توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد سرور اختصاصی Kimsufi
poriya_hashie
July 17th, 2012, 10:03
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
می خواستم یک سوال بپرسم
اگر میشه اطلاعاتی در این زمینه دارید کامل و دقیق بفرمایید
میخواستم بپرسم نظرتون در مورد Kimsufi 2G که بصورت افر هست چیه؟ از اونجایی که مثل اینکه ارزون ترین سرور اختصاصی هست میشه روش حسابی باز کرد؟
البته استفاده ای که بنده دارم برای هاست دانلود هست
ممنون میشم اگر دوستان کار کردن و مشکل داشتد یا مشکلی ندارند و خوب هست به بنده بگن که چطور این دیتا سنتر
poriya_hashie
July 17th, 2012, 11:12
دوستان کسی اطلاع دقیق نداره؟
MagicVps.Com
July 17th, 2012, 12:12
درسته سرور اختصاصی هست ولی شما خوب بود اول سیپوش را یه نگاهی میکردین در حد مصرف شخصی خوبه
Dedicated One
Cpu: Corei5 (4 x 2.66 Ghz)
Ram: 16 GB
HDD: 2TB
Bw : Unlimited traffic on 100Mbps Port
Port : 100 Mbps
Self Managed
میتونید با این شروع کنید
قیمت سرور 16 گیگ فرانسه ovh ؟ (http://www.webhostingtalk.ir/f12/53441)
اگر قصد تهیه سرور اختصاصی دارید حداقل با این پلانش شروع کنید به نظرم خیلی بهتر هست
poriya_hashie
July 17th, 2012, 12:17
پس اون سرویس رو تایید نمی کنید ؟
جوابگو نیست؟
hpnn.wm
July 17th, 2012, 12:36
فکر کنم واسه هاست و دانلود شخصی مناسب باشه
poriya_hashie
July 17th, 2012, 12:39
استفاده فقط برای هاست دانلود هست گفتم که!
میزبانی سایت جای دیگه هست
MagicVps.Com
July 17th, 2012, 12:41
پس اون سرویس رو تایید نمی کنید ؟
جوابگو نیست؟
مشخصاتش اینجا ببندی در حد مصرف شخصی هست
Kimsufi - votre gamme de serveurs dédiés à partir de 14.99 Euros/mois ! (http://www.kimsufi.com/fr/)
اگرمیتونید هزنیه گنید این یکی بگرید Kimsufi 16G
اگرهم چیز بهتر میخواهید همون پلان ومشخصات تقریبا از خود دیتا سنتر ovh
والا من الان جایی هستم یه وی پی اس میدن با یه هاست دانلود 100 گیگ از نظر کیفیت و اختصاصی بودن بهشون شک ندارم با همین مبلغ 50 تومان اما الان به فضای بیشتری نیاز دارم و اینکه پینگ سرور های امریکا بالا هست منم سایتم چون دانلود هست بین این 2تا موندم
faranetwork
July 17th, 2012, 17:48
با سلا ما بیش تر از 20 سرور از همین سرور 2 گیگ رم دادیم به یوزهامون و همشون هم برای سایت موزیک و دانلود گذاشتن و تا حالا مشکلی نبوده
poriya_hashie
July 17th, 2012, 23:24
با سلا ما بیش تر از 20 سرور از همین سرور 2 گیگ رم دادیم به یوزهامون و همشون هم برای سایت موزیک و دانلود گذاشتن و تا حالا مشکلی نبوده
میشه توی پیام خصوصی لطفا یه لینک بدید؟
واقعا دودل هستم برای انجام اینکار مرسی
OnlineServers
July 18th, 2012, 00:23
برای شخصی جواب گو هست
poriya_hashie
July 18th, 2012, 00:40
برای شخصی جواب گو هست
برای استفاده من جوابگو نیست؟
ms313
July 18th, 2012, 00:51
به نظر من بشه استفاده کرد واسه سایت دانلود موزیک.
البته یه کمی هادر دای کیم سوفی فکر کنم ایراد داره. از اینجا هم گرفتین ببینید رید 1 رو می دن بهتون . چون از اطلاعاتتون همزمان روی یه دیسک دیگه کی میشه.
بک آپ هم داشته باشین.
به نظر من خوبه.
ما خودمون یه سایت موزیک داشتیم البته وی پی اس بود از یه فروشنده ایرانی هاردش مشکل دار شد بک آپ نداشت سایت رو جمع کردیم.
poriya_hashie
July 18th, 2012, 00:53
به نظر من بشه استفاده کرد واسه سایت دانلود موزیک.
البته یه کمی هادر دای کیم سوفی فکر کنم ایراد داره. از اینجا هم گرفتین ببینید رید 1 رو می دن بهتون . چون از اطلاعاتتون همزمان روی یه دیسک دیگه کی میشه.
بک آپ هم داشته باشین.
به نظر من خوبه.
ما خودمون یه سایت موزیک داشتیم البته وی پی اس بود از یه فروشنده ایرانی هاردش مشکل دار شد بک آپ نداشت سایت رو جمع کردیم.
پس شما میگید مشکل هارد دارن؟
ms313
July 18th, 2012, 00:58
پس شما میگید مشکل هارد دارن؟
بله متصفانه چندین مورد شندیم از دوستان و همکاران.
poriya_hashie
July 18th, 2012, 00:59
بله متصفانه چندین مورد شندیم از دوستان و همکاران.
پس ان خیلی بد هست چون تنها دلیلی که میخواستم برم همون هاردش بود!!
مرسی دوست عزیز خیلی راهنمایی کردی
Passport
July 18th, 2012, 03:17
هاردش برای ساپورت 5-6 تا سایت دانلود مناسب هست ، بدون کرش..!
dreamdata
July 18th, 2012, 03:27
کلا دوستان - رید کردن هارد بسیار پیشنهاد میشه - چرا عاقل کند کاری ...
ما هارد ساس هم داریم ( نو هستند - البته نه از فرانسه ) اما باز " رید " کردیم هارد ها رو تا اگر مشکلی پیش اومد گریبانگیر نشه خدای نکرده...
porya_spy
July 18th, 2012, 03:28
شما سرور ex5 هتزنر رو بگیرید 24 گیگ رم داره و 1.5 ترابایت هارد قیمت و کیفیت هم بسیار مناسب هست
poriya_hashie
July 18th, 2012, 03:39
هاردش برای ساپورت 5-6 تا سایت دانلود مناسب هست ، بدون کرش..!
من برای هاست دانلود اونم فقط یک سایت میخوام
کلا دوستان - رید کردن هارد بسیار پیشنهاد میشه - چرا عاقل کند کاری ...
ما هارد ساس هم داریم ( نو هستند - البته نه از فرانسه ) اما باز " رید " کردیم هارد ها رو تا اگر مشکلی پیش اومد گریبانگیر نشه خدای نکرده...
رید کردن چیکار میکنه؟
شما پیشنهاد میدید بگیریم اینو؟
poriya_hashie
July 18th, 2012, 03:40
شما سرور ex5 هتزنر رو بگیرید 24 گیگ رم داره و 1.5 ترابایت هارد قیمت و کیفیت هم بسیار مناسب هست
چقدر هست هزینه ماهانه اش و تمام شدش با من؟
dreamdata
July 18th, 2012, 03:52
رید کردن چیکار میکنه؟
شما پیشنهاد میدید بگیریم اینو؟
دوست من " رید 1 " - raid 1 - به این صورته که به فرض شما دو تا هارد دیسک دارید اگه اونو رید1 ست کنید در واقع به اندازه فضای یکی از اون هارد ها میتونید فضای رایت کردن اطلاعات داشته باشید - به جاش هر چیزی که رایت کنید ( بنویسید روی هارد دیسک - آپلود کنید ) همزمان روی دو تا هارد دیسک رایت میشه -و برای خواندن اون اطلاعات ( دانلود مثلا ) از هر دو هارد دیسک خونده میشه - بنابراین سرعت دانلود و کیفیتش بهتر میشه - همچنین اگر یک هارد دیسک بسوزه جای نگرانی نیست - چرا که اطلاعاتتون در هارد دیسک دیگر موجوده و کافیه دیتاسنتر بیاد اون هارد دیسک سوخته رو عوض کنهو اطلاعاتش رو از هارد دیسک سالم کپی بزنه روی خودش ( اتوماتیک انجام میشه ) ...
OnlineServers
July 18th, 2012, 10:04
برای استفاده من جوابگو نیست؟
چرا میشه ازش بدون مشکل استفاده کرد
poriya_hashie
July 18th, 2012, 11:22
در باره این هاستینگ هرکسی یه چیز میشگه یکی میگه سرورس ها دولتی هستند پشتیبانی ندارند یکی میگه خوبه یکی میگه متوسط هست!!!
میشه کسانی که استفاده کردند بگن چطور هست؟
CityKala.net
July 18th, 2012, 11:34
حداکثر دانلودی که میشه از سایتتون در روز چقدره؟
HugeServer
July 18th, 2012, 13:40
دوست من " رید 1 " - raid 1 - به این صورته که به فرض شما دو تا هارد دیسک دارید اگه اونو رید1 ست کنید در واقع به اندازه فضای یکی از اون هارد ها میتونید فضای رایت کردن اطلاعات داشته باشید - به جاش هر چیزی که رایت کنید ( بنویسید روی هارد دیسک - آپلود کنید ) همزمان روی دو تا هارد دیسک رایت میشه -و برای خواندن اون اطلاعات ( دانلود مثلا ) از هر دو هارد دیسک خونده میشه - بنابراین سرعت دانلود و کیفیتش بهتر میشه - همچنین اگر یک هارد دیسک بسوزه جای نگرانی نیست - چرا که اطلاعاتتون در هارد دیسک دیگر موجوده و کافیه دیتاسنتر بیاد اون هارد دیسک سوخته رو عوض کنهو اطلاعاتش رو از هارد دیسک سالم کپی بزنه روی خودش ( اتوماتیک انجام میشه ) ...
سلام.
1.Raid 1 سروعت خواندن یا نوشتن رو زیاد نمیکنه.
2.Raid بک آپ نیست و در خیلی از مواقع مشکلاتی پیش میاد که باعث از دست دفتن اطلاعات هر 2 دیسک میشود.
موفق باشید.
MagicVps.Com
July 18th, 2012, 14:06
رید صفر سزعت زیاد میکنه ولی امکان فیلر یا خراب شدن هارد زیاد هست توی این مدل رید
رید 1 هم هیچ تاثیری توی سرعت نداره و به ریدمیرور معروف هست و اطلاعات بصورت همزان روی هر دو هارد نوشته میشود و خوانده میشود در صورت بروز مشکل هم اینطوری نیست که همون هارد مستقما کپی کنند روی یک هارد جدید و بعدش استفاده کرد داستانهای خودش داره اون هم
بهترین رید رید 10 هستکه هم بصورت میرور هست هم سعرت خواندن اطلاعات دوباربر میشود که حداقل باری این کار نیاز به 4 هارد همسان هست و ظریفت مورد استفاده هم تقریبا نصف ظریفت کل هاردها میشود که فکرنیمکنم شما اینقدر بخواهید هزنیه کنید برای سرورتون
DownloadCenter
July 18th, 2012, 14:08
اين رفيقمون اشتباه توضيح داد.
poriya_hashie
July 18th, 2012, 14:56
حداکثر دانلودی که میشه از سایتتون در روز چقدره؟
اطلاعی ندارم اما پهنای باند مصرفی 1000.0 gb هست
و تقریبا پر شده
poriya_hashie
July 18th, 2012, 15:00
دوستان الان به من بگید از این سرویس استفاده کنم یا vps بگریم؟
یکی از دوستان به بنده گفته
آلمان
دیتا سنتر : hetzner
هارد 160 گیگ
پورت 1000 مگابیت
آپتایم 100 درصد
ino mige age hdd 1tb mikhay dare
hdd 1 tb 45 T
ba ye vps 17 tomani
mishe 65 T
به بنده گفت این رو بگیرم
شما میگید چیکار کنم؟
dreamdata
July 18th, 2012, 15:19
1.Raid 1 سروعت خواندن یا نوشتن رو زیاد نمیکنه.
2.Raid بک آپ نیست و در خیلی از مواقع مشکلاتی پیش میاد که باعث از دست دفتن اطلاعات هر 2 دیسک میشود.
Standard RAID levels - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_RAID_levels#RAID_1_performance)
مطالعه بفرمایید
Since all the data exist in two or more copies, each with its own hardware, the read performance can go up roughly as a linear multiple of the number of copies. That is, a RAID 1 array of two drives can be reading in two different places at the same time
اين رفيقمون اشتباه توضيح داد.
نظر شما چیه - انشالله اسپم نباشه !
رید 1 هم هیچ تاثیری توی سرعت نداره و به ریدمیرور معروف هست و اطلاعات بصورت همزان روی هر دو هارد نوشته میشود و خوانده میشود در صورت بروز مشکل هم اینطوری نیست که همون هارد مستقما کپی کنند روی یک هارد جدید و بعدش استفاده کرد داستانهای خودش داره اون هم
داره عزیز - وقتی همزمان دو تا هارد بتونه یک چیزی رو بخونه ( وقتی هم اون هارد ها " کش " خودشون رو دارند ) - همچنین " رید 1 " اگر سخت افزاری باشه به درد بخوره - نرمافزاری که اصلا اعتباری بهش نیست !
با موضوع " رید 10 " هم موافقم از صحبتتون - ما رید 10 داریم خودمون -
وقتی هارد " failed " میشه - چراغ مربوط به هارد در پنل سرور همونطور که میدونید به رنگ زرد در میاد که با تعویضش و مدتی زمان که برای synchronize شدنش هست دوباره به رنگ سبز برمیگرده و ...
HugeServer
July 18th, 2012, 16:10
Standard RAID levels - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_RAID_levels#RAID_1_performance)
مطالعه بفرمایید
Since all the data exist in two or more copies, each with its own hardware, the read performance can go up roughly as a linear multiple of the number of copies. That is, a RAID 1 array of two drives can be reading in two different places at the same time
نظر شما چیه - انشالله اسپم نباشه !
داره عزیز - وقتی همزمان دو تا هارد بتونه یک چیزی رو بخونه ( وقتی هم اون هارد ها " کش " خودشون رو دارند ) - همچنین " رید 1 " اگر سخت افزاری باشه به درد بخوره - نرمافزاری که اصلا اعتباری بهش نیست !
با موضوع " رید 10 " هم موافقم از صحبتتون - ما رید 10 داریم خودمون -
وقتی هارد " failed " میشه - چراغ مربوط به هارد در پنل سرور همونطور که میدونید به رنگ زرد در میاد که با تعویضش و مدتی زمان که برای synchronize شدنش هست دوباره به رنگ سبز برمیگرده و ...
متاسفانه بنده وقت اضافی برای متقاعد کردن شما ندارم ,
اگر Raid Drop بده هر 2 هارد NULL میشوند و اتفاقات دیگری که ممکنه رخ بده.
برای سرعت شما باید از Raid 0 استفاده کنید و Raid 1 فقط Mirror هست.
Raid در کل برای Redundancy و Fault Tolerance هست نه Backup.
google : why raid is not backup
اگر باز هم روی حرفتون پافشاری میکنید موردی نداره.
موفق باشید.
dreamdata
July 18th, 2012, 16:18
Raid در کل برای Redundancy و Fault Tolerance هست نه Backup.
google : why raid is not backup
لطفا بیخودی شلوغش نکنید . ما بحثمون روی سرعت خوندن اطلاعات بود - نه موضوع بکاپ - من تو اون پست که نوشتم بکاپ منظورم رو بد رسوندم - منظور صحیح این بود که همزمان روی دو هارد اطلاعات ذخیره میشه - منظوری یک کپی اضافی از کل اطلاعات بود که رید میرور اینطور هست ...
بگذریم ...
poriya_hashie
July 18th, 2012, 17:00
دوستان عزیز این تاپیک بنده هست
من سوال خودمو پرسیدم شما بحثی دارید برید تاپیک باز کنید در این زمینه من سوال پرسیدم در مورد این دیتا سنتر