توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست خرید cpanel و کانفیگ اون
rezanew
July 18th, 2012, 10:51
با سلام،
برای یکی از سایت هام (خارجی هست) یک VPS دارم، حالا میخوام روش cpanel نصب کنم اما از اونجایی که نه وقت و نه حوصله سرور داری دارم میخوام بدم دست یکی از دوستان کارهای اولیش رو بکنه کارهایی که میخوام انجام بده:
- خرید لایسنس cpanel و نصب و کانفیک اون به بهترین نحو (امنیتی، سرعتی mysql و ...) (یک ماه یا 6 ماهه اگه داشته باشه)
- کانفیک خود سرور (vps) و امنیت و سرعت و ....
- اضافه کردن دومین و ... برای بالا آوردن سایت و کانفیگ های مربوطه
- در ضمن من خودم vps با رم یک گیگ دارم، اما اگه دوست عزیزی که این کارها رو انجام بدن خودشون vps با کیفیت خوب و قیمت مناسب هم داشته باشن vps از ایشون خرید خواهد شد
در ضمن دوستان اگه دلاری هم بخواهید می تونم براتون دلار بفرستم، اگه paypal داشته باشین (از یک سورس کاملاً مطمئن)
allbert
July 18th, 2012, 12:19
Full CONF Cpanel برای هاستینگ تضمینی بهینه سازی اعم از نصب انواع ماژول ها و پلاگین ها و امن سازیی سرور
بالا بردن سرعت لود سایت های روی سرور
تضمینی
اگر تمایل دارید پیام بدید
با پیپال هم میتونید پرداخت کنید
rezanew
July 18th, 2012, 12:23
Full CONF Cpanel برای هاستینگ تضمینی بهینه سازی اعم از نصب انواع ماژول ها و پلاگین ها
اگر تمایل دارید پیام بدید
با پیپال هم میتونید پرداخت کنید
برای هاستینگ نمی خوام، یک سایت + چند تا سایت مرتبط کنارش
برای کارهایی که گفتم، قیمتتون رو ارسال کنید
ممنون
Maya
July 18th, 2012, 13:25
مایا هاست
ارائه خدمات میزبانی وب و سرور ونصب و کانفیگ سرور
بیش از 5 سال سابقه
1000 هاست فعال
در خدمتیم
irlogo
July 18th, 2012, 16:46
www.webvillage.ir/v2/server/managment
rezanew
July 18th, 2012, 16:59
www.webvillage.ir/v2/server/managment
من نمیتونم پیغام بفرستم بهتون
irlogo
July 18th, 2012, 17:43
من نمیتونم پیغام بفرستم بهتون
با بخش فروش دهکده وب تماس حاصل فرمایید
Info at webvillage dot ir
02512932010
camelian77
July 18th, 2012, 17:51
در خدمت شما هستیم.
سی پنل نصب + کانفیگ. فایروال هم نصب میشه براتون، سایت هاتون رو بالا میاریم و دیگه نگرانی ندارید.
پرداخت پی پال هم بسیار خوب و مورد قبول هست!
asrhosting
July 18th, 2012, 17:58
با سلام،
برای یکی از سایت هام (خارجی هست) یک VPS دارم، حالا میخوام روش cpanel نصب کنم اما از اونجایی که نه وقت و نه حوصله سرور داری دارم میخوام بدم دست یکی از دوستان کارهای اولیش رو بکنه کارهایی که میخوام انجام بده:
- خرید لایسنس cpanel و نصب و کانفیک اون به بهترین نحو (امنیتی، سرعتی mysql و ...) (یک ماه یا 6 ماهه اگه داشته باشه)
- کانفیک خود سرور (vps) و امنیت و سرعت و ....
- اضافه کردن دومین و ... برای بالا آوردن سایت و کانفیگ های مربوطه
- در ضمن من خودم vps با رم یک گیگ دارم، اما اگه دوست عزیزی که این کارها رو انجام بدن خودشون vps با کیفیت خوب و قیمت مناسب هم داشته باشن vps از ایشون خرید خواهد شد
در ضمن دوستان اگه دلاری هم بخواهید می تونم براتون دلار بفرستم، اگه paypal داشته باشین (از یک سورس کاملاً مطمئن)
سلام .
می تونیم سرور زیر رو بهتون بدیم :
رم : 1 گیگابایت
هارد : 80 گیگابایت
پهنای باند : 5000 گیگ
آی پی : 1
سیستم عامل : centos .
کنترل پنل : Cpanel ( یک ماه رایگان )
با کانفینگ اولیه .
ماهیانه : 30000 تومان .
به دلار پی پال : 15 $
وب سایت : عصر هاستینگ | ارائه دهنده خدمات حرفه ای هاستینگ (http://www.asrhosting.com)
amirizadi
July 18th, 2012, 18:25
با سلام
در خدمتکم
1 گیگ رم
40 گیگ هارد
800 گیگ پهنای باند
ماهانه 35000
-----------
لایسنس سی پنل ماهانه 33000
-----------
در صورتی که وی پی اس از خودمان خریداری کنید نصب و کانفیگ سی پنل رایگان انجام خواهد شد
در غیر این صورت 10.000 تومان بابن نصب و تنظیمات اولیه دریافت خواهد شد