توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت مالکیت دامنه مهم
iranian1
July 13th, 2012, 23:15
سلام
من می خوام دامنه ی جدیدی رو ثبت کنم که بعدا درباره مالکیتش دچار مشکل خواهم شد
بیشتر کاربرای این سایت برون مرزی هستند
مشکل اول چون سایت از پرو-ک-سی استفاده می کنه در ایران ف-ی-ل----تر خواهد شد
مشکل دوم به علت همراه داشتن اطلاعات کاربرا ممکنه دامنه به علت ایرانی بودن ثبت کنندش دچار مشکل مالکیت بشه
اگر در ایران ثبتش کنم و ف-ی---لت---ر شه شرکت ثبت کننده دامنه می تونه دامنه رو از دستم بگیره؟
وب سایت پر بازدید خواهد بود بنابراین مثلا اگر امریکا ثبت شه می تونن به دلایل بالا مالکیتشو ازم بگیرن؟
سوال اینه که کجا و کدوم کشور ثبتش کنم و چطور
Saati
July 14th, 2012, 12:03
از یکی از نمایندگان DirectI ثبت کنید. مشکلی پیش نمیاد فقط برای احتیاط Who Is خارج از ایران باشه بهتره.
من خودم دامنه ی یک شرکت رو ثبت کردم و حتی میدونستند که من ایرانی هستم ولی کاری نداشتند. حتی باهاشون مکاتبه کردم.
iranian1
July 14th, 2012, 15:51
ممنون کجا ثبت کردی؟
اطلاعات whois رو چطور خارج ایران بدم؟اونوقت نمی تونم ادعای مالکیت داشته باشم که(ادرس خارج از ایران ندارم)؟
نماینده directi داخل ایران مشکل داره؟یعنی در صورت *****ینگ شرکت می تونه دامنه رو ازم بگیره؟:39:
m-mehdipoor
July 14th, 2012, 21:04
سلام
در صورت تمایل می تونیم در خدمت شما باشیم
خدمات هاستینگ وطن دیتا - جستجوگر دامنه (http://vatandata.ir/domainchecker.php)
با هر آدرسی در سایت ثبت نام کنید ، براتون دامین ایجاد می شه .
مشخصات رو فینگلیش تایپ کنید دامین درجا بهتون با پنل تحویل داده می شه و کسی هم از شما اون رو نخواهد گرفت !!!
( پنل دایرکتی )
Saati
July 15th, 2012, 00:16
ممنون کجا ثبت کردی؟
اطلاعات whois رو چطور خارج ایران بدم؟اونوقت نمی تونم ادعای مالکیت داشته باشم که(ادرس خارج از ایران ندارم)؟
نماینده directi داخل ایران مشکل داره؟یعنی در صورت *****ینگ شرکت می تونه دامنه رو ازم بگیره؟:39:
من تو کالیفرنیا اشنا داشتم و ادرس دوستم رو قرار دادم.
بعدشم قرار نیست که با شیلتر شدن سایت شما دامین رو ازتون بگیرن! کسی که نمیفهمه دامین از کدوم نماینده DirectI ثبت شده!
Webramz
July 16th, 2012, 13:35
در خصوص مالکیت دامنه های بین المللی، وجود کنترل پنل اختصاصی دامنه که مختص به ایمیل آدرس مشتری باشد، دال بر مالکیت دامنه دارد. پس از خرید دامنه، شما باید یک کنترل پنل اختصاصی داشته باشید. دامنه های بین المللی را می توانید از شرکت های نماینده در ایران نیز خریداری کنید.
Only4U
July 16th, 2012, 14:25
ببین تو ادرس را هر وقتی بخوای میتونی تغییرش بدی خوب
بعدش هم پنل دایرکتی داشته باشی همه کاراش دست خودته هیچ کس حق نداره ازت بگیره که دامنه شیلتر بشه ربطی نداره به این که نماینده بیاد دامنه را ازت بگیره که (این دقیقا ***یه خودت میتونی بری شکایت کنی حالا دامنه هرچی میخواد باشه....)
نماینده ثبت دامین هم زیاد هست
بازدید هم ربطی به این که بیان دامینا ازت ب***ن نداره
در کل اگه خیلی نگرانی میتونی بری نمایندگی بگیری که 100 دلار پول میخواد
ولی فکر نمیکنم نیاز باشه این همه نماینده یکی را انتخاب کن که مطمئن هست و دامنه را بده برات ثبت کنن و ازش استفاده کن
موفق باشی