توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ریسلر لینوکس بصورت نا محدود
ffaariidd
July 26th, 2012, 13:39
سلام
من میخوام چند سایتی که برای مشتریام طراحی کردم و سایت هایی که طراحی خواهم کرد و مشتریانی که دارم براش نمایندگی لینوکس بگیرم. (البته میخواستم سرور مجازی بگیرم که با توجه به خرید سی پنا، لایت اسپید، آنتی شلر، آنتی ویروس، سرور بک آپگیری و غیره و غیره بی خیال شدم فعلاً...
مشتری های من :
1- سرویس آپلود و دانلود شامل این سایت ها میشه (فعلا" خیلی کمه") در صورت زیاد شدن سرور مجازی اختصاصی خودشون رو میگیرن و منتقل میشن
2- چند سایت 100 مگابایتی که سازمانی هستن و معمولاً زیاد حجم نمیگیرن.
3- یک سایت خبری که اونم 1 گیگ بیشتر فضا نداره (فعلا") خیلی بترکونه سالی 1 گیگ اضافه بشه
و سایت های اینطوری دیگه. البته تمامی سایت ها کاملاً قانونی هستن و کارهای غیر قانونی نمیکنن.
درخواست من از شرکت مورد نظر :
1- من نمایندگی نا محدود میخوام ، اما در صورت زیاد شدن فضای مصرفی و پهنای باند اضافه برای اینکه کیفیت سایت ها نیاد پایین خودم هزینه یک سرور مجازی رو به فروشنده میدم که برام سرور مجازی بگیره.
2- امکاناتی مثل سی پنل ورژن جدید، آنتی شلر، آنتی ویروس، سرور بکآپ گیری روزانه و لایت اسپید و آپتایم 99 درصد و ... رو داشته باشه.
3- قیمت هم زیاد بالا نباشه.
4- مشکلی با دامین ir و یا com نداشته باشه (مثلاً هاست97 خوبه ولی توی توضیحات نوشته "به دلیل تحریم به دامنه آی آر نمایندگی اعطا نخواهد شد") من مشتریام ممکنه دامنه ایرانی ir بخوان.
mehrshad.ho
July 26th, 2012, 13:52
اولا هارد نامحدود وجود نداره
دوما : دامنه شما نباید آی آر باشه مشتری میتونه ir باشه
ffaariidd
July 26th, 2012, 14:13
میدونم دوست عزیز که هارد نا محدود وجود نداره، خب منم که بی نهایت اطلاعات ندارم که بتونم هارد نا محدود استفاده کنم.
طرف رفت بانک روی چکش نوشته بود خدا تومن، وقتی برگشت دیدن داره گونی گونی پول میاره بیرون. بعد فهمیدن که رئیس بانک از اون طرف گاگول تر بوده.
منظورم این بود که اگه 10 گیگ شد یازده گیگ به مشکل نخورم، در ضمن خودم در ادامه گفتم که اگه به سرور فشار بیاد سرور مجازی جدا برای هاست میگیرم.
در مورد دامنه هم دقیقاً عین متن من رو نوشته بود و توضیح کاملتری نداده بود که منظورش چیه. فکر کردم منظورش اینه که مشتری هایی که ir باشن رو از من قبول نمیکنه. (با این توضیح شما من خودم باید یک هاست com برای مدیریت نمایندگی بگیرم؟)
Arna
July 26th, 2012, 14:30
با سلام
آفر ویژه ای برای شما داریم...
با ما در ارتباط باشید
mehrshad.ho
July 26th, 2012, 14:41
http://www.nikserver.com/reseller-host-linux.html
ffaariidd
July 26th, 2012, 15:17
http://www.nikserver.com/reseller-host-linux.html
شما که شرایط بالا رو ندارید.
RoobinaServer
July 26th, 2012, 15:18
پیغام خصوصی شد.
sarwhost
July 26th, 2012, 15:35
با سلام
یه افر ویژه داریم اگر هم خواستید میتونیم مزاکره کنیم نسبت به شرایتتون
سبد خرید - سرو ای تی /سروای تی /sarvit/sarv-it/sarwhost/سروهاست (http://sarv-it.ir/portal/cart.php?gid=9)
H.G.N
July 26th, 2012, 15:38
با سلام
در خدمتیم
ffaariidd
July 26th, 2012, 15:45
خب دوستان اگه شرایط رو دارن چون من همه مشخصات رو گفتم فقط قیمت رو بگن تا بهترین گزینه انتخاب بشه.
