توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نمایندگی هاستینگ نامحدود!!!
amin7x
July 15th, 2012, 21:10
سلام دوستان
من یک نمایندگی نا محدود هاست میخوام از دیتاسنتری و...ز میخوام.
بکارگیری وب سرور لایت اسپید: قدرت و امنیت چند برابر
قابلیت Raid برای افزایش امینت حفظ اطلاعات
پشتیبان گیری روزانه/ هفتگی/ماهانه اتوماتیک
وارز از دیتاسنتر هتزنر آلمان
قابلیت overselling فعال
دی ان اس اختصاصی | پشتیبانی دوشیفت کاری با ایمیل ، چت آنلاین سایت ، تیکت و تلفن
قیمتهای استثنایی ضمن تضمین کیفیت سرویس ها :
www.roozweb.com/reseller-linux نمایندگی حجمی لینوکس
www.roozweb.com/unlimited-reseller نمایندگی نامحدود لینوکس
جهت مشاوره و درخواست فقط از طریق سایت روزوب اقدام نمایید(ممکن است درخواست شما در این تاپیک توسط ما دیده نشود)
amin7x
July 16th, 2012, 01:11
دوستان لطفا افرهاتون رو بدون اورسل بدید!!!!!!!!!
itjavani
July 16th, 2012, 02:36
در خدمتیم: جوانـ سرور - نمایندگی میزبانی وب ابری (http://javanserver.com/reseller-cloud-hosting.php)
internim
July 16th, 2012, 02:55
من چند جا نمایندگی نامحدود داشتم هر کدوم یه مشکلی داشتن
پیشنهاد میکنم از اینجا سرویس بگیرید kakohost.com درسته نومحدو نیست اما سرور های بسیار قدرتمند و پشتیبانی عالی دارن
هاست 97
July 16th, 2012, 06:29
مشخصات نمایندگی نامحدود هاست لینوکس :
1. فضا : نامحدود
2. پهنای باند : نامحدود
4. DNS اختصاصی
5. با قابلیت Raid برای افزایش امینت حفظ اطلاعات در صورت آسیب دیدن هارد اصلی
6. بک آپ روزانه , هفتگی , ماهانه
7. امکانات : نامحدود
8. تعداد اکانت : انتخابی
9. دیتاسنتر هتزنر
از ماهانه 16500 تومان تا 24900 تومان
http://www.host97.net/unlimitedreseller.html
نامحدود به معنای بی نهایت نیست و باید موارد درون لینک زیر رعایت شود
http://www.host97.net/clients/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=45
amin7x
July 16th, 2012, 07:55
4. DNS اختصاصی
9. دیتاسنتر هتزنر
قابلیت ارتقا هم وجود داره؟
هاست 97
July 16th, 2012, 07:59
قابلیت ارتقا هم وجود داره؟
بله
goldisweb
July 16th, 2012, 08:51
هاست 97 پیشنهاد میشه . موفق باشید
zamani104
July 16th, 2012, 16:54
نمایندگی نامحدود می تونم بهتون بدم با ماهیانه 30000 تومان با تضمین بدون هیچ گونه قطعی
Sajad
July 25th, 2012, 02:40
من موندم این درخواست و آفرها رو یکی برای من تشریح کنه !
فضا نامحدود، پهنا نامحدود، اورسل نباشد !!!!!! این چه درخواستیه ؟ شما کلا درخواستی داری میدید که عملا میشه اسم پکیجش رو گذاشت اورسل !!!! واقعا میشه توضیح بدید هدف از درخواست چیه ؟
دوستانی که آفر میدن میتونم بپرسم هاردهای نامحدود را از کجا خرید کرده اند؟ میشه توضیح بدید محدودیت هاتون به چه صورتی هست!؟
----
درخواست کننده عزیز، چیزی رو بخواه که با عقل جور در بیاد !
----
آفر دهنده عزیز، کسی شما را مجبور نکرده بخاطر 10 تومان سود خودت و دیگران را به فلاکت بکشی و اعصاب یک مجموعه رو بهم بریزی (خودت، یوزر، اطرافیانی که باید جنگ و جدل شما را ببینن)
mortezaaalam
July 29th, 2012, 15:42
سلام
هاست شما انتی دیداس سخت افزاری دارد ؟ از کدام دتا سنتر ؟ و سرور مال خودتون است یا رسیلیر از شرکت دیگر (خارجی - ایرانی) تهیه می کنید؟
پورت سرور ؟:-?
rezaei1374
July 29th, 2012, 15:59
سلام
هاست شما انتی دیداس سخت افزاری دارد ؟ از کدام دتا سنتر ؟ و سرور مال خودتون است یا رسیلیر از شرکت دیگر (خارجی - ایرانی) تهیه می کنید؟
منظورتون کدوم فروشنده است نقل قول نکردید
sniper000man
July 29th, 2012, 16:05
با سلام
دوست عزیز فضا 10 گیگ
ماهانه 15 اگه پسند نکردی تا 7 روز برگشت وجه میزنیم
دوست عزیز یا کیفیت
یا کمیت هر دو یه جا نمیشن چون تضاد هم هستن
هیچ هاستی نامحدود نیست عنی هاردی به نام نامحدود نداریم
پهنای باندم همچنین نامحدود بودن پهنای باند اینطور که شما کم اوردین شرکت برای شما پهنای باند اضافه میکنه
فضا 10 گیگ کیفت میتونیم تست بدیم پهنای باند نامحدود یعنی کم بیارین میدیم ماهانه 15 تومن خواستین در خدمتیم
تست با 7 روز گارانتی برگشت وجه بک اپ هفتگی به صورت اتوماتیک با تشکر
mortezaaalam
July 29th, 2012, 16:14
4. DNS اختصاصی
9. دیتاسنتر هتزنر
سلام
tizparvaz
July 29th, 2012, 16:42
من موندم این درخواست و آفرها رو یکی برای من تشریح کنه !
فضا نامحدود، پهنا نامحدود، اورسل نباشد !!!!!! این چه درخواستیه ؟ شما کلا درخواستی داری میدید که عملا میشه اسم پکیجش رو گذاشت اورسل !!!! واقعا میشه توضیح بدید هدف از درخواست چیه ؟
دوستانی که آفر میدن میتونم بپرسم هاردهای نامحدود را از کجا خرید کرده اند؟ میشه توضیح بدید محدودیت هاتون به چه صورتی هست!؟
----
درخواست کننده عزیز، چیزی رو بخواه که با عقل جور در بیاد !
----
آفر دهنده عزیز، کسی شما را مجبور نکرده بخاطر 10 تومان سود خودت و دیگران را به فلاکت بکشی و اعصاب یک مجموعه رو بهم بریزی (خودت، یوزر، اطرافیانی که باید جنگ و جدل شما را ببینن)
فروش نا محدود به معنیه نامحدود فضا نیست یعنی بدون محدودیت استفاده نه اینکه هارد نامحدود باشه اکانت ایشون محدودیت نداره
شرکتهای هاستینگ هم میدونن چطوری منافعشونرو حفظ کنن مثلا اگر پهنای باند بشه ۳ برابر فضای اشغتلی باید پول بیشتر بده مصرف کننده
این مورد هاست نا محدود بیشتر جنبه روانی داره که کاربر خیالش راحت باشه که سرویسش پر شدنی نیست و معمولا خریدار هم از این موضوع آگاهی داره که هاست نا محدود به چه معنایی هست
فک میکنم این موضوع بارها بارها در انجمن بحث شده و دیگه صحبت دربارش یه مقدار چیپ شده
هیچ محدودیت خیر عین پهنای باند نامحدود هتزنر میمونه این هاست نا محدود . مگه هتزنر واسه اینکه پهنای باند نامحدود میده هیچ محدودیتی نذاشته !
Sajad
July 29th, 2012, 17:09
فروش نا محدود به معنیه نامحدود فضا نیست یعنی بدون محدودیت استفاده نه اینکه هارد نامحدود باشه اکانت ایشون محدودیت نداره
شرکتهای هاستینگ هم میدونن چطوری منافعشونرو حفظ کنن مثلا اگر پهنای باند بشه ۳ برابر فضای اشغتلی باید پول بیشتر بده مصرف کننده
این مورد هاست نا محدود بیشتر جنبه روانی داره که کاربر خیالش راحت باشه که سرویسش پر شدنی نیست و معمولا خریدار هم از این موضوع آگاهی داره که هاست نا محدود به چه معنایی هست
فک میکنم این موضوع بارها بارها در انجمن بحث شده و دیگه صحبت دربارش یه مقدار چیپ شده
هیچ محدودیت خیر عین پهنای باند نامحدود هتزنر میمونه این هاست نا محدود . مگه هتزنر واسه اینکه پهنای باند نامحدود میده هیچ محدودیتی نذاشته !
متوجه منظور من نشدید !
من نمیدونم معنی فضا نامحدود، پهنای باند نامحدود، اورسل نباشه یعنی چی ! چطور ارائه همچین سرویسی امکان پذیر هست !؟
اینجور سرویس ها معمولا محدودیت های خاص خودش را داره ! عملا مشتری ناآگاه به فرض اینکه من ماهانه 100هزار تومن میدم و سرویس نامحدود میگیرم و میتونم 500 تا سایت روش هاست کنم سرویس رو میخره و بعد هم انواع و اقسام مشکلات...
و این میشه به اندازه همون تاپیک های مربوط به نامحدود که اشاره کردید تاپیک انتقاد هم باز میشه.