توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد مجازی ساز و کنترل پنل
SiavashRC
July 23rd, 2012, 07:05
درود.
تویه انجمن گشتم ولی به جواب درستی نرسیدم. من الان از ovh سرور اختصاصی گرفتم. حالا می خواستم ببینم باید چه تنظیماتی اعمال کنم؟
به صورت پیشفرض با centos 6 گرفتمش. حالا می خواستم ببینم باید برای اینکه بتونم مجازی ساز کنم باید چی کار کنم؟ در اصل بهترین حالت استفاده از یک سرور اختصاصی چی هست؟
و اینکه الان می خواستم کنترل پنل نصب کنم روی سرور برای هاستینگ. در حال حاضر بیشتر از 20 سایت در نظر ندارم . شما چه کنترل پنلی پیشنهاد می کنید؟ البته بگم من تصمیم ندارم فعلا بابت کنترل پنل هزینه کنم!!
و اینکه کنترل پنل را روی خود سرور نصب کنم یا اول مجازی ساز کنم بعد روی یه vps نصب کنم؟
SiavashRC
July 23rd, 2012, 20:09
کسی می تونه بگه من چطور سرورم را مجازی سازی کنم؟
AvalinHost
July 23rd, 2012, 20:15
سلام
شما اصلا مشخص نمیکنید که هدف اصلیتون از سرور گرفتن چی هست تا کسی بتونه راهنماییتون کنه!
کامل توضیح بدین که برای چه کاری نیاز دارید تا راهنماییتون کنم.
AvalinHost
July 23rd, 2012, 20:17
اگر برای مجازی سازی میخواید باید یک شخصی که وارد باشه براتون از طریق kvm مجازی ساز نصب کنه.
اگر برای هاستینگ میخواین که روی همون Centos کلوکسو نصب کنید با توجه به اینکه میگین نمیخواین هزینه لایسنس پرداخت کنید.
SiavashRC
July 23rd, 2012, 20:26
سلام
شما اصلا مشخص نمیکنید که هدف اصلیتون از سرور گرفتن چی هست تا کسی بتونه راهنماییتون کنه!
کامل توضیح بدین که برای چه کاری نیاز دارید تا راهنماییتون کنم.
خوب هدف اصلی اینه که بتونم هاستینگ بدم و همینکه با مجازی سازی آشنا بشم. و با گرفتن یه سرور بهتر vps هم بتونم سرویس بدم.
SiavashRC
July 23rd, 2012, 20:28
اگر برای مجازی سازی میخواید باید یک شخصی که وارد باشه براتون از طریق kvm مجازی ساز نصب کنه.
اگر برای هاستینگ میخواین که روی همون Centos کلوکسو نصب کنید با توجه به اینکه میگین نمیخواین هزینه لایسنس پرداخت کنید.
راهی نداره که خودم انجام بدم مجازی سازی را؟
بله چون فعلا هم مشتری ندارم و هم اینکه نمی دونم دقیقا باید چی کار کنم هزینه لایسنس ندم بهتره.
ولی من کلکسو را سعی کردم روی centos 6 64bit نصب کنم. نشد! مثل اینکه فکر کنم با 64 بیتی مشکل داره . درسته؟
pouria
July 23rd, 2012, 21:02
راهی نداره که خودم انجام بدم مجازی سازی را؟
بله چون فعلا هم مشتری ندارم و هم اینکه نمی دونم دقیقا باید چی کار کنم هزینه لایسنس ندم بهتره.
ولی من کلکسو را سعی کردم روی centos 6 64bit نصب کنم. نشد! مثل اینکه فکر کنم با 64 بیتی مشکل داره . درسته؟
فقط روی 32 بیت نصب میشه
Platform Support
CentOS 5 Stable (32Bit)
Server Control Panel and Webhosting software Kloxo | LxCenter (http://lxcenter.org/software/kloxo/)
taghi.karimi
July 23rd, 2012, 21:32
نصب KVM تا حدودی برای شما مشکل خواهد بود.توصیه میشود بدین یک شخص کاملا وارد به این مبحث براتون نصب و تنطیمات مجازی ساز را انجام دهد!
بنده آقای حسینی (http://www.webhostingtalk.ir/member/30877/) را پینشهاد میکنم .طی مدتی که با ایشون همکاری کردیم توانایی های بالای ایشون در این مبحث را مشاهده کردیم!