AriyaDownload
July 20th, 2012, 13:58
سلام
امروز متوجه یک چیزه عجیب شدم، نمی دونم واسه چی اینطوری شده
حجم error_log ها به 5 گیگ رسیده (یک دفعه به این حجم رسید)
پاکش کردمف دوباره دیدم ثانیه داره به ارورها اضافه می شه
الان حجمش 20 مگ شده (در عرض کمتر از یک دقیقه)
99 درصد خطاها هم این هست، از دوستان کسی این علت رو می دونه؟
[20-Jul-2012 09:13:11] خطای Table 'mysiteDB.dle_w5cqo2jk_blc_synch' doesn't exist در پایگاهداده وردپرس برای دستور SHOW FULL COLUMNS FROM dle_w5cqo2jk_blc_synch; ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-load.php'), require_once('wp-config.php'), require_once('wp-settings.php'), do_action('init'), call_user_func_array, blc_init, blcDatabaseUpgrader::upgrade_database, blcDatabaseUpgrader::make_schema_current, blcTableDelta::delta
جاهایی که نوشتم ==> mysiteDB / منظورم اسم دیتابیس سایتم هست.
علت این ارورها چی هست و به نظرتون چرا به وجود اومده؟؟
لازم به ذکر هست که تو این چند روز احیر هیچ افزونه نصب نشده و همچنین اینکه من وردپرس رو مجدد بارگذاری کردم. (گفتم شاید مشکل از اون باشه)
این جدولی که داخل دیتابیس هست نمی دونم برای چی هست!!
ممنون می شم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن
با سپاس
امروز متوجه یک چیزه عجیب شدم، نمی دونم واسه چی اینطوری شده
حجم error_log ها به 5 گیگ رسیده (یک دفعه به این حجم رسید)
پاکش کردمف دوباره دیدم ثانیه داره به ارورها اضافه می شه
الان حجمش 20 مگ شده (در عرض کمتر از یک دقیقه)
99 درصد خطاها هم این هست، از دوستان کسی این علت رو می دونه؟
[20-Jul-2012 09:13:11] خطای Table 'mysiteDB.dle_w5cqo2jk_blc_synch' doesn't exist در پایگاهداده وردپرس برای دستور SHOW FULL COLUMNS FROM dle_w5cqo2jk_blc_synch; ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-load.php'), require_once('wp-config.php'), require_once('wp-settings.php'), do_action('init'), call_user_func_array, blc_init, blcDatabaseUpgrader::upgrade_database, blcDatabaseUpgrader::make_schema_current, blcTableDelta::delta
جاهایی که نوشتم ==> mysiteDB / منظورم اسم دیتابیس سایتم هست.
علت این ارورها چی هست و به نظرتون چرا به وجود اومده؟؟
لازم به ذکر هست که تو این چند روز احیر هیچ افزونه نصب نشده و همچنین اینکه من وردپرس رو مجدد بارگذاری کردم. (گفتم شاید مشکل از اون باشه)
این جدولی که داخل دیتابیس هست نمی دونم برای چی هست!!
ممنون می شم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن
با سپاس