ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی اس ام اس سرور

v!rus
July 26th, 2012, 12:11
با سلام خدمت تمامی اساتید
میخواستم بدونم برای راه اندازی سامانه پیامک چه سروری نیاز داریم و در مورد روش راه اندازیش هم یه توضیح بدید تا بفهمیم چی به چیه
ممنون

mmzznn
July 26th, 2012, 20:41
شما باید ابتدا یک api از شرکت مگفا ، رهیاب یا آتیه بگیرید
بعد بشنید یک پنل بنویسی و بعد سرور متناسب با برنامتون درخواست بدید

قزوین هاست
July 26th, 2012, 22:43
سلام.برید یک نمایندگی بگیرید نیاز به سرور و برنامه نویسی و...نداره
به همین سادگی

+irtci+
December 7th, 2012, 19:01
با سلام.
دوستان توجه داشته باشید که راه اندازی اس ام اس سرور دردسرهایی از قبیل پشتیبانی و نگهدار ، هزینه های سرور ، هزینه های اجاره سالانه و ... را داره.
بهتره از شرکتهایی که خدمات اس ام اس ارائه میدهند سرویس نمایندگی بگیرید که هیچ کدوم از این هزینه ها را ندارید.

برای دریافت نمایندگی میتونید از شرکت صبانوین جام جم اقدام کنید که یک پنل مدیریتی صد در صد مستقل ارائه میده و شما میتونی خطوط اختصاصی 14 رقمی را بدون نیاز به هماهنگی با مخابرات و استعلام خطوط به صورت لحظه ای فعال و بفروشید.
برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر بروید.
شرکت صبانوین جام جم(سهامی خاص) (http://www.saba-pc.ir)

فروش سامانه پیام کوتاه+خط اختصاصی14 رقمی ویژه دانشجویان با 20 درصد تخفیف.
کد تخفیف daneshjoo
فروشگاه اینترنتی شرکت فناوری صبانوین جام جم - صفحه اصلی (http://www.saba-shop.ir)

این اصلا تبلیغ در قسمت آموزش نیست

mrahi
December 10th, 2012, 17:08
ببینید شما اول باید از یکی از سرویس دهندگان ( هاست ایران ، رهیاب یا مگفا) وب سرویس تهیه کنید.
بعدش با توجه به مستنداتش شروع به نوشتن برنامه ی خودتون بکنین.
حداقل منابع هم یک سرور مجازی هستش با رم 2 گیگ
سیستم ارسال پیام کوتاه از هر درگاهی به این صورت هست که شما مثلا توی رهیاب شما ثانیه ای 100 تا پیام میتونین ارسال کنید. پکیج رو شما ارسال میکننن به رهیاب اونا میفرستند مخابرات و استتوس های مختلف خودشو بر میگردونه.
من پیشنهاد میکنم از نرم افزار های موجود استفاده کنید.چون درد سرش واقعا زیاد هست.

mrahi
December 10th, 2012, 17:18
در ضمن وب سرویس های این شرکت ها (رهیاب و مگفا) هم با هم فرق دارن.
اگر بخواین از هر دو سرویس دهنده استفاده کنین، باید نرم افزارتون طوری باشه که هر دو وب سرویس رو ساپورت کنه
ولی در کل من پیشنهاد میکنم از سرویس های موجود استفاده کنید