PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست دانلود با پهنای باند نامحدود ؟ کسی تجربه هاست دانلود با پهنای باند خیلی بالا داشته؟

30SecondToMars
July 17th, 2012, 21:04
سلام

بعضی شرکت ها میگن هاست دانلود با پهنای باند نامحدود.

واقعا پهنای باند رو نامحدود ارائه میدن؟ یا وقتی پهنای باند رفت خیلی بالا ( مثلا 50 ترابایت) ، دبه می کنن و بهونه ای میارن ؟

مثلا
هاست دانلود میفروشن ، 50 گیگ به قیمت 50 هزار تومن.

حالا اگر کسی یک سایت دانلود داشته باشه که روزی 10 هزار بازدید داره:

هر بازدید کننده هم 100 مگابایت دانلود کنه / پهنای باند روزانه اش میشه 1 ترابایت / در نتیجه پهنای باند ماهیانه میشه 30 ترابایت

از اون ور هم ، معمولا هاست ها آلمان و هلند هستند.

که قوانین اونا هم اینه که اگر پهنای باند یک سرور از 5 ترابایت گذشت باید به ازای هر 5 ترابایت 50 دلار بدن

خوب یعنی وب مستری کسی که 50 هزار تومن داده . ماهیانه فقط 300 هزار تومن به ادمین هاست خسارت میزنه ؟؟؟؟

یکی که تجربه هاست دانلود با پهنای باند خیلی بالا داشته لطفا من رو روشن کنه ؟؟؟؟

لطفا اسم شرکت رو هم بفرمایین

dreamdata
July 18th, 2012, 04:37
unmetered هست که با کلمه unlimited فرق داره -
unmetered یعنی محاسبه نخواهد شد ( آمارشو نمیگیرند )
Unlimited = تبلیغات - مگر نه اینکه کابل شبکه ای که از سرور خارج شده و به دنیای اینترنت ازتباط داره محدودیتی داره واسه خودش ! خوب دیگه!
با توجه به اینکه سرعت اینترنت ایران پایینه ( در کل ) و افراد مختلف نیازهاشون متفاوته سهم هر بازدید کننده از سایت شما 100 مگی که گفتید نیست ! بنابراین آماری که تصور میکنید رخ نمیده در اکثر مواقع - البته اگر قیمت هارددیسک ( حافظه های جانبی کلا ) در ایران بالا نبود و اینترنت هم پرسرعت به درد بخور بود چه بسا کمی باید نگران پهنای باند باشه مدیر سرور....

30SecondToMars
July 18th, 2012, 08:51
unmetered هست که با کلمه unlimited فرق داره -
unmetered یعنی محاسبه نخواهد شد ( آمارشو نمیگیرند )
Unlimited = تبلیغات - مگر نه اینکه کابل شبکه ای که از سرور خارج شده و به دنیای اینترنت ازتباط داره محدودیتی داره واسه خودش ! خوب دیگه!
با توجه به اینکه سرعت اینترنت ایران پایینه ( در کل ) و افراد مختلف نیازهاشون متفاوته سهم هر بازدید کننده از سایت شما 100 مگی که گفتید نیست ! بنابراین آماری که تصور میکنید رخ نمیده در اکثر مواقع - البته اگر قیمت هارددیسک ( حافظه های جانبی کلا ) در ایران بالا نبود و اینترنت هم پرسرعت به درد بخور بود چه بسا کمی باید نگران پهنای باند باشه مدیر سرور....

مرسی عزیزم .
منظور من هاست دانلود هست

الان یک سایت فیلم مثل وطن فیلم که 700 تا فایل یک گیگی داره، و بیش از 10 هزار بازدید داره
خوب طبیعتا باید پهنای باند هاست دانلودش خیلی بالا باشه دیگه ؟؟!!!

