توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستم مدیریت محتوای الینور Eleanor CMS
why.darkness
July 14th, 2012, 14:04
سلام...
دوستان میبینم که هیچ اثری از الینور تو انجن ها نیستش ! چرا ؟!؟؟! :70: حمایت کنید متشکر.
سایت رسمی سیستم الینور فارسی (http://eleanor.ir)
OnlineServers
July 14th, 2012, 14:06
ببخشید و عذر میخوام برای چه کاری هست؟
من اطلاع ندارم
منظورم امکاناتش هست
why.darkness
July 14th, 2012, 14:08
کار خاصی نیست ! سیستم مدیریت محتواست دیگه برادرم :)
مثال جوملا , ورد پرس و ...
OnlineServers
July 14th, 2012, 14:12
کار خاصی نیست ! سیستم مدیریت محتواست دیگه برادرم :)
مثال جوملا , ورد پرس و ...
اون رو که میدونم
منظورم این هست که چه ویژگی بارزی نصبت به اون ها داره؟
why.darkness
July 14th, 2012, 14:19
خب از لحاظ ویژگی ها هرچقدر من بگم شاید مورد قبول یا تشخصی نباشه ! کاربر میتونه دانلود کنه یه تستیم کنه ! اکثرا شرکت ها برای استفاده از این سیستم با ما تماس گرفتن یک سیستم قدرتمند در عین حال سبک و خیلی هم دوست داشتنی :) ما بقیه مسائل بستگی به برداشت کاربران داره.
irihost
July 14th, 2012, 14:21
نشنیدم این سیتم رو تا حالا :39: از وردپس اینا بهتره به نظرت؟ (:|
AriyaDownload
July 14th, 2012, 14:23
سلام
اون عضویت اجباری رو اگه از سایت بردارید بهتر هست، برای دانلود باید حتما عضو شد!
کاربر گرامی متاسفانه شما دسترسی لازم را برای ورود به این بخش را ندارید, خواهشمند است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید ورود به حساب کاربری و یا اگر دارایه شناسه کاربری نیستید میتوانید از این بخش برای خود حساب کاربری ایجاد نموده و دوباره سعی نمایید.
همچنین اینکه چقدر نسخه داره
اگر می خوایید تجاری کار کنید، خوب این نسخه هایی که تو سایت درج کردید تقریبا لازم هست ولی اگر می خوایید اوپن سورس و رایگان کار کنید دیگه این نسخه ها برای چی هست؟
یک نسخه جامع و کلی بذارید مردم استفاده کنن، دیگه این رو بذارید خوده یوزر تعیین کنه که به صورت حرفه ای از cms استفاده کنه یا به صورت یک مبتدی.
یک مورد تویه وبسایتتون خیلی جاش خالی هست. (شایدم من پیدا نکردم) / این دمو از مدیریت cms کجاست؟
و اینکه قالب وبسایت خیلی زیباست.
در اخر هم آرزوی موفقیت و پیشرفت این cms رو دارم و امیداورم مطالبی رو که گفتم باعث ایجاد ناراحتی یا دلسردی برنامه نویس و تیم محترم این وبسایت نشه.
why.darkness
July 14th, 2012, 14:23
میتونه بهتر باشه ! با توجه به پایین بودن نسخه و تازه بودن سیستم در این مرحله جواب خوبی داره میده حالا رفته رفته میتونه خیلی بهتر از سیستم های دیگه هم باشه.
برای اطلاعات بیشتر توضیحات و مواردی تقریبا توضیح داده شده است لطفا بررسی کنید.
why.darkness
July 14th, 2012, 14:27
سلام
اون عضویت اجباری رو اگه از سایت بردارید بهتر هست، برای دانلود باید حتما عضو شد!
همچنین اینکه چقدر نسخه داره
اگر می خوایید تجاری کار کنید، خوب این نسخه هایی که تو سایت درج کردید تقریبا لازم هست ولی اگر می خوایید اوپن سورس و رایگان کار کنید دیگه این نسخه ها برای چی هست؟
یک نسخه جامع و کلی بذارید مردم استفاده کنن، دیگه این رو بذارید خوده یوزر تعیین کنه که به صورت حرفه ای از cms استفاده کنه یا به صورت یک مبتدی.
یک مورد تویه وبسایتتون خیلی جاش خالی هست. (شایدم من پیدا نکردم) / این دمو از مدیریت cms کجاست؟
و اینکه قالب وبسایت خیلی زیباست.
در اخر هم آرزوی موفقیت و پیشرفت این cms رو دارم و امیداورم مطالبی رو که گفتم باعث ایجاد ناراحتی یا دلسردی برنامه نویس و تیم محترم این وبسایت نشه.
مورد اول : نسخه رایگان و سورز باز سیستم برای عموم قرار داده شده است و نسخه های بعدی توسعه داده شده هستن که بر اساس نظرات شما دوستان هم یه نسخه کاملا جامع قرار خواهیم داد.
مورد دوم : در اولین صفحه توجه نکردین وجود داشت :) نسخه آزمایشی النور فارسی - نسخه رایگان (http://eleanor.ir/demo/)
مورد سوم : نظرات و انتقادات همچنین پیشنهادات چه بد چه خوب برای ما قابل قبول هستن :) متشکر از تمامی دوستان
AriyaDownload
July 14th, 2012, 14:31
مورد دوم : در اولین صفحه توجه نکردین وجود داشت :) نسخه آزمایشی النور فارسی - نسخه رایگان (http://eleanor.ir/demo/)
منظورم ادمین یا کنترل پنل این cms بود، فکر کنم تو سایت نیست، وگرنه من این صفحه رو دیدم
در هر حال من عضو شدم و دارم دانلود می کنم :d
AriyaDownload
July 14th, 2012, 14:33
راستی یک مورد دیگه:
آقا انصافا هرجا رو تنوستید یک پسورد گذاشتید. من کاتالوگ رو دانلود کردم، رویه فایل پی دی اف هم پسورد بود.
چون سایت رسمی و مرجع این سیستم هستید بهتر هست این کارها انجام نشه. کاربر بیشتر جذب می شه.
why.darkness
July 14th, 2012, 14:34
به خاطر بی ظرفیت بودن بعضی از کاربرا نذاشتیم به هر حال اینم در خدمت شما : وارد شدن به پنل مدیریّتی (http://eleanor.ir/demo/admin.php)
نام کاربری : demo
رمزعبور : demo123456789
why.darkness
July 14th, 2012, 14:35
راستی یک مورد دیگه:
آقا انصافا هرجا رو تنوستید یک پسورد گذاشتید. من کاتالوگ رو دانلود کردم، رویه فایل پی دی اف هم پسورد بود.
چون سایت رسمی و مرجع این سیستم هستید بهتر هست این کارها انجام نشه. کاربر بیشتر جذب می شه.
تایید میشود :) در آپدیت های بعدی رمزعبور حذف خواهد شد.
AriyaDownload
July 14th, 2012, 14:50
یک مورد این سیستم خیلی تحسین برانگیز هست
به گرافیک خوب رسیدن، پنل ادمینش خیلی زیباست. به دوستان پیشنهاد می کنم برای کسب یک تجربه جدید هم که شده برای یک بار این سیستم رو نصب کنن
برم ببینم چه امکاناتی رو داره :69:
itjavani
July 14th, 2012, 14:55
خیلی وقت پیش حدود مهر ماه پارسال بود این سیستم خیلی نظرمو جلب کرد و یک مقداری وقت آزاد داشتم که میخواستم یک سیستم رو بگیرم و گسترش بدم ، بعد از عبور از رمزها و دانلود سی ام اس که اولین مشکل همین اجبار کاربر بر ثبت نام برای دانلود هست ، سیستم دانلود و نصب شد! بعد از نصب اتفاق جالبی افتاد حدود دو سه ساعت بعد یک نظر در وب سایت ثبت شد که مدیریت الینور از انتخاب این سیستم از ما تشکر کرد و لینک سایت پشتیبان در نظرات درج شد! برام خیلی عجیب بود ، به ظاهر کال بکی بود بر روی سیستم که به مدیریت اطلاع بده! حالا از این مورد بازهم چشم پوشی شد و به دنبال پلاگین ها و قالب های بهتر و زیباتری برای این سیستم بودم که اینقدر انجمن سوت و کور بود پشیمون شدم! شیف + دیلیت !
سیستم بسیار جالبیه ولی انجمن نه چندان فعال و عدم گسترش بیش از پیش از مشکلات این سیستم مدیریت محتوا هست
SajjadM2
July 14th, 2012, 14:59
اگر قالب داشت دانلود میکردم و استفاده میکردم
why.darkness
July 14th, 2012, 15:05
خیلی وقت پیش حدود مهر ماه پارسال بود این سیستم خیلی نظرمو جلب کرد و یک مقداری وقت آزاد داشتم که میخواستم یک سیستم رو بگیرم و گسترش بدم ، بعد از عبور از رمزها و دانلود سی ام اس که اولین مشکل همین اجبار کاربر بر ثبت نام برای دانلود هست ، سیستم دانلود و نصب شد! بعد از نصب اتفاق جالبی افتاد حدود دو سه ساعت بعد یک نظر در وب سایت ثبت شد که مدیریت الینور از انتخاب این سیستم از ما تشکر کرد و لینک سایت پشتیبان در نظرات درج شد! برام خیلی عجیب بود ، به ظاهر کال بکی بود بر روی سیستم که به مدیریت اطلاع بده! حالا از این مورد بازهم چشم پوشی شد و به دنبال پلاگین ها و قالب های بهتر و زیباتری برای این سیستم بودم که اینقدر انجمن سوت و کور بود پشیمون شدم! شیف + دیلیت !
سیستم بسیار جالبیه ولی انجمن نه چندان فعال و عدم گسترش بیش از پیش از مشکلات این سیستم مدیریت محتوا هست
بله دقیقا ! دلیل این هم این بود که اون نسخه آزمایشی بود و وقت ما کلا روی توسعه سیستم قرار میگرفت که نتیجش شد این نسحه ای که الان گذاشتیم ! البته اینم ماله 1 ماه پیش هست به زودی نسخه ای با تکنولوژی Cross X قرار خواهیم داد. و الان که این نسخه برای اولین بار منتشر شده است انشالله در پشتیبانی و انجمن ها هم جبران خواهیم کرد.
why.darkness
July 14th, 2012, 15:06
همانظور که گفتیم سیستم تازه روی کار اومده ! برای قالب هاشم میتونید این سایت رو پیگیر باشید : مرجع رسمی طراحی قالب های سیستم مدیریت محتوای الینور (http://centroarts.ir)
why.darkness
July 14th, 2012, 15:13
در رابطه با انجمن ها و پشتیبانی بهتر نیاز به حمایت و جذب مدیران مشتاق هستیم...
در صورت مایل بودن با بنده در تماس باشید چون بنده 1 دستی نمیتونم همه چیربو بچرخونم هر چی باشه الینور یکی از کوچیکترین پروژه هامونه که دلیلش این هست :( اگه کسی مایل بود در تماس باشه حتما ...
شرایط :
دارای اطلاعات کافی در رابطه با PHP5X
دارای اطلاعات کافی در رابطه با CSS و HTML نویسی.
دارای اطلاعات کافی در رابطه با بتا تست و نحوه یافتن باگ ها و مشکلات سیستم و گذارش آن !
دارای توانایی شبکه و رفع مشکلات سیستم بر روی سرور های لینوکس و ویندوز !
دارای اطلاعات کافی در زمینه Htaccess
و چیزاییی که میتونه موثر باشه !
مهمتر از همه هدف بزرگتر شدن و تشکیل تیم بزرگتر از این رو در نظر داریم به کمک شما دوستان انشالله اینم حل میشود.
delta
July 14th, 2012, 15:15
یک مورد این سیستم خیلی تحسین برانگیز هست
به گرافیک خوب رسیدن، پنل ادمینش خیلی زیباست. به دوستان پیشنهاد می کنم برای کسب یک تجربه جدید هم که شده برای یک بار این سیستم رو نصب کنن
برم ببینم چه امکاناتی رو داره :69:
چه قدر حرف میزنی تو..حوصلم رو سر بردی :d مشکل سیستم مدیریت محتوا نیست.مهم اعتمادسازی هست.الان نیوک و جوملا و وردپرس حرف اول سیستم های مدیریت محتوا رو میزنند چرا؟ چون همش رو نسخه های مختلف کار میکنند و نسخه ها و ورژن های جدید میدند بیرون.چندین ساله روش کار میکنند و اعتمادسازی کردند..اما سیستمها نو پا و ناشناخته باید روش کار بشه و کاربر جمع کنه تا بعد اعتماد سازی ازش استفاده کنند.. طوری نباشه که طرف سایت بزنه و سال بعد سیستم جمع کنه بره و صاحب سایت بمونه و یک سیستم قدیمی!
why.darkness
July 14th, 2012, 15:18
چه قدر حرف میزنی تو..حوصلم رو سر بردی :d مشکل سیستم مدیریت محتوا نیست.مهم اعتمادسازی هست.الان نیوک و جوملا و وردپرس حرف اول سیستم های مدیریت محتوا رو میزنند چرا؟ چون همش رو نسخه های مختلف کار میکنند و نسخه ها و ورژن های جدید میدند بیرون.چندین ساله روش کار میکنند و اعتمادسازی کردند..اما سیستمها نو پا و ناشناخته باید روش کار بشه و کاربر جمع کنه تا بعد اعتماد سازی ازش استفاده کنند.. طوری نباشه که طرف سایت بزنه و سال بعد سیستم جمع کنه بره و صاحب سایت بمونه و یک سیستم قدیمی!
موافقم ! :)) از نظر من سیستم الینور قدرتیرو داره که میشه بهش گفت پنهان است ! ولی طبق حرفای دوست عزیزمون باید اعتماد سازی بشه ! قابلیت ها و ویژگی هاش ثابت بشه !
دلیلی که فعلا قالب های زیادی برای این سیستم ارائه ندادیم هم همین هستش ! مهم در اول از نظر بنده رفع مشکلات و اعتماد سازی خود سیستم هستش :)
rezaei1374
July 14th, 2012, 16:25
به خاطر بی ظرفیت بودن بعضی از کاربرا نذاشتیم به هر حال اینم در خدمت شما : وارد شدن به پنل مدیریّتی (http://eleanor.ir/demo/admin.php)
نام کاربری : demo
رمزعبور : demo123456789
3.0
قبول نکرد
why.darkness
July 14th, 2012, 16:40
حواس نداریم که ازبس مشکلات زیاده !
رمزعبور : 123456789
persiantools
July 14th, 2012, 17:09
حواس نداریم که ازبس مشکلات زیاده !
رمزعبور : 123456789
من قبلا برای تست نصبش کرده بودم .
اگر می خواهید موفق شوید باید این جواب این سوال الینور باشه :
من می خوهم یک وب سایت بسازم بهترین مدیریت محتوی برای سایتم چیه ؟
---
July 14th, 2012, 18:20
پنل مدیریتی جذابی داره بنده برای وبلاگ جدیدم ازش استفاده خواهم کرد منتها دوست عزیز و گرامی زیادی کپی رایت داره
اگر میشه بفرمایید چطوری 2 تای آخری رو حذف کنیم فکرمیکنم اولی کفایت کنه
hostime
July 14th, 2012, 18:42
سلام
سیستم بسیار جالب و زیبایه;)
ممنون
tizparvaz
July 14th, 2012, 18:59
:111: دمه ایرانی گرم آقا گسترشش بده خوب جواب بده قالب فری بزن بذار بترکونه واسه کاربرای عادی امنیت حرف آخرو میزنه میخوای پیشرفت کنه فقط تا میتونی فعلا ماژولو قالب بزن بعدن تو ورژنای دیگه امنیتو فلان و بیسالشو درست کن اگه اول قیافشو امکاناتشو اکی کنی خواهی دید که همه گیر میشه از ورد پرس هم که خیلی خیلی سبکتره
از همه مهمتر یو روش کار کردی دیگه باید حمایت کنیم :دی
why.darkness
July 14th, 2012, 21:35
من قبلا برای تست نصبش کرده بودم .
اگر می خواهید موفق شوید باید این جواب این سوال الینور باشه :
من می خوهم یک وب سایت بسازم بهترین مدیریت محتوی برای سایتم چیه ؟
منظورتونو متوجه نشدم !
why.darkness
July 14th, 2012, 21:39
پنل مدیریتی جذابی داره بنده برای وبلاگ جدیدم ازش استفاده خواهم کرد منتها دوست عزیز و گرامی زیادی کپی رایت داره
اگر میشه بفرمایید چطوری 2 تای آخری رو حذف کنیم فکرمیکنم اولی کفایت کنه
گزینه اول رو شما میتونید تغییر بدین به نام سایت خودتان.
ولی یکی از گزینه های دوم را حتما باید نگه دارید ! :)
درکل هدف این نیست سیستم خذ شود !!! یک سیستم خاص و دوست داشتنی !
ببینید دوست عزیز
بحث کپی رایت حق شماست شما روش زحمت کشیدید و کسی منکر این قضیه نیست .
فکر میکنم این جمله کافی باشه براتون وقتی کلمه ی eleanor لینک بشه به سایت شما
حاضرید انحصارا پروژه رو بدید بنده ؟ البته سر شرایطش میتونیم باهم کنار بیایم :)
why.darkness
July 14th, 2012, 22:25
اینم موارد لازم برای دوستانی که علاقه مند برای همکاری هستن ... سایت رسمی سیستم الینور فارسی (http://eleanor.ir/cooperate.html)
why.darkness
July 14th, 2012, 22:31
ببینید دوست عزیز
بحث کپی رایت حق شماست شما روش زحمت کشیدید و کسی منکر این قضیه نیست .
فکر میکنم این جمله کافی باشه براتون وقتی کلمه ی eleanor لینک بشه به سایت شما
اما بهتر هست به عنوان یه پشتیبان یه Documentation کامل از لحاظ هم محتوایی هم گسترش براش بنویسید .
ویکی پروژه برای ساخت و توسعه ماژول ها و پلاگین ها و ...
حاضرید انحصارا پروژه رو بدید بنده ؟ البته سر شرایطش میتونیم باهم کنار بیایم :)
بنده هم همین رو عرض کردم شما هر چیزیرو میتونید وردارین ولی یک لینک به صورت بالا باید در سایتی که با الینور ساخته میشود وجود داشته باشه ! و البته مهمتر از اون کد های PHP که سورس باز هستن ! رعایت حق چاپ و ... مهم هستند !
حاضرید انحصارا پروژه رو بدید بنده ؟ البته سر شرایطش میتونیم باهم کنار بیایم
به هیچ عنوان :) یجورایی مثل این گفتی که حاظرید منبع درآمد زندگیتو بدی من !!! حرف عجیبی بود خدا وکیلی :)
من یک بار همکاری کردم روی همین الینور همین الانم ضد حالشو دارم میخورم ! تو گوگل بنویسید (الینور) زیر سایت من چیزی میبینید !!! و اینجور چیزا آدمو واقعا ناراحت میکنه :)
امیدوارم درک کنید.
why.darkness
July 14th, 2012, 22:34
لطفا اینجارم مطالعه فرمایید : سایت رسمی سیستم الینور فارسی (http://eleanor.ir/pages/about-cms.html)
بنده هم همین رو عرض کردم شما هر چیزیرو میتونید وردارین ولی یک لینک به صورت بالا باید در سایتی که با الینور ساخته میشود وجود داشته باشه ! و البته مهمتر از اون کد های PHP که سورس باز هستن ! رعایت حق چاپ و ... مهم هستند !
حاضرید انحصارا پروژه رو بدید بنده ؟ البته سر شرایطش میتونیم باهم کنار بیایم
به هیچ عنوان :) یجورایی مثل این گفتی که حاظرید منبع درآمد زندگیتو بدی من !!! حرف عجیبی بود خدا وکیلی :)
من یک بار همکاری کردم روی همین الینور همین الانم ضد حالشو دارم میخورم ! تو گوگل بنویسید (الینور) زیر سایت من چیزی میبینید !!! و اینجور چیزا آدمو واقعا ناراحت میکنه :)
تمیدوارم درک کنید.
آذران مبین افزار؟
شما متاسفانه حرف بنده رو بد برداشت کردید .
میشه اطلاعات تماستون و همچنین یه شناسه ی مسنجر آنلاین بدید براتون توضیح بدم .
why.darkness
July 14th, 2012, 22:39
آذران مبین افزار؟
شما متاسفانه حرف بنده رو بد برداشت کردید .
میشه اطلاعات تماستون و همچنین یه شناسه ی مسنجر آنلاین بدید براتون توضیح بدم .
روی پروفیالم کلیک کنید همه چیز وجود دارد.
why.darkness
July 15th, 2012, 00:53
فرم شرایط همکار اصلاح گردید. (سایت رسمی سیستم الینور فارسی (http://eleanor.ir/cooperate.html))
rezaonline.net
July 15th, 2012, 02:19
واقعاً کار شما قابل تحسینه .
من پارسال این سیستم رو نصب کردم برای تست .
متاسفانه با وجود مهارت در کد نویسی هیچ نوع مهارتی در توسعه و انتشار این سیستم ندارید .
قدم اول باید کاربر هدف رو مشخص کنید .
دلیل برتری وردپرس نسبت به سیستم های مدیریت محتوای دیگه ، رابط کاربری ساده و توانایی گسترش بدون داشتن اطلاعات فنی هست .
در واقع وردپرس میتونه یک کاربر وبلاگی رو به یک مالک سایت تبدیل کنه .
در سیستم شما اصطلاحات و امکانات خوبی قرار گرفته اما از پیچیدگی نسبی زیادی برخوردار هست .
همین الان خودتون توی چند تا تاپیک ذکر کردید که دوستان باهاتون همکاری کنن و فکر نکنم تا حالا تونسته باشید افراد زیادی رو جذب کنید .
ببنید کل مقوله ساخت افزونه برای وردپرس رو من میتونم توی 10 خط توضیح بدم اما سیستم شما باید یه هفته باهاش کار کنم تا بتونم معماری و آلگوریتمی که دارین باهاش ماژولها رو کنار هم میچینید درک کنم .
خب این یعنی سیستم برای عده معدودی کارآمد خواهد بود .
انشاالله به زودی پیشنهادات خودم رو براتون میفرستم بعد از بررسی کل سیستم و فکر کنم در راس پیشنهاداتم تغییر سیاست توسعه سیستم باشه .
موفق باشید
why.darkness
July 15th, 2012, 02:31
توسعه سیستم مهمتر از هر چیزی است ! در صورتی که کاربران مایل باشن سیستم رو زود زود مورد بررسی قرار بدن من میتونم از حالت SVN و یا Dev استفاده کنم تا کاربران و بتا تستر ها بررسیش کنن ! ولی وقتی میبینم همه چسبیدن به این ورد پرسه نمیدونم چی چییی که حتی افتخار نمیدم وبلاگ باهاش بسازم چی بگم آخه ! ترجیح میدم نسخه هارو کمی دیرتر انتشار بدم.
why.darkness
July 19th, 2012, 17:02
سامانه درخواست همکاری روی سایت ایجاد شد . همکاری - Eleanor CMS - سایت رسمی الینور (http://eleanor.ir/sys-cooperate.html)
خواهشمند است عزیزانی که فرم اطلاعات رو پر میکنند کامل و به صورت فارسی بنویسن. متشکر.
نکته : بنا به دلایل امنیتی از ایمیل یاهو استفاده نکنید.
شماره تماس و فیلد های لازم رو هم دقیق پر کنید ممنون میشم.