ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به یک نفر همکار برای خرید Dedicated و راه اندازی هاستینگ

mosili
July 22nd, 2012, 15:49
سلام خدمت همه شما دوستان عزیز و گرامی
من قبلا هاستینگ داشتم ولی از اونجایی که ریسلری گرفته بودم زیاد به جزئیات Dedicated وارد نیستم . البته با این همه مقالات آموزشی که هست توی اینترنت و با توجه به اینکه من آدم پر تلاشی هستم فکر نمیکنم کار سختی باشه یادگیری تمامی جزئیاتش .
من میخوام دوباره روی دامنه قبلیم که هاستینگ بود سرویس های هاستینگ مثل ثبت دامین و فروش VPS و فروش هاست اشتراکی و ... راه بندازم . البته در درجه اول فعلا فروش وی پی اس رو استارت میزنم تا یواش یواش برسم به بقیه جاهاش .
WHMCS و کانفیگش و قالب سایت و درگاه پرداخت آنلاین از بانک ها به عهده خودم . من به یک نفر احتیاج دارم که از مجازی سازی و مدیریت سرور سر در بیاره و اگر به مشکلی خوردیم بتونه برطرف کنه .
البته خودمم میرم دنبالش و یاد میگیرم و نهایتا 1 هفته بعد از شروع کار با هم میتونیم پشتیبان فنی باشیم .
یه دامین بسیار بسیار بسیار عالی و واقعا تک دارم برای شروع هاستینگ . خودمم طراح قالب وردپرس و HTML و CSS کار هستم و مطمئنن Design بسیار عالی برای سایت خودمون خواهم زد .
من خودم شب ها یکسره آنلاین هستم و میتونم تا صبح جوابگوی تیکت ها باشم و همکارم میتونه صبح ها توی بخش پشتیبانی فعال باشه . پشتیبانیمون هم به صورت تلفنی و تیکت و ایمیل و یاهو خواهد بود .
هزینه ها نصف میشه ، مثلا اگر 200 هزار تومان هزینه سرور شد 100 تومان من میدم 100 تومان همکار .
توی این کار از اونجایی که شناختی روی همدیگه نداریم و نمیدونیم طرف مقابلمون کی هست باید کاملا به هم اعتماد داشته باشیم و سعی ما بر این باشه که حق خوری نکنیم و نون حلال در بیاریم .
مهمتر از کار صادق بودن و رو راست بودنه . دوست و پشتیبان همدیگه بودنه .
کسی اگر مایل به همکاری هست خوشحال میشم باهم یه بیزینس خوب راه بندازیم .
فقط بازم میگم ، اون شخص باید اطلاعات کافی درباره مدیریت سرور اختصاصی و راه اندازی سرویس های وی پی اس و غیره داشته باشه .
با تشکر .

borsekala
July 24th, 2012, 14:19
از vps شروع کنید مرغون به صرفه کاربراتون زیاد شدند برید به سمت dedicate البته بازار بیرونقی هست ببخشیدها از سیگار فروشی و مسافرکشی هم بدتره.

agarb98
July 24th, 2012, 14:41
از کدوم کشور نیاز دارید مشخصات مورد نظر شما ؟
رنج قیمت ؟

danitfk
July 24th, 2012, 15:40
من بهتون سرور میدم ؛ در آمد 35% ما .. باقی برای شما.
هزینه های لایسنس و کانفیگ هم با شما
سرور اصلی هم با 50% تخفیف به بهتون میدیم.