ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی هاستینگ

MehrPC
July 21st, 2012, 11:54
من میخوام سی پنل نصب کنم و کانفیگ کنم
میخوام لینوکسم 2 آی پی داشته باشه تا اگه یه موقع سوخت سریع جایگزین کنم میخوام بدونم چه جوری باید این کار رو بکنم؟
بعد :
میشه لایسنس هم جابجا کرد ؟

shivahost
July 21st, 2012, 12:02
پیشنهاد می کنم قبلش خیلی مطالعه و تجربه کنید. با توجه سوالاتتون به تجربه کم شما پی بردم، که میتونه باعث صدمه زدن به اعتبارتون بشه.

reza_dadashian
July 21st, 2012, 12:03
سلام.
بله لایسنس رو میشه جا به جا کرد و فقط کافیه به کمپانی که لایسنس رو از اون خریدید بگید.
برای داشتن 2 آی پی اول این که بیاید بگید به کسی که ازش وی پی اس خریدید که شبکه آی پی رو اضافه کنه به وی پی استون و موقع نصب سی پنل وقتی که در آدرس ip:2086 هستید در یکی از مراحل از شما میپرسه که آیا میخواید آی پی اضافه کنید؟ در آن مرحله میتونید انجام بدید ...

MehrPC
July 21st, 2012, 12:09
سرور کل دسته خودمه میشه آی پی اضافه نکرد در موقعی که مشکل پیش اومد آی پی رو عوض کرد ؟

reza_dadashian
July 21st, 2012, 12:26
بله میشه ولی یکم دردسر داره ...

http://www.thewebhostinghero.com/tutorials/changing-shared-ip-on-cpanel-server.html
این مقاله کامل هست.

MehrPC
July 21st, 2012, 12:29
بله میشه ولی یکم دردسر داره ...

http://www.thewebhostinghero.com/tutorials/changing-shared-ip-on-cpanel-server.html
این مقاله کامل هست.

انگلیسیه بلد نیستم بخونم
میتونی بگی موقع نصب چطوری 2 تا آی پی به لینوکس بدم ؟

mohsened
July 21st, 2012, 13:04
زبان انگلیسی خودش برای داشنن هاستینگ اهمیت داره چون مرجع فارسی برای کنترل پنل ها وجود نداره یا اگر داشته باشه هم کامل نیست .

reza_dadashian
July 21st, 2012, 13:28
شما سی پنل رو از طریق شل نصب کنید و در مرحله wizard install وقتی که به قسمت اضافه کردن آی پی برسه خودتون متوجه میشوید ...
اگر اشتباه نکنم مینویسه add ip address

زبان انگلیسی خودش برای داشنن هاستینگ اهمیت داره چون مرجع فارسی برای کنترل پنل ها وجود نداره یا اگر داشته باشه هم کامل نیست .

این حرف رو کاملا تایید میکنم ... تا الان هر کس برای راه اندازی هاستینگ پیشم اومده اولین چیزی که بهش گفتم اینه که هاستینگ زدن 70% زبانه.
وقتی زبان بین المللی شما خوب باشه در وقت و مخارج شما به مقدار خیلی زیادی کمک میکنه ...

Maya
July 21st, 2012, 13:33
بله این امکان فراهم است
میتونید این کار رو انجام بدید .
موفق باشید

MehrPC
July 21st, 2012, 14:58
شما سی پنل رو از طریق شل نصب کنید و در مرحله wizard install وقتی که به قسمت اضافه کردن آی پی برسه خودتون متوجه میشوید ...
اگر اشتباه نکنم مینویسه add ip address

این حرف رو کاملا تایید میکنم ... تا الان هر کس برای راه اندازی هاستینگ پیشم اومده اولین چیزی که بهش گفتم اینه که هاستینگ زدن 70% زبانه.
وقتی زبان بین المللی شما خوب باشه در وقت و مخارج شما به مقدار خیلی زیادی کمک میکنه ...

پس موقع نصب لازم نیست آی پی بدم ؟ فقط موقع استارد سی پنل آی پی ادد کنم ؟

ourweb
July 21st, 2012, 15:02
من میخوام سی پنل نصب کنم و کانفیگ کنم
میخوام لینوکسم 2 آی پی داشته باشه تا اگه یه موقع سوخت سریع جایگزین کنم میخوام بدونم چه جوری باید این کار رو بکنم؟
بعد :
میشه لایسنس هم جابجا کرد ؟

سلام در خدمت هستم اگر خواستید پیام بدید هم کانقیگ میکنیم و هم اگر خواستید اموزش میدهیم
yahoo id : milade_m

MehrPC
July 21st, 2012, 15:11
سلام در خدمت هستم اگر خواستید پیام بدید هم کانقیگ میکنیم و هم اگر خواستید اموزش میدهیم
yahoo id : milade_m

مفتی ؟

rpserver
July 21st, 2012, 15:26
مفتی ؟

سلام . قطعا کانفیگ های ارائه شده توسط دوستان با خرج هزینه ، وقت و حوصله هست . پس به احتمال فراوان رایگان نیست .
اگر قصد راه اندازی هاستینگ دارید ، یک سرور مجازی یا اختصاصی از دوستان تهیه بفرمایید ، در انتها در همان دوست عزیز تقاضای کانفیگ نمایید . قطعا برایتان کانفیگ را به نحو احسن انجام خواهند داد . در انتها برای faile over کردن شبکتون و کلا هاستینگتون بهتر هست سرور های ابری تهیه کنید . اینطوری داون شدن به صفر میرسه . پارس پک سرور های ابری ارائه میده . قبل ها پرشین کلود هم ارائه میداد که اخیرا نمیدونم .
از جناب فدای حسینی سوال بفرمایید یا مستقیما تیکت بدید بهشون توی سیستم پشتیبانیشون .

ourweb
July 21st, 2012, 16:14
مفتی ؟

با سلام در صورت خریدن سرور مجازی کانفیگ به صورت کامل انجام میگردد + اموزش مختصری که بتوانید خودتان با سی پنل کار کنید ...

reza_dadashian
July 21st, 2012, 17:19
ایشون نمیخواد سرور بخره که ... مشکل ایشون کانفیگ هست ...

پس موقع نصب لازم نیست آی پی بدم ؟ فقط موقع استارد سی پنل آی پی ادد کنم ؟
آره همون آخرین مراحل wizard نصب سی پنل میپرسه ولی حتما باید شبکه آی پی و اطلاعات ای پی رو بهتون داده باشن
تا حالا سی پنل نصب نکردید؟

reza_dadashian
July 21st, 2012, 17:23
ضمیمه :
1- بدترین کاری که میتونی بکنی اینه که پول بدی واست کانفیگ کنن.
2- بهترین کاری که میتونی بکنی بیای همین فروم و اینقدر با سرورت ور بری تا خودت بشی یه متخصص کانفیگ یا پول بدی بهت یاد بدن