردی شما ممنون . اگه مشکل تو یک سیستم بود مطمئن باشین پست نمیزدم . مشکل کش یک سرور و مرورگر و ... نیست داداش.عرض کردم اگه تو 100 تا سیستم تست بشه 60 تاش بیاره - 40 تاش سایت آپ نمیشه . خودم عرض کردم و لینک گذاشتم که تو بیش از 50 تا سیستم مختلف دنیا چک شده و اوکی هستش
بیخودی نیست -
شما ی کاری میکنید ؟
اولا بابت بلاک نبودن آی پی های شما وآی اس پیتون در فایروال سرور مطمئن شید ( به مسئول سرور بگید )
دوم اینکه زمان باید بگذره - ( کش فقط برای سیستم شما نیست - کش از آی اس پی میتونه باشه - شما دی ان اس سیستم خودتون روی چی ست شده ؟
4.2.2.4 ؟
با آی اس پی تون ؟
میشه اون رو روی 8.8.8.8 قرار بدید و دستور
ipconfig/FLUSHDNS
رو در cmd یا همون کامند پرامت command prompt بزنید و اونوقت بعد از چند ثانیه پینگ بگیرید و نتیجه رو بگید ! هیچ مشکلی نیست نشه حلش کرد !
( من خودمو مثال میزنم ) من باید درک کنم عزیز وقتی زمینه برای اسپم فراهم کنم برای دیگران که تند تند بیان حرفای الکی بزنند این از ارش این فروم کم میکنه! توی سرچ ها ی سری اطلاعات کم ارزش و کمتر مفید دیده خواهد شد ! من پاسخ شما رو بلافاصله دادم اما شما نبودید تا ساعاتی قبل ! پس زیاد وسواس نشون ندید.
نتیجه عملیات بالا رو بگید ! هدف ما کمک کردنه غیر از اینم نیست
sareion
July 27th, 2012, 02:38
بیخودی نیست -
شما ی کاری میکنید ؟
اولا بابت بلاک نبودن آی پی های شما وآی اس پیتون در فایروال سرور مطمئن شید ( به مسئول سرور بگید )
دوم اینکه زمان باید بگذره - ( کش فقط برای سیستم شما نیست - کش از آی اس پی میتونه باشه - شما دی ان اس سیستم خودتون روی چی ست شده ؟
4.2.2.4 ؟
با آی اس پی تون ؟
میشه اون رو روی 8.8.8.8 قرار بدید و دستور
ipconfig/FLUSHDNS
رو در cmd یا همون کامند پرامت command prompt بزنید و اونوقت بعد از چند ثانیه پینگ بگیرید و نتیجه رو بگید ! هیچ مشکلی نیست نشه حلش کرد !
( من خودمو مثال میزنم ) من باید درک کنم عزیز وقتی زمینه برای اسپم فراهم کنم برای دیگران که تند تند بیان حرفای الکی بزنند این از ارش این فروم کم میکنه! توی سرچ ها ی سری اطلاعات کم ارزش و کمتر مفید دیده خواهد شد ! من پاسخ شما رو بلافاصله دادم اما شما نبودید تا ساعاتی قبل ! پس زیاد وسواس نشون ندید.
نتیجه عملیات بالا رو بگید ! هدف ما کمک کردنه غیر از اینم نیست
چون خرید هاست و دومین این سایت برعهده من بوده و مسئول هستم در این زمنیه و نبود اطلاعات در این زمنیه از دوستان کمک میخام.
شرمنده . من عرض کردم در زمینه پینگ اطلاعاتی ندارم .میشه توضیح بدین !
شما دی ان اس سیستم خودتون روی چی ست شده ؟
4.2.2.4 ؟
با آی اس پی تون ؟
میشه اون رو روی 8.8.8.8 قرار بدید و دستور و ....
!!!!!
dreamdata
July 27th, 2012, 02:42
:| عجب - حرفی ندارم.
sareion
July 27th, 2012, 02:46
:| عجب - حرفی ندارم.
ممنون از کمکتون مجدد
sareion
July 28th, 2012, 01:33
دوستان نظری ندارند . امروز از صبح تا 3 ظهر نرمال لود میشد ولی باز الان شب بالا نمیاد !!
alid
July 28th, 2012, 09:32
دوست عزیز الان بالا میاد مشکلی نداره
hossein535
July 28th, 2012, 17:04
خوب دوستان اگه سرویس این بنده خدا اشتراکی باشه خوب down داره ! ممکن است از down باشه !
سرویس هاست شما اشتراکی است ؟
j4b3r
July 28th, 2012, 17:25
سلام
به سرور پارس بگید مد سکیوریتی رو برای هاست شما غیر فعال کنید
احتمالا اسکریپت مشکلی داره که باعث میشه ای پی ها بلاک بشن
ا
sareion
July 31st, 2012, 13:57
دوستان ممنون . 2 روزه مشکلی نداریم . پشتیبانی مشکل رو بلاک آی پی بیان کردند .