توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر پورت ورود به kloxo
2m.kabir
July 24th, 2012, 01:15
سلام به همه دوستان من به تازگی با کلکسو و سرور مجازی کار می کنم و الان به یک مشکلی خوردم که خواهش می کنم از دوستان کمکم کنند
من اومدم پورت ورود به کلکسو رو برای امنیت بیشتر تغییر بدم و گفته بود که برای اعمال این تغییر باید سرور ریستارت کنی منم کردم.
الان دیگه نه با پورت قبلی چیزی میاد نه با پورت جدید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به کل دسترسی به کلکسو قطع شده!!!!!!!!!!!!
در ضمن خود سایت بالا میاد و مشکلی در سایت نیست.
خواهشا کمکم کنید...:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss
با تشکر از همه دوستان.
---
July 24th, 2012, 01:26
ببینید با دستور زیر مشکلتون حل میشه یا خیر
sh /script/defaultport
از فایروال استفاده میکنید ؟
2m.kabir
July 24th, 2012, 01:27
فایروال بله مثل اینکه برام گذاشتن.
ببخشید این چیه من تازه کارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2m.kabir
July 24th, 2012, 01:35
فکر کنم لازم یه چیز دیگه هم بگم ssh دقیقا نمی دونم چیه ولی پورت اونم تغییر دادم!:((:((:((:((:((:((
---
July 24th, 2012, 01:37
والا بهترین مورد برای شما استخدام یک پشتیبان سرور هست .
اینجا هر چیزی هم که گفته بشه متاسفانه شما متوجه نخواهید شد چون دانشش رو ندارید بهتره از پست های آموزشی انجمن استفاده کنید مثل تاپیک آموزش مدیریت سرور جناب درگاهی
2m.kabir
July 24th, 2012, 01:44
اگه یه آدم خیر پیدا می شد خیلی سریع و راحت می گفت چه جوری از شر این قضیه خلاص شم دعاش می کردم
حتی من راضی ام به حالت قبلیش یعنی همون پورت اولیه برگرده.
به هر حال ممنون
---
July 24th, 2012, 01:51
اگه یه آدم خیر پیدا می شد خیلی سریع و راحت می گفت چه جوری از شر این قضیه خلاص شم دعاش می کردم
حتی من راضی ام به حالت قبلیش یعنی همون پورت اولیه برگرده.
به هر حال ممنون
درخواست بدید احتمال یکی از دوستان حاضر به انجام این کار بشه
پست اولتون رو پس ویرایش کنید از دوستان که تاپیک رو میخونن انشالله کمکتون کنن
AvalinHost
July 24th, 2012, 01:57
ip و پسورد روت سرورتون به همراه پورتهای جدیدتون رو برام پیغام خصوص کنید تا مشکلتون رو رفع کنم.