ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام یک ؟ apache+nginx یا nginx به تنهایی ؟

yas701
July 24th, 2012, 20:25
سلام به همه ی دوستان . در این انجمن گشت و گذار های زیادی در مورد وب سرور ها داشتم و خیلی چیز ها دستم اومد .

حالا از نظر شما کدوم بهتره؟

apache+nginx

nginx

ذکر کنم که فقط برای یک سایت هست و بس . هم درخواست استاتیک زیاد داره هم داینمیک.

نتیجه کدوم میتونه بهتر باشه . در واقع من طبق پلاگینی که برای نصب انجین ایکس رو دایرکت ادمین هست و هر دو وب سرور رو با هم بالا میاره سوال رو مطرح کردم

ممنون از نظرات...

danitfk
July 24th, 2012, 20:36
اگـه برای یک سایت هست و بازدید و حجم پردازش بالایی داره ؛ بهتره از انجین ایکس استفاده کنید ! ( کانفیگش خیلی مهمه )

ali_fattahi
July 24th, 2012, 21:17
سلام دوست عزیز . اگه یک سایت تنها داری بهتره انجینکس به صورت تنها استغاده بشه تا بهترین بازدهی رو داشته باشه . همونطور که میدونید انجینکس به صورت پیش فرض از .htaccess ها پشتیبانی نمیکنه و باید به صورت دستی اونا رو به زبان کانفیگ خودش ترجمه کنید و زمانی nginx و apache باهم استفاده میشه که تعداد سایت ها زیاده و انتقال اونها و ترجمه فایل های htaccess کار سخت و طاقت فرسایی باشه . البته به این نکته اشاره کنم باز هم بازدهی خیلی خوبی رو داره و خیلی وضعیت سرور بهبود پیدا میکنه . بنده خودم یه پلاگین nginx برای دایرکت ادمین نوشتم که احتمالا تا 1-2 هفته دیگه به صورت تجاری و لایسنس دار به فروش میره و دیشت که رو یه سرور تست گرفتیم استفاده از رم قبل از نصب و کانفیگ پلاگین 9 گیگ بود که بعد از اون به 3 گیگ کاهش پیدا کرد و لود سرور اومد زیر 1 . ضمن اینکه با apache باهم کار میکنن :)
کمکی خواستید من در خدمت شما هستم .

mehdifx
July 24th, 2012, 22:04
علی آقا کارش حرف نداره...

متخصص nGinX هستند..

irlogo
July 24th, 2012, 22:30
Nginx به صورت کامل توبع .htaccess را تحت مد ****** بر روی وب سرور آپاچی ساپورت می کند
در صورت که هدف از Nginx کانفیگ در سرور میزبانی وب اشتراکی است بهتر هست استفاده نشود و و یا توسط مد ****** کنار آپاچی نصب گردد
و اگر نوع کاربری برای تک سایت یا چند سایت خاص بر روی یک سرور هست از Nginx که همانطور که دیگر دوستان ذکر کردند Nginx به تنهایی توابع .htaccess را ساپورت نمی کند

ali_fattahi
July 24th, 2012, 22:44
در صورت که هدف از Nginx کانفیگ در سرور میزبانی وب اشتراکی است بهتر هست استفاده نشود و و یا توسط مد ****** کنار آپاچی نصب گردد
البته برای هاست اشتراکی هم میشه استفاده کرد ولی یکم باید روی کانفیگش مانور بدی که وقت گیره . در آینده نزدیک تو ورژن های بعدی پلاگین دایرکت ادمین اینا رو میخوام اضافه کنم . بعد از اون هم برای سی پنل .

yas701
July 24th, 2012, 23:17
اینطور که مشخصه آپاچی برای پردازش فایل هایی مثل php عمل میکنه و انجین ایکس برای پردازش فایل های استاتیک ، به نظر شما اگر بیایم و انجین ایکس رو هم به عنوان پردازشگر php انتخاب کنیم میتونه کارایی بالاتری داشته باشه یا نه آپاچی کارایی بهتری در php داره.

ali_fattahi
July 24th, 2012, 23:34
نه اینطور نیست . اگه Nginx با اپاچی پـروکسی بشه وقتی درخواستی بیاد بررسی میکنه که فایل استاتیک هست یا داینامیک و اگه داینامیک بود میفرسته به اپاچی و آپاچی هم میفرسته واسته php و اگه استاتیک بود خودش اجراش میکنه و چون انجینکس برای هندل کردن درخواست ها به thread ها تکیه نداره و به جاش از الگوریتم های event-driver استفاده میکنه فشار به صورت قایل توجهی کم میشه و استفاده رم هم به همجنین . در مورد استفاده تنها از nginx زمانی که فایل داینامیک مثل php میاد دیگه به جایی پاس داده نمیشه و مستقیم توسط php-fpm پردازش میشه .
سوال دیگه ای هست من در خدمتم .

yas701
July 24th, 2012, 23:39
خب به نظرم هم من هم دوستان دیگه ای که شبهه ای مثل این در مورد این دو وب سرور براشون بود جواب گرفتن ، با این حساب هر دو میتونن گزینه خوبی باشن و مناسب عمل کنن اما در نهایت بستگی باز به کار خودمون داره. ممنون از همه ی دوستان به خصوص علی فتاحی عزیز.

mehdifx
July 25th, 2012, 01:19
باید عرض کنم که توسط جناب مهندس فاتحی پلاگین دایرکت ادمین را روی سرور و هاستیگ پیاده کردیم. و سایتها براحتی بالااومدن و فشار به سرور فوق العاده کم شده..!!! به طوری که قبل از کانفیگ با توجه به حضور حداقل 500 یوزر آنلاین در سرور و همچنین کانفیگ آپاچی بر طبق نیاز مقدار رم مصرفی از سرور دوازده گیگ 9 گیگ بوده و دقیقا بعد از اجرای وب سرور و پلاگین جناب فاتحی همون سرور مقدار 3 گیگ از رم را اشغال کرده و این را هم بگم که این سه گیگ در اوج مصرف و بازدید کننده آنلاین بوده که حدود 800 یوزر آنلاین در سرور بودند..!!

برای تست هم میتوانید وب سایت آندرویدانه که روی سرور ما میباشد را تست نمائید.

جالب اینجاست بعد از نصب این پلاگین آمار بازدید هم بالاتر رفته...!!

ممنونم از جناب مهندس فاتحی..

ali_fattahi
July 25th, 2012, 01:53
خواهش میکنم . شما لطف دارید آقای واعضی . اگه به درخواست شما نبود شاید هیچوقت این پلاگین نوشته نمیشد . و جا داره از شما تشکر کنم .

nimafire
July 27th, 2012, 12:05
البته امیدوارم پرفورمنس بهتری نسبت به danginx داشته باشه و قیمت مناسب تر.

ali_fattahi
July 27th, 2012, 14:59
بنده تا چند روز پیش حتی از وجود پلاگینی مثل danginx خبر نداشتم و واقعیت اینه که نمیدونم چه جور پرفرمنسی داره . ولی امیدوارم که خوب جواب بده و قیمت هم سعی میکنم قیمتی بدم که عاقلانه باشه .

nimafire
July 27th, 2012, 20:40
مدت زمان استفاده رایگان دارد میتوانید نصب و بررسی کنید.
موفق باشید

ali_fattahi
September 2nd, 2012, 00:59
دوستان عزیز این پلاگین رونمایی شد
http://www.webhostingtalk.ir/f175/57561/