PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در انتخاب vps

SiavashRC
July 19th, 2012, 04:26
درود به همه اساتید
من در سوئد زندگی می کنم. می خواستم یک vps خوب بگیرم. کارکردی که برای من داره ایجاد چندتا سایت ، راه اندازی یک تیم اسپیک، به اضافه ایجاد چندتا v p n و استفادهای دیگه.
حالا سوال اینه که چه سیستم عاملی باشه؟
و اینکه از نظر سخت افزاری چه مشخصاتی داشته باشه؟
به اضافه اینکه من قصد هزینه ی زیادی ندارم. و اینکه اگر سرور خوبی میشناسید که از آنجا بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنم. باز هم میگم. ایران نیستم. و دسترسی برای خرید از هاستینگ های کشور های مختلف هم دارم.
با سپاس

PerSianSerVerS
July 19th, 2012, 09:39
سلام.
http://www.vpsland.com/
ویندوز

mehran00
July 19th, 2012, 10:58
درود به همه اساتید
من در سوئد زندگی می کنم. می خواستم یک vps خوب بگیرم. کارکردی که برای من داره ایجاد چندتا سایت ، راه اندازی یک تیم اسپیک، به اضافه ایجاد چندتا v p n و استفادهای دیگه.
حالا سوال اینه که چه سیستم عاملی باشه؟
و اینکه از نظر سخت افزاری چه مشخصاتی داشته باشه؟
به اضافه اینکه من قصد هزینه ی زیادی ندارم. و اینکه اگر سرور خوبی میشناسید که از آنجا بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنم. باز هم میگم. ایران نیستم. و دسترسی برای خرید از هاستینگ های کشور های مختلف هم دارم.
با سپاس

از سی پنل و مشخصات باید رم 1 گیگ یا بالاتر (بستگی به نوع سایت ها داره) ، هارد 30 گیگ به بالا و پهنای باند و آپتایم بالا
من خودم از سایت شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. warez-host.ir || سرور مجازی وارز || هاست وارز || نمایندگی لینوکس وارز || vps warez || - صفحه اصلی سایت (http://www.warez-host.ir) بهتون پیشنهاد میکنم مدیران خوبی داره و پشتیبانی خوب ، اگه هم نتونستید با ریال پرداخت کنید میتونید تیکت بهشون بدید که از طریق پی پال یا ... پرداخت کنید و از این طریق مشکلی فکر نکنم باشه

PerSianSerVerS
July 19th, 2012, 11:00
از سرویس دهنده ایرانی نگیر

SiavashRC
July 19th, 2012, 20:18
از سی پنل و مشخصات باید رم 1 گیگ یا بالاتر (بستگی به نوع سایت ها داره) ، هارد 30 گیگ به بالا و پهنای باند و آپتایم بالا
من خودم از سایت شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. warez-host.ir || سرور مجازی وارز || هاست وارز || نمایندگی لینوکس وارز || vps warez || - صفحه اصلی سایت (http://www.warez-host.ir) بهتون پیشنهاد میکنم مدیران خوبی داره و پشتیبانی خوب ، اگه هم نتونستید با ریال پرداخت کنید میتونید تیکت بهشون بدید که از طریق پی پال یا ... پرداخت کنید و از این طریق مشکلی فکر نکنم باشه
با سپاس / ولی من نمی خوام از سرویس ایرانی بگیرم. چون راه ارتباطی زیادی به ایران ندارم! و از طرفی تجربه ثابت کرده که سابقه خوبی هم ندارند .
ممنون میشم اگر از سرویس دهنده های خارج از ایران و اینترنشنال معرفی کنید. با سپاس از راهنمایی

SiavashRC
July 19th, 2012, 20:20
سلام.
VPS Hosting, Windows VPS and Linux VPS (http://www.vpsland.com/)
ویندوز
دوست عزیز میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید؟ در مورد سخت افزار چی؟ و همینطور چرا ویندوز؟ مثل اینکه نصب خود ویندوز هم هزینه داره برای سرور. درسته؟ لینوکس از این لحاظ بهتره. ولی ممنون میشم اگر یکم تخصصی تر توضیح بدهید

ms313
July 19th, 2012, 20:46
خب می خواهید پنل سایتتون چی باشه اینا رو هم می گفتید راحتر میشد گفت.
سی پنل -دایرکت ادمین-پلسک-
واسه قند شکن هم اگه الان نبدنمون یه چند تا برنامه هستش.
ان تی تک و آی بی اس

SiavashRC
July 19th, 2012, 21:05
خب می خواهید پنل سایتتون چی باشه اینا رو هم می گفتید راحتر میشد گفت.
سی پنل -دایرکت ادمین-پلسک-
واسه قند شکن هم اگه الان نبدنمون یه چند تا برنامه هستش.
ان تی تک و آی بی اس
روی پنل نظر خاصی ندارم! نمی خوام زیاد هم هزینه کنم . پنل ها هم که قیمت های متفاوتی دارند ! خودمم نمی دونم چی انتخاب کنم! بخاطر همین راهنمایی خواستم. تعداد سایت ها محدود. به 10 تا نمیرسه.
با چه سروری می تونم این کارها را بدون دردسر انجام بدم؟
اگر امکان داره می شه در مورد قند شکن و نرم افزار هاش پیام خصوصی کنید؟

ms313
July 19th, 2012, 21:12
اگه می خواهین هزینه نکنید کلوکس و... هستن.
مقدار مصرفی سایتتون چقدره ؟چند تا بازدید داره؟سایت چی هستش؟

SiavashRC
July 19th, 2012, 21:14
اگه می خواهین هزینه نکنید کلوکس و... هستن.
مقدار مصرفی سایتتون چقدره ؟چند تا بازدید داره؟سایت چی هستش؟
سایت مربوط به یک شرکت هست. به اضافه چند تا سایت علمی دیگه . یک سایت بازی.
که کلا فکر نکنم به 1000 بازدید در روز هم برسن!

ms313
July 19th, 2012, 21:23
سایت مربوط به یک شرکت هست. به اضافه چند تا سایت علمی دیگه . یک سایت بازی.
که کلا فکر نکنم به 1000 بازدید در روز هم برسن!
کلوکس رایگان هستش تو لینوکس نصب میشه.
واسه قند شکن هم آی بی اس.
تو سخت افزار نمی تونم والله درستو حسابی کمکتون کنم.
نمی تونم تشخیص بدم که مقدار مصرف سی پیو و هارد و چقدر تو سایتتون.

lived
July 20th, 2012, 01:38
سلام
سیستم عامل لیونکس
دیتا سنتر هتزنر

SiavashRC
July 20th, 2012, 04:21
سلام
سیستم عامل لیونکس
دیتا سنتر هتزنر
با سپاس.
کدام ورژن لینوکس پیشنهاد می کنید؟
همینطور من سوئد هستم. سرعت نت من 100Mbps هستش. این سرور چقدر transfer speed داره؟ و اینکه لوکیشن آلمان هست، ارزش داره به جای سرویس دهنده های سوئد از آلمان بگیرم؟ منظور از نظر کیفیت این سرویس ها هست.
و اینکه چه سخت افزاری مد نظر بگیرم؟

mmzznn
July 20th, 2012, 05:18
*** میخوای چکار؟
زبان سایتت چیه؟
اینا همه تو یک پیدا کردن گزینه خوب دخیل هست

SiavashRC
July 20th, 2012, 05:32
*** میخوای چکار؟
زبان سایتت چیه؟
اینا همه تو یک پیدا کردن گزینه خوب دخیل هست
قند شکن برای خودم نمی خوام! برای دوستای ایرانم می خوام که آنلاین بازی می کنند . مشکل لگ و دیلی رفع میشه!
زبان سایت ها انگلیسی و سوئدی . به اضافه سایت ایرانی هم هست.

ghalbehamed
August 19th, 2012, 17:56
وارز هاست واقعا عالیه!!!!!!!!!!!
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. warez-host.ir || سرور مجازی وارز || هاست وارز || نمایندگی لینوکس وارز || vps warez || - صفحه اصلی سایت (http://www.warez-host.ir)