ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعمال دسترسی با یوزرنیم و پسورد برای وب فولدر

GHELGHELAC
July 23rd, 2012, 19:52
درود
من یه vps دارم با ویندوز سرور2003 یک فولدر را از طریق IIS و با ایجاد vitual directory به اشتراک گذاشتم و دسترسی رو کاملا آزاد گذاشتم و هرکسی میتونه دانلود کنه تا اینجا مشکلی نیست
اما میخوام دسترسی به این فولدر رو محدود کنم به طوری که به هر کاربر یک یوزرنیم و پسورد جدا بدم تا فقط با یوزرنیم و پسورد خودشون بتونن دانلود کنن
اول از همه اینکه تعداد یوزرها برام خیلی مهمه ممکنه 100 یا 200 و یا حتی بیشتر از این نیاز به ثبت یوزر داشته باشم
دوم اینکه مشکلی بابت فشار روی سرور ندارم چون نهایت دانلود هر یوزر در ماه بیشتر از چند مگ نیست تنها چیزی که برام مهمه اینه که مقدار دانلود هر یوزر رو بتونم مانیتور کنم در نهایت اگر بشه هر یوزر رو سر تایم خاصی(مثلا بعد از سه ماه) بطور اتوماتیک غیر فعال کرد که دیگه عالی میشه
تا اونجایی که من تحقیق کردم این امکانات رو تویه IIS ندارم و باید دنبال یک وب سرور دیگه باشم، دوستان چه وب سروری پیشنهاد میکنن؟، لطفا هرکس وب سرور خاصی رو پیشنهاد داد همراه با آموزش نصب و راه اندازیش باشه
با تشکر فراوان
بدرود