[ویرایش پست: به دلیل متوجه نشدن خیلی از دوستان که اصلا موضوع چی هست
سروری که فقط روشن بوده با یک ویندوز سرور معمولی ابیوس داره!!!!
هشدار رو به دوستان بدهم که هتزنر داره شدیدا سخت گیری می کنه
با استفاده از دو مورد بالا خواستم بگم که دیتاسنتر نسبت به قبل تغییرات زیادی داشته
گزینه ی 1 در توضیحات
خواستم به دوستان فروشنده اعلام کنم حالا که سخت گیری شدید شده لطفا بیشتر دقت و رسیدگی کنند
گزینه ی 2 در توضیحات
از دوستانی که سرور ها رو اجاره کردند خواهش کردن جواب گزارش ها رو سریعتر بدهند تا براشون مشکل پیش نیاد
لطفا قبل از پست زدند تاپیک رو خوب بخونید بنده چنین حرفی نزدم این دیتاسنتر بنده فقط گفتم جدیدا بسیار سخت گیرتر شده و رسیدگی ها بیشتر شده و بیشتر اذیت می کنند حالا بگید ما 2 ساله کار می کنیم 4 ساله کار می کنیم مهم این موضوع هست که جدیدا به شدت سخت گیر شدند]
با سلام
دوستان با توجه به اینکه امروز کل رنج ای پی های ما و چند دوست دیگر که باهاشون در ارتباط هستیم بسته شده لازم دونستم این هشدار رو به دوستان بدهم که هتزنر داره شدیدا سخت گیری می کنه بخصوص واسه ایرانی ها و رنج کل ای پی رو می بنده حتی سروری که فقط روشن بوده با یک ویندوز سرور معمولی ابیوس داره!!!!
http://up.khoone.org/images/y31zjw0rkj6w5bjad2.jpg
2
http://up.khoone.org/images/w2kmwgl8m3fpedqoir.jpg
1.لذا از تمام فروشندگان هتزنر که سرور ها ازشون تهیه می شه خواهشمندیم نسبت به اقدام abuse ها اقدام جدی تری داشته باشند و سریعتر ارسال کنند در حالتی که یکی از دوستان همین انجمن اصلا نمی دونست گزارش داره و رنج ای پی بسته شده (صاحب عکش شماره 2)
12.دوستانی هم که چنین مشکلاتی رو دارند باید فرمی که براشون ارسال می شه پر کنند با امضا و اشکن کنند و ارسال کنند برای واسطه تا به دیتاسنتر ارسال بشه این در حالی هست که اگر واسطه زودتر گزارش ها رو ارسال کنه با کلیک بر روی یک لینک ساده می شه مشکل رو حل کرد
این پست فقط جهت اطلاع رسانی می باشد
MagicVps.Com
July 24th, 2012, 17:47
بخاطر اینکه به شکایت دور پاسخ داده شده کل رنج اییهای سرور بلاگ شده منطورتون اینه
البته این قضیه میشه گفت طبیعی هست چرا که توی اکثر دیتا سنترها اگر به شکایت پاسخ داده نشود کل سرور خاموش میکنند یا نتورکش قطع میکنند
یک سوال دوستانی که سرور هتزنر دارن ایا توی ساب پنلی که دستشون هست شکایتها ارسال میشه یا اینکه کلا شکایتها فقط برای شخصی که پنل اصلی دستش هست و در واقع فورشنده اصلی سرور فقط برای اون ارسال میشه و توی ساب پنل چیزی دریافت نمیشه از شکایتها
آگونیس
July 24th, 2012, 17:51
بخاطر اینکه به شکایت دور پاسخ داده شده کل رنج اییهای سرور بلاگ شده منطورتون اینه
لذا از تمام فروشندگان هتزنر که سرور ها ازشون تهیه می شه خواهشمندیم نسبت به اقدام abuse ها اقدام جدی تری داشته باشند و سریعتر ارسال کنند در حالتی که یکی از دوستان همین انجمن اصلا نمی دونست گزارش داره و رنج ای پی بسته شده (صاحب عکش شماره 2)
دوستانی هم که چنین مشکلاتی رو دارند باید فرمی که براشون ارسال می شه پر کنند با امضا و اشکن کنند و ارسال کنند برای واسطه تا به دیتاسنتر ارسال بشه این در حالی هست که اگر واسطه زودتر گزارش ها رو ارسال کنه با کلیک بر روی یک لینک ساده می شه مشکل رو حل کرد
یک سوال دوستانی که سرور هتزنر دارن ایا توی ساب پنلی که دستشون هست شکایتها ارسال میشه یا اینکه کلا شکایتها فقط برای شخصی که پنل اصلی دستش هست و در واقع فورشنده اصلی سرور فقط برای اون ارسال میشه و توی ساب پنل چیزی دریافت نمیشه از شکایتها
که بازهم بر می گرده به قضیه اول که واسطه هست و فقط این ارسال ها برای ایشون انجام می شه و همون طور که گفتم مثلا دوستمون اصلا خبر نداشت که ابیوس داره
البته این قضیه میشه گفت طبیعی هست چرا که توی اکثر دیتا سنترها اگر به شکایت پاسخ داده نشود کل سرور خاموش میکنند یا نتورکش قطع میکنند
هتزنر جدیدا اینجور سخت گیر شده و دلیلش هم نمی دونم دقیقا چی هست همون طور که گفتم یکی از وی پی اس ها که براش ابیوس اومده از سرویس هایی هست که برای تست خودم نصب کردم و هیچ نرم افزار دیگری جز سیستم عامل نصب نیست از ویروسی نبودنش هم اطمینان داریم
ERfan.Taleghani
July 24th, 2012, 18:05
سلام ! هتزنر از اول هم گیر بوده نسبت به این مسائل وقتی هم این موضوع رو جدی تر میگیره که جواب تیکت هاشون داده نشه ! شاید شما و دوستتون هر دو از یک فروشنده سرویس تهیه کرده باشید ! و اون فروشنده جواب نداده باشه
آگونیس
July 24th, 2012, 18:08
سلام ! هتزنر از اول هم گیر بوده نسبت به این مسائل وقتی هم این موضوع رو جدی تر میگیره که جواب تیکت هاشون داده نشه ! شاید شما و دوستتون هر دو از یک فروشنده سرویس تهیه کرده باشید ! و اون فروشنده جواب نداده باشه
خیر از دو فروشنده مختلف هست
واسطه ما کمی فعال تر و بهتر کار می کنه:دی حرفه ای تر هست کلا
در مورد هتزنر هم در یک ماه گذشته به این شکل شده 4 سرور ازشون داریم از 9 ماه پیش 2تا از سرور ها با همین شکل هیچ گزارشی نداشتیم که یهو شروع کردند سرور اول سرور دوم سرور سوم سرور چهارم...
