توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل انتقال دامنه در ریسلر کلاب
sina_mech
July 16th, 2012, 19:03
سلام
میخوام دامنه ای با پسوند IN رو انتقال بدم. دامنه unlock هست، theft protection خاموشه، epp کد رو هم درست زدم، از اخرین تمدید دامنه هم خیلی بیشتر از 60 روز میگذره. همچنین اطلاعات کاربر انگلیسی هست و درست و کامل! وقتی میخوام انتقال بدم، این ارور رو میده :
An Error Occurred
Required parameter missing: state
در حالی که مطمئن هستم که State رو درست وارد کردیم و انگلیسی هم هست! Tehran وارد شده.
ممنون میشم اگر بتونید کمکم کنید
TOOBA IT
July 16th, 2012, 19:40
بنده هم قبلا چنین مشکلی داشتم ...
با ریسلر کلاب مکاتبه کنید , باید دستی این مشکل رو براتون برطرف کنند .
sina_mech
July 16th, 2012, 19:46
بهشون ایمیل زدم، گفتن به ساپورت whmcs اطلاع بدید!!! مشکل از اونجاست!
TOOBA IT
July 16th, 2012, 19:51
بهشون ایمیل زدم، گفتن به ساپورت whmcs اطلاع بدید!!! مشکل از اونجاست!
مگه دامنه رو از طریق پنل ریسلر کلاب انتقال نمی دهید ؟ چه ربطی به whmcs دارد ؟
همه موارد درسته. عرض کردم حتی state رو چندین بار چک کردم.
TOOBA IT
July 16th, 2012, 20:19
از نسخه نال شده استفاده میکنید ؟
sina_mech
July 16th, 2012, 20:20
نه.
بررسی کردم، دیدم دامنه تو پنل قبلیش یه فاکتور پرداخت نشده داره! ادمین دستی براش ثبت کرده بوده، فاکتورش باقی مونده! ممکنه از اون باشه؟!
domainer
July 17th, 2012, 12:42
سلام، وضعیت احیاناً روی این نیست:
client transfer prohibited
؟
sina_mech
July 17th, 2012, 12:44
کجا میشه همچین چیزی رو دید؟ یا چک کرد؟
domainer
July 17th, 2012, 12:46
کجا میشه همچین چیزی رو دید؟ یا چک کرد؟
از هویز؛
who.is/whois/domain.com
sina_mech
July 17th, 2012, 12:48
همچین چیزی نداره
domainer
July 17th, 2012, 12:56
همچین چیزی نداره
مگه میشه!
status:?
اینطوری منظورمه:
7220
sina_mech
July 17th, 2012, 13:04
Status:OK
آره خب! آنلاک کردیم برای ترنسفر!
domainer
July 17th, 2012, 13:07
Status:OK
آره خب! آنلاک کردیم برای ترنسفر!
بسیار خب
از طریق whmcs درخواست زدید یا از پنل دایرکت آی؟
sina_mech
July 17th, 2012, 13:13
بسیار خب
از طریق whmcs درخواست زدید یا از پنل دایرکت آی؟
به دایرکتی گفتم ، گفتن به whmcs بگید! به اونا گفتن، هنوز خبری ازشون نیست! :(
dreamdata
July 17th, 2012, 14:23
به دایرکتی گفتم ، گفتن به whmcs بگید! به اونا گفتن، هنوز خبری ازشون نیست! :(
ببینید دوست عزیز شما لازم نبوده به دایرکت آی میگفتید که از چه طریقی اقدام کردید ( میدونم شاید هم پرسیده باشند و شما بعد گفته باشید whmcs ) اما خوب همه جای دنیا کارمندایی داره که به اهداف مختلف کار میکنند و زیاد هم بابت خود کار نیست یا پوله یا ...
احتمالا اون جوابی که گرفتید از بی توجهی ریسلر کلاب بوده - به نظرم شما وارد لایو چت ریسلر کلاب بشید - بگید برای انتقال اون دامنه همچین مشکلی دارید... دیگه خودشون با توجه به
البته شما به پنل ریسلر کلاب هم که برید اونجا درخواست ترانسفرتون وجود داره که میتونید دکمه ریترایی چیزی ... به هر حال نباید مشکلی باشه - حتی اگر مورد از whmcs باشه ( صاحب جدید دامنه که سفارش انتقال براش زدید ) میتونند براتون سفارشو تکمیل کنند ( ریسلر کلاب رو میگم )
ahmadreza1372
July 20th, 2012, 18:19
ببینید دوست عزیز شما لازم نبوده به دایرکت آی میگفتید که از چه طریقی اقدام کردید ( میدونم شاید هم پرسیده باشند و شما بعد گفته باشید whmcs ) اما خوب همه جای دنیا کارمندایی داره که به اهداف مختلف کار میکنند و زیاد هم بابت خود کار نیست یا پوله یا ...
احتمالا اون جوابی که گرفتید از بی توجهی ریسلر کلاب بوده - به نظرم شما وارد لایو چت ریسلر کلاب بشید - بگید برای انتقال اون دامنه همچین مشکلی دارید... دیگه خودشون با توجه به
البته شما به پنل ریسلر کلاب هم که برید اونجا درخواست ترانسفرتون وجود داره که میتونید دکمه ریترایی چیزی ... به هر حال نباید مشکلی باشه - حتی اگر مورد از whmcs باشه ( صاحب جدید دامنه که سفارش انتقال براش زدید ) میتونند براتون سفارشو تکمیل کنند ( ریسلر کلاب رو میگم )
سلام جناب من می خوام whmcs وصل کنم به resselerclub کد کاربری هم می زنم اما انگار نه انگار که وصل شده مشکل کجاس ؟؟