ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرم php با اتصال به Sql

shamimi
July 26th, 2012, 12:56
سلام دوستان من می خواهم یک فرم درست کنم به همراه یک بانک اطلاعاتی که بتونم در این بانک table های
نام و نام خانوادگی /شماره تماس / جمله / مبلغ / شناسه قبض / شناسه پرداخت داشته باشد تا اینجاش اکی که تو phpmyadmin درست می کنم و به یک فرم php با دستور ارتباط sql متصل می کنم من اینجا رو گیر کردم اگر بخواهم یک iیوزر جدید اضافه کنم مثلا یک /شماره تماس / جمله / مبلغ / شناسه قبض / شناسه پرداخت باید از insert استفاده کنم در sql ولی گیر کردم می شه کمک کنید ؟صفحه مدیریتی هم نمی خواهد ممنون فقط یک فرم که یک به بانک sql متصل باشد
اگر توضیح کم هست بفرمایید توضیح بدم
ممنون:53:

rezaonline.net
July 26th, 2012, 13:13
$name = 'reza';
$mob = 0918;
mysql_query("insert into ws_contact values('{$name}','{$mob}') ");

fara_server
July 26th, 2012, 13:16
با استفاده از توابع mysql_query میتونید کوئری خودتونو بعد از ارتباط با دیتابیس ارسال کنید.
من یک کلاس ساده نوشتم که خودم ازش استفاده میکنم، قرار میدم برای ارتباط با دیتابیس که میتونید از اون استفاده کنید:

<?phpif(file_exists('../config/config.php')){require_once('../config/config.php');class DB extends config { public $link; public $query; function DBconnect(){ $UserData=config::Get_UserSettings(); $DBName=$UserData['DBname']; $DBUser=$UserData['DBuser']; $DBPass=$UserData['DBpass']; $DBHost=$UserData['DBhost']; $this->link=mysql_connect($DBHost,$DBName,$DBPass); mysql_select_db($DBName); } function Query($query){ $this->link=$query; return mysql_query($query, $this->link); } function Fetch($result){ return mysql_fetch_array($result); } function Close(){ mysql_close($this->link); }}}else{ echo 'Error : Config File not Exists!'; }?>

اینهم فایل کانفیگ که باید extends کنید:

<?phpclass config { private $UserData; function Get_UserSettings(){ $UserData['DBhost']=""; $UserData['DBname']=""; $UserData['DBuser']=""; $UserData['DBpass']=""; return $UserData; } }?>
برای افزودن مقادیر به دیتابیس هم از کوئری INSERT INTO استفاده کنید:

INSERT INTO DBNAME.tb_name('ستون') VALUES('مقدار');

shamimi
July 26th, 2012, 17:08
ممنون از هممتون حالا اگر بخواهم تو فرمم بصورت ردیفی نمایش می ده هر چی که به فرم اضافه بشود ؟ اعم از نام و شماره .... غیره ؟

fara_server
July 26th, 2012, 18:38
درست متوجه منظورتون نشد، اما برای نمایش اطلاعات و بعد از کوئری گیری میتونید با تلفیق با کدهای html خروجی رو به شکل دلخواه نمایش بدید.
مثلا:

$myquery=mysql_query('SELECT username FROM tbl_name');
while($result=fetcharray($myquery)){
echo "<div><p>".$result['username']."</p></div>";
}

از توابع گسترده ای میتونید استفاده کنید پیشنهاد میکنم به اینجا مراجعه بفرمایید:PHP Tutorial (http://www.w3schools.com/php/default.asp)

rezaonline.net
July 26th, 2012, 23:09
تصحیح کنید به جای fetcharray باید بنویسید mysql_fetch_assoc

fara_server
July 27th, 2012, 00:22
تصحیح کنید به جای fetcharray باید بنویسید mysql_fetch_assoc
من به دلیلی اینکه از کلاسهای خودم استفاده میکنم اینجا هم تابع کلاسهای خودم رو نوشتم که همونطور که دوستمون اشاره کردند میتونید از mysql_fetch_assoc و mysql_fetch_array استفاده کنید...:53: