PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در روشن کردن فایروال روی ویندوز سرور 2003

mansour207
July 25th, 2012, 11:25
با سلام.
من یک وی پی اس داشتم که سیستم عاملش سرور 2003 هست.
میخواستم فایروال رو روشن کنم برای جلوگیری از حمله های خارجی و مشکلات اما میترسم یک موقع پورت ریموت دسکتاپ رو ببندم.
اگر کسی روش کامل و صحیح روشن کردن فایروال روی ویندوز سرور 2003 رو داره توضیح بده.
آگونیس
July 25th, 2012, 13:08
Kaspersky خوب جواب می ده

Daniel4u
July 25th, 2012, 13:27
کاسپرسکی برای سرور دیگه ورژن جدید بیرون نمیده
ورژن 8 آخریش بود که من نصب کردم اصلا کار نکرد.(نصب شد اما کار نمیکرد )
حالا شما نصب کردی لینکشو و روششو بگو

برای فایروال هم برای برنامه آنتی تک ( وی چی ان ) مجبور شدم فایروال رو ببندم اما مشکلی که الان دارم وقتی میخوام از تو سرور برنامه رو بلوک کنم تا به اینترنت دسترسی نداشته باشه نمیدونم چیکار کنم - چون فایروال خاموشه

آگونیس
July 25th, 2012, 13:31
انواع محصولات امنیتی کسپرسکی (http://kasperskyiran.net/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%B3%D9%BE%D8%B1%D8%B3%DA%A9%DB%8C.html)

seryos
September 1st, 2012, 21:30
چطوري فايروال را فعال كنيم هر كسي كه بلد است قدم به قدم گام به گام فعال سازي را به من بگوييد
درضمن اين نكته را براي من در نظر بگيريد كه يك بار من نود سرور را نصب كردم رويش قايروال نود بعد از نصب آنتي ويروس نود تحت سرور فايروالش فعال شد ديگه سرور ريموت نمي شد با برنامه ي ريموت دكستاب بعد از مسيري كه هر كي بلد است به من توضيع مي دهد يك روشي در كنارش به من بگويد كه بعد از فعال سازي فايروال در سرورم بار بعدي بتوام به آن با برنامه ي ريموت دكستاب ريموت كنم

خواهش مي كنم تمعنا مي كنم هركي كه بلد مي باشد من را راهنمايي كند

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:( (:((:((:((:((:((:((:((

sina_mech
September 1st, 2012, 22:34
حتی کسپرسکی 2011 رو هم میشه رو سرور نصب کرد! 2012 رو چک نکردم! ممکنه اونم بشه.

seryos
September 2nd, 2012, 15:37
حتی کسپرسکی 2011 رو هم میشه رو سرور نصب کرد! 2012 رو چک نکردم! ممکنه اونم بشه.

مي خواهم فايروال خود ويندوز را فعال كنم اگر مي دوني چطوري آن را فعال كنم كه هر موقع كه بخواهم ريموت كنم ريموت شود نه كه فايروال مانع ورود و ريموت كردن من شود آيا شما مي توانيد من را راهنمايي كنيد ؟

خواهش مي كنم من را رهنمايي كنيد

:(( :((:(( :((:(( :((:(( :((:(( :((:(( :((:(( :((:(( :((:((
كي مي تونه به غير از اين كاربر من را راهنمايي كنه ؟

خواهش مي كنم من را رهنمايي كنيد

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:( (:((

majidisaloo1
September 2nd, 2012, 15:39
÷ورت 3389 رو باز کنید سپس فایروال رو اجرا کنید

seryos
September 2nd, 2012, 16:14
پورت 3389 رو باز کنید سپس فایروال رو اجرا کنید

مي خواهم فايروال خود ويندوز را فعال كنم اگر مي دوني چطوري آن را فعال كنم كه هر موقع كه بخواهم ريموت كنم ريموت شود نه كه فايروال مانع ورود و ريموت كردن من شود آيا شما مي توانيد من را راهنمايي كنيد ؟

با اين روشي كه گفتيد مشكلي را كه در خط بالا مطرح كردم حل مي شود اگر مي شودمن مبتدي هستم درست گام به گام من را راهنمايي كنيد تا پرت 3389 را باز كنم و بعدش فايروال را اجرا كنم من را گام بگام و قدم به قدم راهنمايي كنيد چون من مبتدي هستم و بلد نيستم اين پورت را فعال كنم قدم به قدم من را راهنمكايي كنيد ؟

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:( (:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((: ((:((:((:((:((