ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال دامنه به ساب دامین

winsent
July 24th, 2012, 10:10
سلام به همه دوستان. یک سوال داشتم که ممنون میشم به صورت کامل راهنمایی کنید چون من خیلی وارد نیستم. من یک دامنه به اسم www.x.com دارم و یک ساب دامین هم با نام x.mysite.com درست کردم. چطوری میتونم دامنه رو به ساب دامین اتصال بدم؟ یعنی وقتی آدرس دامنه زده میشه اتوماتیک کاربران به ساب دامین منتق بشند... با تشکر

nima17701
July 24th, 2012, 10:25
سلام دوست عزیز
میتونید زمانی که دامین رو پارک میکنید ، تنظیم کنید Redirect بشه به ساب دامنه دلخواه
موفق باشید

winsent
July 24th, 2012, 10:39
سلام دوست عزیز
میتونید زمانی که دامین رو پارک میکنید ، تنظیم کنید Redirect بشه به ساب دامنه دلخواه
موفق باشید

ممنون
دامین رو چطوری پارک کنم؟

winsent
July 25th, 2012, 09:27
کسی از دوستان راهنمایی نمیکنه....؟!

nima17701
July 25th, 2012, 12:35
کسی از دوستان راهنمایی نمیکنه....؟!

کنترل پنل هاستتان چیست ؟
اگر سیپنل است ، برای پارک دامنه ، از قسمت Domain > Parked Domains رفته دامین خود را در قسمت Create a New Parked Domain وارد کرده و Add کنید
زمانی که دامین اضافه شد ، در لیت دامین ها قرار میگیرد کنار آن روی لینک Manage Redirection کلیک کنید و آدرس ساب دامنه را قرار دهید

winsent
July 25th, 2012, 23:38
کنترل پنل هاستتان چیست ؟
اگر سیپنل است ، برای پارک دامنه ، از قسمت Domain > Parked Domains رفته دامین خود را در قسمت Create a New Parked Domain وارد کرده و Add کنید
زمانی که دامین اضافه شد ، در لیت دامین ها قرار میگیرد کنار آن روی لینک Manage Redirection کلیک کنید و آدرس ساب دامنه را قرار دهید

ممنون
سی پنل نیست، دایرکت ادمین هستش

winsent
July 27th, 2012, 01:45
از دیگر دوستان هم تقاضا دارم کمک کنند...

winsent
September 28th, 2012, 11:19
برای دایرکت ادمین باید چکار کنم...؟!!

Metalik
September 28th, 2012, 11:28
سلام
اتصال دامنه به پوشه دیگر (ساب دامنه) با استفاده از addon domain امکان پذیر است.

winsent
September 28th, 2012, 12:16
سلام
اتصال دامنه به پوشه دیگر (ساب دامنه) با استفاده از addon domain امکان پذیر است.

ممنون
اگر بخوام این کار رو بکنم باید از کنترل پنل هاست اقدام کنم یا کنترل پنل دامین...؟!
اگر میشه کامل توضیح بدید چون وارد نیستم...

Metalik
September 28th, 2012, 12:24
ممنون
اگر بخوام این کار رو بکنم باید از کنترل پنل هاست اقدام کنم یا کنترل پنل دامین...؟!
اگر میشه کامل توضیح بدید چون وارد نیستم...

کنترل پنل هاست
اگه قابلیت addon domain داشته باشه
دامنه رو اضافه می کنید و متصلش می کنید به پوشه ای که ساب دامنه داخلش قرار داره

آموزش تصویری: http://www.hosting.com/support/directadmin/set-up-a-domain-in-directadmin

winsent
October 5th, 2012, 12:50
دوستان لطف کنند در دایرکت ادمین بگن این کار چطور انجام میشه؟؟؟

mehran00
October 5th, 2012, 20:36
دوستان لطف کنند در دایرکت ادمین بگن این کار چطور انجام میشه؟؟؟

عزیز شما اصلا نگاه میکنی بقیه چی جواب میدن ؟؟؟ من الان یه سرچی تو گوگل زدم نتایج خوبی گیر میارید که به کارتون میاد بعدشم تو این تایپک 10 بار فرستادید که کسی نیست ج بده ؟؟؟ درصورتی که قوانین گفته :

1-لطفاْ از ارسال پست هاي تكراري خودداري فرماييد. پست هاي تكراري توسط مديران به سرعت حذف خواهند شد و در صورتي كه كاربر قصد تبليغ و يا نمايش يك مطلب در تمامي انجمن ها را داشته باشد ، تمامي آن ارسالها حذف خواهند شد. چرا كه اين كار باعث اذيت كاربران ديگر مي شود. در صورت تكرار اين عمل از سوي كاربر ، اكانت وي نيز در اولين فرصت حذف خواهد شد
2-لطفاً تاپیکها را بیدلیل بالا نیاورید (بطور مثال پستهای بی محتوا، up و... )در صورت مشاهده پست اضافی حذف و با آن کاربر برخورد خواهد شد و در صورت تکرار اگر باز کننده تاپیک فرد خاطی باشد تاپیک برای همیشه بسته خواهد شد.

winsent
October 11th, 2012, 10:44
توی گوگل سرچ کردم اما به نتیجه نرسیدم!
شما که میفرمائید به نتایج حوبی دست پیدا کردید، یکی از اون ها رو بفرمائید...