همونطور که گفتم همه نا محدود ها توافقیه و اگه فشار زیاد باشه من افزایش هزینه رو تقبل میکنم. اما باید منطقی باشه.
در نهایت میخوام نه قیمت زیاد پایین باشه که کیفیت بیاد پایین و نه اینقدر بالا باشه که نشه خرید کرد :-|
sarwhost
July 26th, 2012, 15:52
از xlhostمیتونم بهتون نامحدود همه موارد بدم (لازم به ذکر هست هارد نامحدود نداریم)
اما همه امکانات بهتون نامحدود ارائه خواهم داد
پشتیبانب 24 ساعته
ارائه فاکتور فروش
در صورت تمایل عقد قرار داد و فرستادن به درب منزل
و همه مشخصات ذکر شده
ماهانه 50هزارتومان
اطلاعات تماس مستقیم با بنده در امضا
sarwhost
July 26th, 2012, 15:58
سبد خرید - سرو ای تی /سروای تی /sarvit/sarv-it/sarwhost/سروهاست (http://sarv-it.ir/portal/cart.php?gid=10)
ffaariidd
July 26th, 2012, 16:09
از xlhostمیتونم بهتون نامحدود همه موارد بدم (لازم به ذکر هست هارد نامحدود نداریم)
اما همه امکانات بهتون نامحدود ارائه خواهم داد
پشتیبانب 24 ساعته
ارائه فاکتور فروش
در صورت تمایل عقد قرار داد و فرستادن به درب منزل
و همه مشخصات ذکر شده
ماهانه 50هزارتومان
اطلاعات تماس مستقیم با بنده در امضا
قیمت یکم بالاست
توی سایتتون زدین :
نمایندگی 3
فضا20گیگ
با امکانات نامحدود
تعداد دامنه نامحدود
*17,000تومان ماهانه
*125,000تومان سالانه
H.G.N
July 26th, 2012, 16:13
دوست من ببینید
پلن هایی که ما ارائه میکنیم فضای اونها کاملا مشخص هستتش / 5 گیگ , 10 گیگ , 20 گیگ
ما برای اینکه نمایندگانمون به مشکل برنخورن بر روی نمایندگی ها OverSell رو فعال کردیم !
در مورد قیمت هم باید بگم :
10 گیگ = 20 هزار تومان ماهانه میتونم خدمتتون ارائه کنم .
موفق و موید باشید
shafiei7
July 26th, 2012, 16:45
با سلام
شروع قیمت از 10000 تومان.
نمایندگی میزبانی - ParsVPS.com (http://www.parsvps.com/resellerhosting.php)
sarwhost
July 26th, 2012, 17:13
قیمت یکم بالاست
توی سایتتون زدین :
نمایندگی 3
فضا20گیگ
با امکانات نامحدود
تعداد دامنه نامحدود
*17,000تومان ماهانه
*125,000تومان سالانه
دوست گرامی شما فضا هم نامحدود خواستید وگرنه با همون فضا و امکانات نامحدود با همون قیمت میباشد
cdcenterahmadi
July 26th, 2012, 18:19
با سلام خدمت تمامی دوستان و سروران عزیز
LRunlimit
نا محدود فضا - نا محدود پهنای باند - نامحدود دیتابیس - فروش نا محدود اکانت - پشتیبانگیری هفتگی - بقیه امکانات نا محدود - کنترل پنل سی پنل
قیمت:
100,000ریال ماهانه
300,000ریال سه ماهه
500,000ریال شش ماهه
1,000,000ریال سالانه
در صورتیکه نیاز شما در لیست بالا نبود با ما تماس بگیرید حتما همکاران ما شما را برای انتخاب سرویس مورد نیازتان یاری خواهند کرد.