چیزی رو که می گم اطمینان دارم
هاست 97
July 24th, 2012, 18:13
یکی از آی پی های ما رو هم بسته بود که مربوط به سرور هاست اشتراکی هست به دلیل احتمال اتک روی سرور!
شانس آوردیم آی پی اضافی داشتم روی این سرور که سریع جایگزین کردم
آی پی بلاک شده را بعد 72 ساعت باز کردند
ourweb
July 24th, 2012, 18:17
سلام 8 ای پی از ما رو بستند امروز والا نمیدونم چی بگم ولی چرا انقدر سخت گیر شدن ؟
هاست 97
July 24th, 2012, 18:21
اگر ابیوز آمده باشد و پیگیر نباشید که حق دارند ببندند
مال ما که هیچ ابیوزی نداشت و گفته بودن احتمال اتک رو سرور بوده( پیشگیری کردند )
ourweb
July 24th, 2012, 18:22
ما سرور هامون رو از اگونیس میگیریم که الان همه دان هستند و مشتری ها صداشون در اومده
RoobinaServer
July 24th, 2012, 18:26
پیشگیری معمولا نمیبندن ابیوز میدن 24 ساعت قبلش.
این بستن رنج هم از خیلی وقت پیش اینجوری بوده والله حالا برای یه سری دوستان جدیدا اینجوریه نمیدونم والله.
هاست 97
July 24th, 2012, 18:29
آره معمولا نمیبندن ، اما مال ما جزء نادرترین بود که پیشگیری کردند=p~
تازه بعد کلی پیگیری ، 12 ساعت بعد گفتند که احتمال اتک بوده است
mehrshad.ho
July 24th, 2012, 18:30
یه 32 آی پی و یه 28 آی پی از هترنز داریم فعلا مشکلی نداره
ourweb
July 24th, 2012, 18:37
مال ما که همه دان هستند الان میخواهیم از لیزوب بگیریم سرور ناچار باید از این دیتابریم
ourweb
July 24th, 2012, 18:40
اصلا ربطی نداره به این حرفا
وقتی شما به ایمیلی که از طرف دیتا سنتر میاد پاسخ ندی
دیتا سنتر مسئولش من هم باشم می بندم سرور رو
باید هر کسی در عرض 24 ساعت اولیه پاسخ قانع کننده بده
شما بیاین خریدهاتونو از ما بکنید همه مشکلاتتونو برطرف می کنیم
برو خجالت بکش مشتری داری طور میکنی داخل این تاپیکت هنوز 1 دونه پست هم ندادی سریع میایی کارت رو میزنی به رخ ما اجب دوره ای شده
porya_spy
July 24th, 2012, 22:29
اگه ایبوز به موقع واستون ارسال شه و قبل از 24 ساعت جواب بدین و مشکل رو برطرف کنید هیچ وقت بلوک نمیکنن
1 ساله سرور دارم کلا 3 تا ایپی بسته شد که مقصر خودم بودم که جواب ندادم
درضمن اگر روتر درست کانفیگ شه اصلا ایبوز نمیاد واستون
آگونیس
July 24th, 2012, 23:33
[ویرایش پست: به دلیل متوجه نشدن خیلی از دوستان که اصلا موضوع چی هست
سروری که فقط روشن بوده با یک ویندوز سرور معمولی ابیوس داره!!!!
هشدار رو به دوستان بدهم که هتزنر داره شدیدا سخت گیری می کنه
با استفاده از دو مورد بالا خواستم بگم که دیتاسنتر نسبت به قبل تغییرات زیادی داشته
گزینه ی 1 در توضیحات
خواستم به دوستان فروشنده اعلام کنم حالا که سخت گیری شدید شده لطفا بیشتر دقت و رسیدگی کنند
گزینه ی 2 در توضیحات
از دوستانی که سرور ها رو اجاره کردند خواهش کردن جواب گزارش ها رو سریعتر بدهند تا براشون مشکل پیش نیاد
لطفا قبل از پست زدند تاپیک رو خوب بخونید بنده چنین حرفی نزدم این دیتاسنتر بنده فقط گفتم جدیدا بسیار سخت گیرتر شده و رسیدگی ها بیشتر شده و بیشتر اذیت می کنند حالا بگید ما 2 ساله کار می کنیم 4 ساله کار می کنیم مهم این موضوع هست که جدیدا به شدت سخت گیر شدند]