توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل هارد و هنگ کردن
majam
July 24th, 2012, 00:11
سلام خدمت اساتید من احساس میکنم هارد سرورم خراب هست و هنگ میکنه رو این هارد 14 تا وی پی اس هست که زیاد نیستش سرور ها هم به هارد فشار نمیارن اما یه چیزیو فهمیدم که تو عکس میزارم
هروقت تو بخش مانیتور Vmvare هارد رو مبینم زمانایی که هنگ میکنه این نوار زرد رنگ بالا هستش این نوار زرد برای چی هست ؟؟؟
اون پایین Vmware برای خط زرد نوشته Static و توضیحاتش گفته High latency
هارتون به شدت زیر فشار هست.
بررسی کنید ببینید کدام vps داره به هارد سرورتون فشار وارد میکنه.
tsotoodeh
July 24th, 2012, 09:03
میزان latency در چه حدودی است؟ از چه هاردهایی استفاده می کنید؟
برای اینکه سریع تر مسئله رفع بشه و بتونید TShoot انجام بدید توصیه می کنم اول سرورهای غیر ضروری رو خاموش کنید و بعد گزارش تاریخچه disk latency سرور ESXi را بررسی کنید.
majam
July 24th, 2012, 09:35
هارتون به شدت زیر فشار هست.
بررسی کنید ببینید کدام vps داره به هارد سرورتون فشار وارد میکنه.
اینکار رو کردم تمام سرورها تک تک بررسی شدهیچکدوم بیش از حد استفاده تمیکنند
majam
July 24th, 2012, 09:40
میزان latencyدر چه حدودی است؟ از چه هاردهایی استفاده می کنید؟
برای اینکه سریع تر مسئله رفع بشه و بتونید TShoot انجام بدید توصیه می کنم اول سرورهای غیر ضروری رو خاموش کنید و بعد گزارش تاریخچه disk latency سرور ESXi را بررسی کنید.
تو عکس که گزاشتم میزانشو با خط زرد رو نمودار نشون داده تمامی سرورها رو خاموش کردم و بعد روشن کردم تو چند تای اولی خوب هست ولی بعد یهو هنگ شروع میشه این مشکل رندوم پیش میاد همیشگی نیست هارد sata هستش از سرور آلمان EX4s
ببخشید latency چی هستش و چرا بالا میره ؟؟
و این رو نفهمیدم دقیق چکاری باید انجام بدم === و بعد گزارش تاریخچه disk latency سرور ESXi را بررسی کنید !!!!
mohamad2314
July 24th, 2012, 10:11
مشکلتون حل شد؟
ERfan.Taleghani
July 24th, 2012, 18:07
دوست عزیز شما میگید 14 تا سرور مجازی رو سرور 7200 دور ریختید ! یکی از این کاربر ها بالاخره داره مصرف می کنه