S1N4
July 18th, 2012, 13:10
مرسی عزیزم .
منظور من هاست دانلود هست

الان یک سایت فیلم مثل وطن فیلم که 700 تا فایل یک گیگی داره، و بیش از 10 هزار بازدید داره
دوست عزیز،سایتهای بزرگ از یک و یا چند سرور اختصاصی قدرتمند استفاده میکنن.معمولا در سرور های اختصاصی پهنای باند نامحدود هم وجود داره و کل پهنای باند مربوط به خود سایت هست و اشتراکی نیست
موفق باشید

dreamdata
July 18th, 2012, 13:23
معمولا در سرور های اختصاصی پهنای باند نامحدود
عرض کردم بهتره گفته بشه unmetered

ببینید شما با ای دی اس ال مثلا 128 اگه یک گیگ بخواید دانلود کنید چقدر طول میکشه ؟ نکنه فکر کردید میتونید روزی 100 تا فیلم دانلود کنید.
ضمن اینکه سرور میتونه تعداد کانکشن ( تعداد اتصال دانلود کامپیوتر شما به سرور ) رو کنترل کنه - مثلا از " اینترنت دانلود منیجر " که برنامه ای هست برای دانلود و پیش فرض روی 8 کانکشن اتصال ست شده ( از تنظیماتش میشه کم و زیاد کرد ) - سرور میتونه کنترل کنه این تعداد رو - همچنین میشه سرعت دانلود شما رو هم کنترل کنه - مثلا روی 100 کیلوبایت در ثانیه قرار بده - همزمان هم نتونید فایل دانلود کنید. پهنای باند سرور ها بعضا از پایه ی 30 ترا یا 40 ترابایت در ماه شرورع میشه و قابل آپدیت هست ( بسته به دیتاسنتر فرق میکنه ) - اون بالا هم گفتم این طور که شما تصور میکنید پیش نخواهد آمد.

rsl
July 18th, 2012, 15:44
من خودم سایت دانلود نرم افزار دارم ، دلیل نمیشه هر کاربری که وارد سایت میشه حتما دانلود هم داشته باشه .
شما سرعت و تعداد کانکشن رو محدود کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد .
( شما میگی 10 هزار بازدید روزانه ، مطمئن باش 1000 دانلود روزانه هم نمیشه )

30SecondToMars
July 19th, 2012, 08:56
مممنون از پاسخ همه دوستان.
از همه شرکت ها پرسیدم جوابشون اینه که اگر در پهنای باند نامحدود، پهنای باند بره بالا باید هزینه اضافه بدن.

واقعا مسغره است. جالبه دو تا پنل دارن یکی پهنای باند محدود یکی پهنای باند نامحدود

خوب بهتره توی سایت بزنن این رو دیگه .چرا ملت رو میپیچونن ؟

طبیعییه دیگه. هر 5 ترابایت 50 دلار قیمت داره. اما نباید اینا گول بزنن ملت رو

بیشتر هاستینگ ها صادق نیستن

هزار مرحبا به پردیس هاستینگ که برای هر یک گیگ پهنای باند، و مصرف رم ،و مصرف سی پی یو ،تعرفه مشخص کرده . با صداقت:53:

من خودم سایت دانلود نرم افزار دارم ، دلیل نمیشه هر کاربری که وارد سایت میشه حتما دانلود هم داشته باشه .
شما سرعت و تعداد کانکشن رو محدود کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد .
( شما میگی 10 هزار بازدید روزانه ، مطمئن باش 1000 دانلود روزانه هم نمیشه )

دوست عزیز سایت من یک جوری سئو شده که متاسفانه هر کی میاد فقط دانلود میکنه
چون امار گیر و ... نصب کردم
میبینم که همه شون دانلود کردن.

یک سوال میشه بپرسم؟؟؟
شما چند گیگ هاست دانلود و چقدر پهنای باند و چقدر بازدید روزانه دارین ؟

از شرکت کنونی که هاست دانلود میگیرید راضی هستین . اسم شرکت چیه ؟

ممنونم:53: