ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور جهت دانلود تورنت فقط 70 گیگ

Ali-baba
July 15th, 2012, 00:38
سلام

سرور ویندوز لازم دارم فقط برای دانلود یک فایل 70 گیگی تورنت . و اپلود اون بر روی یک سرور معمولی که بشه با دانلود منیجر با سرعت بالا بر روی هارد سیستمم دانلودش کنم .
تورنتش قدیمی هستش و شاید فقط یک سید داشته باشه . و احتمالا دانلودش 1 هفته الی 2 هفته طول بکشه . شایدم هم 1 روز ، نمیدونم .

قیمتش چند میشه دوستان . دیگه نمیدونم باید از کی کمک بگیرم تا بتونم فایلهای مورد نظرم رو دانلود کنم .

کسی هست دانلود و اپلود این هفتاد گیگ رو برام انجام بده اگر این امکان هم هست لطفا قیمت بدید .

دست گلتون درد نکنه . ممنون میشم کمکم کنید .

AlborzVPS
July 15th, 2012, 00:44
با سلام

رم : 256
هارد : 15 گیگ
پورت : 1 گیگ
پهنای باند : نامحدود

ماهانه 15000 تومان

camelian77
July 15th, 2012, 00:47
یه ویندوز ۲۵۶ با هارد ۱۰۰ گیگ بگیرید و کارتون رو انجام بدید. این دوستمون AlborzVPS هم انگار ندیدن که فایل شما ۷۰ گیگ هست :دی

Ali-baba
July 15th, 2012, 00:51
یه ویندوز ۲۵۶ با هارد ۱۰۰ گیگ بگیرید و کارتون رو انجام بدید. این دوستمون AlborzVPS هم انگار ندیدن که فایل شما ۷۰ گیگ هست :دی

ممنون دوست عزیز از توجهتون

این چقدر هزینه داره ؟
راستش از یان سایتهای مستقیم کننده فایل تورنت آکانت خریدم 10 هزار تومان اما تا 10 الی 15 درصد فایل رو میگرفت یکهو میشد صفر و مینداخت بیرون معلوم بود سرورش قدرت و سرعت کافی رو نداشته . منم بی خیالش شدم .

البته اینم بگم که فایل من یک تیکه 70 گیگ نیست و میتونم در حجم های 3 گیگ بصورت تکی تکی بگیرم . یعنی 3 گیگش رو بگیرم بعد که آپلود کردم پاکش کنم و برم سراغ 3 گیگ بعدی . پس هارد زیاد مهم نیست .

ضمنا به هیچ وجه سید هم نمیشم .
--------------------------------------------

همچنان منتظر پیشنهاد دوستان عزیز برای حل مشکل دانلود فایل من .

AlborzVPS
July 15th, 2012, 00:52

این چقدر هزینه داره ؟
راستش از یان سایتهای مستقیم کننده فایل تورنت آکانت خریدم 10 هزار تومان اما تا 10 الی 15 درصد فایل رو میگرفت یکهو میشد صفر و مینداخت بیرون معلوم بود سرورش قدرت و سرعت کافی رو نداشته . منم بی خیالش شدم .

با هارد 100 گیگ ماهانه 20000 تومان

camelian77
July 15th, 2012, 00:55

این چقدر هزینه داره ؟

البته اینم بگم که فایل من یک تیکه 70 گیگ نیست و میتونم در حجم های 3 گیگ بصورت تکی تکی بگیرم . یعنی 3 گیگش رو بگیرم بعد که آپلود کردم پاکش کنم و برم سراغ 3 گیگ بعدی . پس هارد زیاد مهم نیست .

ضمنا به هیچ وجه سید هم نمیشم .

شما باید توی انجمن سرور مجازی پست می‌زدید. ولی علی الاصول (!) ما می‌تونیم این سرویس رو بهتون با ۱۳-۱۴ تومن بدیم . ولی فقط برای ۱ ماه با این قیمت. اگر دوست دارید تماسی بگیرید، یاهو یا پ.خ.

Ali-baba
July 15th, 2012, 01:03
شما باید توی انجمن سرور مجازی پست می‌زدید. ولی علی الاصول (!) ما می‌تونیم این سرویس رو بهتون با ۱۳-۱۴ تومن بدیم . ولی فقط برای ۱ ماه با این قیمت. اگر دوست دارید تماسی بگیرید، یاهو یا پ.خ.

مرسی از توجه

دوست عزیز نظرتون در مورد این آفرتون چیه ؟ : EconoPack
هارد 20 برام کافیه به همین دلیل این آفر توجهم رو جلب کرد البته نمیدونم مقدار رم در سرعت دانلود تورنت تاثیری داره یا خیر !!

camelian77
July 15th, 2012, 01:06
نظر من که مثبته ! ولی تا جایی که یادمه من همین بالا همین Econo رو به شما با ۱۰۰ گیگ هارد آفر دادم ها!!!

Ali-baba
July 15th, 2012, 01:12
نظر من که مثبته ! ولی تا جایی که یادمه من همین بالا همین Econo رو به شما با ۱۰۰ گیگ هارد آفر دادم ها!!!

ممنون اما فضای هارد برام مهم نیست نمیخوام هزینه الکی بشه چون میترسم مثل سایت قبلی هزینه الکی کنم و نتیجه نگیرم ، با همین 20 گیگ هم کارم راه می افته و اینکه اگر کارم طی چند روز تمام بشه دیگه نیازی به سرور ندارم و اصلا ممکنه به هفته هم نکشه اگر سرعت خوب باشه . بعد سرور رو تحویل میدم .

camelian77
July 15th, 2012, 01:17
اوکی. یه پی ام تو مسنجر بدید من یه سرور فعلا به شما بدم تستی کنید

Ali-baba
July 15th, 2012, 01:25
اوکی. یه پی ام تو مسنجر بدید من یه سرور فعلا به شما بدم تستی کنید

مسنجر نیستید که :
آیدی شما : camelian77

mohammad8711
July 15th, 2012, 12:29
★ VPS 256★

256 مگابایت رم اختصاصی

20 گیگابایت فضای دیسک

پهنای باند نامحدود

پورت 100Mbps

سیستم عامل انتخابی شما

1 عدد آی پی رایگان

9,900 تومان / ماه

برای سفارش >> کلیک << کنید (http://clients.persianbit.com/cart.php?a=add&pid=16&carttpl=cart)

★ VPS 512★

512 مگابایت رم اختصاصی

40 گیگابایت فضای دیسک

پهنای باند نامحدود

پورت 100Mbps

سیستم عامل انتخابی شما

کانفیگ اولیه رایگان + نصب رایگان نرم افزارهای مورد نیاز شما

امکان تغییر و نصب مجدد رایگان سیستم عامل

1 عدد آی پی رایگان

14,900 تومان/ماه
با تخفیف 12,900 تومان / ماه

کد تخفیف : WHT512

برای سفارش >> کلیک << کنید (http://clients.persianbit.com/cart.php?a=add&pid=17&carttpl=cart)

50 گیگ هارد اضافه = 5,000 تومن