توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی یا سرور مجازی؟
SiavashRC
July 20th, 2012, 06:51
درود.
دوستان یه سوال داشتم.
می خواستم ببینم من تا رنج 20 یورو در ماه قصد هزینه دارم. به نظر شما سرور اختصاصی مناسبی با این قیمت می تونم بگیرم؟ یا سرور مجازی بگیرم؟
amin7x
July 20th, 2012, 08:11
سلام دوست عزیز
فکر نکنم سروراختصاصی با این قیمت باشه.
mehrshad.ho
July 20th, 2012, 08:55
مورد استفاده چی هست ؟
majidisaloo1
July 20th, 2012, 09:46
اگه شخصی بخواهین میتونین سرور اختصاصی 2 گیگ کیم سوفی رو با این قیمت بگیرین
اما اگه بالا تر میخواین بهتره سرور مجازی از جای خوب بگیرین
irihost
July 20th, 2012, 09:49
درود
برای چی پول اضافی میدی فعلا مجازی بگیر یوزرات زیاد شدن میری رو اختصاصی ;)
Mihan-VPS
July 20th, 2012, 10:17
بنظرم با این هزینه بهتره یه سرور مجازی با کیفیت بالا بگیرید تا مثل سرور اختصاصی براتون کار کنه بعدش میتونید با هزینه ی بیشتر اختصاصی بگیرین ..
majidisaloo1
July 20th, 2012, 10:25
درود
بله حق با ایشون هست بهتر هست مجازی بگیرین بعد که یوزر هاتون زیاد شد طبیعتا پول بیشتری خواهید داشت تا سرور جالب ترب بگیرین و برین روی اختصلصی و دریگهع فعلا درد سر های سرور اختصاصی به عهده شما نیست
SiavashRC
July 20th, 2012, 13:59
مورد استفاده چی هست ؟
اگه شخصی بخواهین میتونین سرور اختصاصی 2 گیگ کیم سوفی رو با این قیمت بگیرین
اما اگه بالا تر میخواین بهتره سرور مجازی از جای خوب بگیرین
درود
بنظرم با این هزینه بهتره یه سرور مجازی با کیفیت بالا بگیرید تا مثل سرور اختصاصی براتون کار کنه بعدش میتونید با هزینه ی بیشتر اختصاصی بگیرین ..
بله حق با ایشون هست بهتر هست مجازی بگیرین بعد که یوزر هاتون زیاد شد طبیعتا پول بیشتری خواهید داشت تا سرور جالب ترب بگیرین و برین روی اختصلصی و دریگهع فعلا درد سر های سرور اختصاصی به عهده شما نیست
با سپاس ،
مورد استفاده فعلا چند سایت که در حال حاضر به 10 تا تمیرسه. راه اندازی سرور تیم اسپیک و همینطور قند شکن و استفاده های دیگه.
من ایران نیستم . الان از یک سرویس دهنده تویه سوئد سرور مجازی گرفتم ، رم 512 ه . هارد هم 20 گیگ! به همین قیمت 20 یورو! تازه من سرعتم 100Mbps هستش. که اینجا داره به من 20mbps بیشتر نمیده! هارد برام خیلی مهمه! چون می خوام ازش به عنوان یک آپلود سنتر برای خودم استفاده کنم. داشتم سرچ می کردم. رسیدم به کیم سوفی 2 گیگ که دوستمون هم گفتند. در مقایسه با پولی که من برای این سرور مجازی دادم حتی ارزونتر هم میشه! فقط من سوئد هستم، و فکر کنم این سرور فرانسه باشه. درسته؟
البته سرور مجازی هاش خیلی ارزون بودند! خلاصه اینکه در مقایسه با چیزی که الان دارم فکر کردم که بهتر باشه. نظر شما چیه؟
majidisaloo1
July 20th, 2012, 14:18
فکر کنم این سرور فرانسه باشه. درسته؟
البته سرور مجازی هاش خیلی ارزون بودند! خلاصه اینکه در مقایسه با چیزی که الان دارم فکر کردم که بهتر باشه. نظر شما چیه؟
بله برای فرانسه هست و کیم سوفی اگه بگیرین خیلی وقت ها پورت 1 گیگ میده
TARIMEHR
July 20th, 2012, 14:26
اگر مثل من اولین باره میخوایین با اختصاصی کار کنین اصلا توصیه نمیکنم
خودم الان اختصاصی گرفتم و مثل شیر توی گل موندم
خصوصا کیم سوفی با اون مک زدن مسخرش
مجازی با کیفیت از جای معتر بگیر
HyperServer
July 20th, 2012, 14:36
با سپاس ،
مورد استفاده فعلا چند سایت که در حال حاضر به 10 تا تمیرسه. راه اندازی سرور تیم اسپیک و همینطور قند شکن و استفاده های دیگه.
من ایران نیستم . الان از یک سرویس دهنده تویه سوئد سرور مجازی گرفتم ، رم 512 ه . هارد هم 20 گیگ! به همین قیمت 20 یورو! تازه من سرعتم 100mbps هستش. که اینجا داره به من 20mbps بیشتر نمیده! هارد برام خیلی مهمه! چون می خوام ازش به عنوان یک آپلود سنتر برای خودم استفاده کنم. داشتم سرچ می کردم. رسیدم به کیم سوفی 2 گیگ که دوستمون هم گفتند. در مقایسه با پولی که من برای این سرور مجازی دادم حتی ارزونتر هم میشه! فقط من سوئد هستم، و فکر کنم این سرور فرانسه باشه. درسته؟
با سلام...
بحث مدیریت سرور مجازی با اختصاصی مقداری متفاوت هست...مخصوصا اگر kim باشه ...
شما وقتی سرور مجازی تهیه میکنید ابتدا یک لایه پشتیبانی خود سرویس دهنده در اختیار دارید که میتونه خیلی از موارد پاسخگو باشه...البته بنا به شرایطی که توافق میشه قبل خرید.
در هر حال پیشنهاد من هم به شما مجازی هست.
SiavashRC
July 20th, 2012, 14:41
بله برای فرانسه هست و کیم سوفی اگه بگیرین خیلی وقت ها پورت 1 گیگ میده
شما این سروریس دهنده را تایید میکنید؟ اخه هم قیمت سرور اختصاصی پایینی داره هم مجازی!
tehranhost
July 20th, 2012, 14:42
با این قیمت فقط سرور مجازی بگیرین ;)
SiavashRC
July 20th, 2012, 14:43
اگر مثل من اولین باره میخوایین با اختصاصی کار کنین اصلا توصیه نمیکنم
خودم الان اختصاصی گرفتم و مثل شیر توی گل موندم
خصوصا کیم سوفی با اون مک زدن مسخرش
مجازی با کیفیت از جای معتر بگیر
منم تا حالا اختصاصی کار نکردم. ولی مجازی کار کردم. خوب همبن موضوع برام جالبه که کار کردن با سرور اختصاصی هم امتحان کنم!;) حالا اگر مجازی باشه ، نظر شما در مورد سرویس های همین کیم سوفی چیه؟
SiavashRC
July 20th, 2012, 14:47
با سلام...
بحث مدیریت سرور مجازی با اختصاصی مقداری متفاوت هست...مخصوصا اگر kim باشه ...
شما وقتی سرور مجازی تهیه میکنید ابتدا یک لایه پشتیبانی خود سرویس دهنده در اختیار دارید که میتونه خیلی از موارد پاسخگو باشه...البته بنا به شرایطی که توافق میشه قبل خرید.
در هر حال پیشنهاد من هم به شما مجازی هست.
آخه مشکل همین هزینه ای هست که دارم میکنم، الان یه سرور مجازی دارم که از نظر سخت افزاری پایین تره! با پول بیشتر! یک سرویس دهنده ی خوب برای مجازی میشناسید که معرفی کنید؟ بازم میگم هارد برام خیلی مهمه! چون آپلود ، دانلود زیاد خواهم داشت.
TARIMEHR
July 20th, 2012, 19:29
درود
استارتر محترم
اختصاصی خوبیش اینه که
میدونی سرورت چی هست -
حاضر نیستی کیفیت سایت های خودتو با اورسل روی سرور پایین ببری
بهش فشار نیاری داون نمیشه
خودت کلی چیزای جدید یاد میگیری و ....
فعلا هم نظر دقیق نمیتونم بدم
چون خودم دیروز گرفتم و هنوز مشکل آی پی دارم که مشکل از طرف دیتاسنتره
حالا شاید کیم سوفی اینطوری باشه و باقی جاها این مشکلات نباشه
ولی قبل از خرید توانایی های خودتو بسنج
اینی که میگن باید مجازی رو فول باشی و این حرفا اصلا نیست
توی اختصاصی یه مجازی ساز بهت میدن
میری توش و ماشین مجازی میزنی و ویندوز یا لینوکس یا هرچیزی که ایزوش رو توی سرور ریختی نصب میکنی
مدیریت پورتها هم مهمه >> بستن پورت ها
کار سختی ظاهرا نیست
منم با اینکه خریدم اما عملا بخاطر مک نزدن ای پی ها باید بگم هنوز از اختصاصی استفاده نکردم
اگه فقط میخوای ببینی چطوریه و برای کنجکاوی میگی بخرم بیا خودم بهت پنلشو میدم ببین تا خیالت راحت شه
البته بعد اینکه مشکل ای پی رفع شد و هاستینگ رو راه انداختم به کسی نمیدم
بدرود
tehranhost
July 20th, 2012, 20:40
آقای SiavashRC (http://www.webhostingtalk.ir/member/51554/) شما هاست دانلود می خواید پس با این حرفاتون که زدید :)
SiavashRC
July 20th, 2012, 20:50
آقای SiavashRC (http://www.webhostingtalk.ir/member/51554/) شما هاست دانلود می خواید پس با این حرفاتون که زدید :)
منظورتون و دقیق نفهمیدم . اگر منظور راه اندازی سایت دانلود باشه . تصمیمی ندارم فعلا. ولی خودم کلا چون از نظر اینترنت سرعت خوبی دارم ، کلا از سرور زیاد استفاده شخصی می کنم.
SiavashRC
July 20th, 2012, 20:59
درود
استارتر محترم
اختصاصی خوبیش اینه که
میدونی سرورت چی هست -
حاضر نیستی کیفیت سایت های خودتو با اورسل روی سرور پایین ببری
بهش فشار نیاری داون نمیشه
خودت کلی چیزای جدید یاد میگیری و ....
فعلا هم نظر دقیق نمیتونم بدم
چون خودم دیروز گرفتم و هنوز مشکل آی پی دارم که مشکل از طرف دیتاسنتره
حالا شاید کیم سوفی اینطوری باشه و باقی جاها این مشکلات نباشه
ولی قبل از خرید توانایی های خودتو بسنج
اینی که میگن باید مجازی رو فول باشی و این حرفا اصلا نیست
توی اختصاصی یه مجازی ساز بهت میدن
میری توش و ماشین مجازی میزنی و ویندوز یا لینوکس یا هرچیزی که ایزوش رو توی سرور ریختی نصب میکنی
مدیریت پورتها هم مهمه >> بستن پورت ها
کار سختی ظاهرا نیست
منم با اینکه خریدم اما عملا بخاطر مک نزدن ای پی ها باید بگم هنوز از اختصاصی استفاده نکردم
اگه فقط میخوای ببینی چطوریه و برای کنجکاوی میگی بخرم بیا خودم بهت پنلشو میدم ببین تا خیالت راحت شه
البته بعد اینکه مشکل ای پی رفع شد و هاستینگ رو راه انداختم به کسی نمیدم
بدرود
با سپاس از اطلاعاتی که دادید.
نه فقط برای تست یا کنجکاوی لازم ندارم! می خوام یه سرور داشته باشم که همه ی کارهام را move کنم روش و با خیال راحت استفاده کنم. سرور اختصاصی کیم سوفی از نظر سخت افزاری نسبت به قیمتش در مقایسه با سرورهای مجازی هم رده خودش انتخاب خوبی به نظر میرسه. مزایای سرور اختصاصی هم گفتید. یکسری از دوستان هم معایبش را گفتند! تصمیم ندارم بیشتر از 20 یورو در ماه خرج کنم! حالا می خوام بهترین انتخاب را داشته باشم . و بازم می گم یکی از مزایای سرور اختصاصی کیم سوفی هارد 1 ترابایت هستش! هرچند بعضی دوستان گفتند که ار نظر هارد مشکل داره. که من مشکلش را نمی دونم چی می تونه باشه!
البته من روی شرکت خاصی حساس نیستم. و مستقیم می خوام از خود دیتا سنتر خرید کنم. فقط داخل اروپا باشه بهتره.
TARIMEHR
July 20th, 2012, 21:49
سلام
اکثرا باید با واسطه یا نماینده خرید کنین
خرید سرور از کیم سوفی هم با 15 یورو میتونین خرید کنین
Kimsufi - votre gamme de serveurs dédiés à partir de 14.99 Euros/mois ! (http://www.kimsufi.com/fr/)
مشکل هارد هم تا جایی که میدونم همه میگن هاردش میسوزه.اگه فشار نیارین فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
tehranhost
July 20th, 2012, 22:07
آقای SiavashRC (http://www.webhostingtalk.ir/member/51554/) منظور من VPS با پهنای باند نامحدود و Ram و Harde بالا بود
اگه خواستین این ID yahoo: thesmartboy_2007@yahoo.com رو add کنید
SiavashRC
July 21st, 2012, 01:11
سلام
اکثرا باید با واسطه یا نماینده خرید کنین
خرید سرور از کیم سوفی هم با 15 یورو میتونین خرید کنین
Kimsufi - votre gamme de serveurs dédiés à partir de 14.99 Euros/mois ! (http://www.kimsufi.com/fr/)
مشکل هارد هم تا جایی که میدونم همه میگن هاردش میسوزه.اگه فشار نیارین فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
منظورتون از واسطه چیه؟ مگه به شخص نمیدن؟ حتما باید واسطه باشه؟
SiavashRC
July 22nd, 2012, 04:31
دوستان کسی ip تست از kim sufi داره ؟ و اینکه اوضاع پینگ کیم سوفی با ایران در چه حاله؟ چون من بیشتر یوزرهام از ایران است می پرسم. پینگ خیلی برام مهمه
Mihan-VPS
July 22nd, 2012, 04:38
بخاطر نزدیکتر بودن فرانسه نسبت به کشور های دیگه معمولا پینگ خوبی میده ..