ذکر این نکات لازم است که:
*قبل از خرید به بخش قوانین (http://www.hostplanet.ir/support.php) مراجعه کرده و قوانین فروش شرکت را مطالعه کنید
*برای مشاوره سفارش Yahoo! ID : cdcenterahmadi
*شماره تماس برای فروش و هماهنگی در صورت نیاز: 0121-2257287
*پرداخت آنلاین با همکاری زرین پال و قابلیت پرداخت با کلیه کارت های شبکه شتاب
با سلام
1 دامین .ir مشکلی نداره میتونید داشته باشید
2.رسیلر ماهانه 20500 و مستر رسیلر 29500 هر کدوم خواستید در خدمتیم
3. واسه اطمینان بیشتر شما از آپتایم سرور 3 روز رایگان تست کنید بعد اگه راضی بودید پرداخت کنید
4. سایت ما x3host.ir
5.آیدی من رو اد کنید vahid452@yahoo.com
lماه اول هم تخفیف داده میشه
sarwhost
July 26th, 2012, 23:23
1 دامین .ir مشکلی نداره میتونید داشته باشید
اها شما هستید که با سی پنل به مذاکره رسیدیدکه با ایرانی بودن شما کاری نداشته باشن و میتونید رو دامنه ای ار دی ان اس بدید
vahid0007
July 26th, 2012, 23:30
اها شما هستید که با سی پنل به مذاکره رسیدیدکه با ایرانی بودن شما کاری نداشته باشن و میتونید رو دامنه ای ار دی ان اس بدید
دوست عزیز میخوای 10 تا از رسیلر هایی که با دی ان اس آی آر دادیم بهت بدم؟؟؟
شما فقط اسمتون بزرگه و ادعاتون///:65:
sarwhost
July 26th, 2012, 23:45
دوست گرامی یک بار سی پنل بفهمه و مشکل تحریم بده منظورمو متوجه خواهید شد
فک کنم تازه کارید و هنوز با مشکلات اشنا نیستید
منم بلدم با ای ار رسیلر بدم اما به خاطر یک اکانت سرور به خطر نمیندازم
vahid0007
July 26th, 2012, 23:48
دوست گرامی یک بار سی پنل بفهمه و مشکل تحریم بده منظورمو متوجه خواهید شد
فک کنم تازه کارید و هنوز با مشکلات اشنا نیستید
منم بلدم با ای ار رسیلر بدم اما به خاطر یک اکانت سرور به خطر نمیندازم
عزیزم اولا تازه کار ...بوق
دوما من حتما به کارم اطمینان دارم که این کار رو انجام میدم
sarwhost
July 26th, 2012, 23:53
پس میشه به ما هم یاد بدید
نکنه که از نال استفاده میکنید
چون غیر این راهی نیست lol
vahid0007
July 26th, 2012, 23:55
پس میشه به ما هم یاد بدید
نکنه که از نال استفاده میکنید
چون غیر این راهی نیست lol
نه عزیزم
اینستالر و همه چیزاش قابله تسته!
واسه همین میگم شما فقط اسم ادعاتون بزرگه:))
موفق باشید:53:
sarwhost
July 27th, 2012, 00:00
خب شما که ادعاتون نیست لطف بفرماید بگید چکار میکنید که با خیال راحت رو ای ار دی ان اس میدید
ما بی سوادشما روشنمون کن
ffaariidd
July 27th, 2012, 00:02
آقایون بعد از یکم تحقیق فعلاً میخوام اکانت دی ان اس رو com در نظر بگیرم که با مشکل مواجه نشم. اما سایر اکانت ها رو میخوام ir باشه
sarwhost
July 27th, 2012, 00:04
ببینید دوست عزیز شما میتونید از ای ار استفاده کنید اما اون دی ان اس اختصاصی که بهتون داده میشه اون یکم خطریه و نباید ای ار باشه وقر نه ای ار و اکانتاش مشکلی نداره
vahid0007
July 27th, 2012, 00:07
دوست عزیزی که این تایپیک رو زدی
مشخصات سرور ما
24gig ram
تا ماه آینده به 32 گیگ ارتقا داده میشه
8xcpu intel core i 7
با قابلیت وارز
مموری لیمیت برای هر دامنه تا 999مگابایت
منتظرتون هستیم:53::53::53:
ffaariidd
July 27th, 2012, 00:23
مشخصات سرور ما
24gig ram
8xcpu intel core i 7
با قابلیت وارز
تبلیغ وارز ممنوع اعلام نشده؟
RoobinaServer
July 27th, 2012, 00:57
مشخصات سرور ما
24gig ram
8xcpu intel core i 7
با قابلیت وارز
وارز که فروشش ممنوع شده
مشخص کنید :
8xcpu intel core i 7
8 تا پردازنده دارید ؟ یا 4 هسته هست پردازندتون (با 4 هسته مجازی) گفتید 8 هسته ؟
8 تا پردازنده رو یه مادربرد. (!)
