PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دریافت پسورد در iis هنگام دانلود

irdelta
July 13th, 2012, 17:15
سلام
من iis نصب کردم روی سرور ویندوز
الآن فایل رو که میخوام دانلود کنم
پسورد میخوادچه طوری غیر فعال کنم پسورد رو
ممنون میشم اگه کمک کنید

iishosting
July 13th, 2012, 17:15
باید به یوزر iis دسترسی read بدید.

sarwhost
July 13th, 2012, 17:18
این مشکل تو ویندوز 2003 وجود داره
یکبار با تغیر پرمیژن ها تونستم این مشکل حل کنم
تغیر پرمیژن پوشه wwwwo

irdelta
July 13th, 2012, 17:18
باید به یوزر iis دسترسی read بدید.

از home directory تیک read رو زدم
اما فرقی نکرده

irdelta
July 13th, 2012, 17:20
این مشکل تو ویندوز 2003 وجود داره
یکبار با تغیر پرمیژن ها تونستم این مشکل حل کنم
تغیر پرمیژن پوشه wwwwo

منم خواستم این کار رو بکنم اما چیزی پیدا نکردم

sarwhost
July 13th, 2012, 17:38
من از طریقه تغیر پرمیژن عکس گرفتم اما بازم پیشنهاد میکنم ویندوز 2008 نصب کنید و ای ای اس بندازید روش اون مشکلی نداره
7148
------------------------------------------------
7149
7150

irdelta
July 13th, 2012, 17:51
من از طریقه تغیر پرمیژن عکس گرفتم اما بازم پیشنهاد میکنم ویندوز 2008 نصب کنید و ای ای اس بندازید روش اون مشکلی نداره
7148
7149
7150

ممنون سعید جان اما 2003 درست نشد اینجوری

sarwhost
July 13th, 2012, 18:00
بگید 2008نصب کنند راحت کارتونو انجام بدید

irdelta
July 13th, 2012, 18:02
بگید 2008نصب کنند راحت کارتونو انجام بدید

خودم باید نصب کنم اما باید راهی داشته باشه دیگه و باید توی انجمن به این پهناوری یک نفر بدونه این مشکل رو دیگه

AmirHosein
July 13th, 2012, 18:07
روی پوشه wwwroot راست کلیک کن پروپرتیز رو بگیر روی تب security کلیک کُن دکمه Add رو بزن یه کادری میاد توش بنویسی ever بعدش check name رو بزن everyone میادش اوکی بده بعدش توی تب permisstions for everyone که اون پایین هستش دسترسی read رو بده باید درسته بشه دسترسی ندارم عکس بگیرم دقیق نشونت بدم

irdelta
July 13th, 2012, 18:37
روی پوشه wwwroot راست کلیک کن پروپرتیز رو بگیر روی تب security کلیک کُن دکمه Add رو بزن یه کادری میاد توش بنویسی ever بعدش check name رو بزن everyone میادش اوکی بده بعدش توی تب permisstions for everyone که اون پایین هستش دسترسی read رو بده باید درسته بشه دسترسی ندارم عکس بگیرم دقیق نشونت بدم

دستت درد نکنه خودم قبلا این کار رو کرده بودم یادم رفته بود شما یادم انداختین
ممنون اما برنامه های دیگه مثل xampp که نصب کردم الان دیگه نمیگذاره دانلود با iis باشه
ممنون لطف کردین

rezahd
July 13th, 2012, 18:53
سلام وقت بیخر همان فایل که میخواهی منتقل کنید به پوشه root حتما باید copy و سپس past شود دوست عزیز

sniper000man
July 13th, 2012, 21:54
برو تو قسمت تنظیمات پسورد ادمینتو تو ای ای اس یه بار دیگه ست کن اینطوریم فکر کنم درس شه من یه بار کردم جوابداد اما بعد چند روز باز از کار افتاد :d منم این مشکل دارم اما راه حل براش پیدا نکردم

AmirHosein
July 13th, 2012, 22:10
ممنون اما برنامه های دیگه مثل xampp که نصب کردم الان دیگه نمیگذاره دانلود با iis باشه
ممنون لطف کردین
مشکل مربوط به پرمیشن ها هستش, الان باید مشکلتون برطرف شده باشه برنامه xampp فایل زیلا سرورش فعاله؟ ?-:
فکر کنم مشکلتون برطرف شد.

AmirHosein
July 13th, 2012, 22:10
ممنون لطف کردین
مشکل مربوط به پرمیشن ها هستش, الان باید مشکلتون برطرف شده باشه برنامه xampp فایل زیلا سرورش فعاله؟ ?-:

irdelta
July 13th, 2012, 22:19

فایل زیلاش فعال نیست

چون مشتری عجله داشت با همن xampp کارش رو راه انداختم
اما لطفا یک نفر این رو چک کنه و خبر بده که کار ومیکنه که صد در صد کار میکنه
من خودم هم چک میکنم