ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در راه اندازی mail server با hmailserver. عدم اتصال موفق به پورت 25.

webpaiman
July 24th, 2012, 23:36
با سلام. من یه vps معمولی server 2008 R2 دارم که روش با hmailserver یه mail server راه انداختم. احتمالا سوالات بیشتری خواهم داشت که در ادامه می پرسم.
اما اولین مشکلم اینه که از بیرون به پورت 25 وصل نمی شه. در firewall یه exception قرار دادم، اما باز هم وصل نمی شه. اگر پورت دیگه ای مثلا 587 رو امتحان کنم وصل می شه. اما خب وقتی بخوام ایمیل دریافت کنم، مسلما باید 25 دریافت کنه! (درسته؟)

این یه مشکل.
مشکلات دیگه هم مربوط به تنظیمات مورد نیاز برای ارسال و دریافت ایمیل از سرویس دهنده های بزرگ هست که انشاءالله اگر این حل بشه به اونها هم می رسیم.
(من جایی برای ارسال مشکلات مربوط به mail server پیدا نکردم، به همین خاطر همین جا اینو نوشتم. اگر جای مناسب تری هست لطفا مدیر انجمن خودش انتقال بده!)

webpaiman
July 25th, 2012, 12:39
عجیبه، من همچنان از سیستم خودم نمی تونم به پورت 25 وصل شم، ولی ایمیل از جیمیل دریافت میکنم. شاید مشکل از سیستم خودم باشه!
حالا برای اینکه بتونم ایمیل های ارسالی را در inbox ببینم چه تنظیماتی رو باید برای mail server انجام بدم؟

webpaiman
July 26th, 2012, 13:38
می دونم که می دونید، لطفا یه زحمت بکشید و جواب بدید. از لطفتون ممنونم.

ramansoft
October 4th, 2012, 21:09
می دونم که می دونید، لطفا یه زحمت بکشید و جواب بدید. از لطفتون ممنونم.

شما نیاز به نصب webmail دارید

webpaiman
October 5th, 2012, 09:53
ممنون از پاسخ شما. مشکل از تنظیمات ارائه دهنده سرویس adsl شاتل بود، که پورت 25 رو بسته و نمی تونستم به سرور وصل شم. اما مشکلی وجود نداشت و ایمیل ها رو سرور دریافت می کرد.