پی نوشت برای استارتر : احتمالا سرور فعلیشون EX 5 » (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/ex5) هتزنر آلمان هست با رم 24 گیگ و پردازنده core i7 920
Ashkankamangar.ir
July 27th, 2012, 01:31
رو ir نمیشه دی ان اس داد
یعنی نباید داده بشه
هاست 97
July 27th, 2012, 09:19
سلام
من میخوام چند سایتی که برای مشتریام طراحی کردم و سایت هایی که طراحی خواهم کرد و مشتریانی که دارم براش نمایندگی لینوکس بگیرم. (البته میخواستم سرور مجازی بگیرم که با توجه به خرید سی پنا، لایت اسپید، آنتی شلر، آنتی ویروس، سرور بک آپگیری و غیره و غیره بی خیال شدم فعلاً...
مشتری های من :
1- سرویس آپلود و دانلود شامل این سایت ها میشه (فعلا" خیلی کمه") در صورت زیاد شدن سرور مجازی اختصاصی خودشون رو میگیرن و منتقل میشن
2- چند سایت 100 مگابایتی که سازمانی هستن و معمولاً زیاد حجم نمیگیرن.
3- یک سایت خبری که اونم 1 گیگ بیشتر فضا نداره (فعلا") خیلی بترکونه سالی 1 گیگ اضافه بشه
و سایت های اینطوری دیگه. البته تمامی سایت ها کاملاً قانونی هستن و کارهای غیر قانونی نمیکنن.
درخواست من از شرکت مورد نظر :
1- من نمایندگی نا محدود میخوام ، اما در صورت زیاد شدن فضای مصرفی و پهنای باند اضافه برای اینکه کیفیت سایت ها نیاد پایین خودم هزینه یک سرور مجازی رو به فروشنده میدم که برام سرور مجازی بگیره.
2- امکاناتی مثل سی پنل ورژن جدید، آنتی شلر، آنتی ویروس، سرور بکآپ گیری روزانه و لایت اسپید و آپتایم 99 درصد و ... رو داشته باشه.
3- قیمت هم زیاد بالا نباشه.
4- مشکلی با دامین ir و یا com نداشته باشه (مثلاً هاست97 خوبه ولی توی توضیحات نوشته "به دلیل تحریم به دامنه آی آر نمایندگی اعطا نخواهد شد") من مشتریام ممکنه دامنه ایرانی ir بخوان.
خط آخر نوشتید در مورد آی آر:
به دامنه اصلی شما که قرار است whm و دی ان اس روی آن ست باشد، نمایندگی داده نمیشود
اما برای مشتریان هاستینگ شما اشکالی ندارد
ffaariidd
July 28th, 2012, 00:43
خط آخر نوشتید در مورد آی آر:
به دامنه اصلی شما که قرار است whm و دی ان اس روی آن ست باشد، نمایندگی داده نمیشود
اما برای مشتریان هاستینگ شما اشکالی ندارد
شما این پلنتون رو آفر نمیدین؟
فضا : نامحدود
پهنای باند : نامحدود
قابليت ساخت 30 اكانت
وب سرور قدرتمند لایت اسپید
DNS اختصاصي (ns1.Domain.com)
RoobinaServer
July 28th, 2012, 03:44
رسیلر نامحدود از ماهانه 15 تومان.
شروع با 15 اکانت.
اطلاعات بیشتر در سایت بخش نمایندگی. (سایت امروز آپگرد شد.)
تحویل و همه کارهاش هم کاملا اتوماتیک هست هر موقع شبانه روز خواستید خرید کنید بعد از پرداخت فوری ساخته شده است نمایندگی شما.
روبینا سرور فقط یک برند تجاری نیست دوستی است که همواره همیشه در کنار شماست,سرور مجازی,نمایندگی سرور مجازی,هاست وب,نمایندگی هاست وب,ثبت آنی (http://www.roobinaserver.com/index.php)