توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش حجم هارد بعد از نصب ویندوز
tinyboy
July 12th, 2012, 21:08
با سلام
بنده یه سرور دارم و وی پی اس هام رو با تمپ می سازم ، می خواستم بدونم ایا می شه حجم هارد ویندوز های ساخته شده رو بعد از اینکه ویندوز نصب شد تغییر داد ، یعنی کم و زیاد کرد یا خیر
ممنون می شم کارم یه مقدار فوری هست
با تشکر
kunus
July 12th, 2012, 21:41
سلام
چه مجازی سازی استفاده می کنید؟
tinyboy
July 12th, 2012, 21:43
سلام دوست من
vmware 5
kunus
July 12th, 2012, 21:58
امکانش هست، اما من زیاد از VMWare تجربه ندارم و کار نمی کنم
این ها رو نگاهی بنداز امیدوارم کارت رو راه بیاندازه:
2. استفاده از VMWare Convertor (http://www.techrepublic.com/blog/networking/how-to-shrink-a-vmdk-using-vmware-converter/5362)
ممنونم
tinyboy
July 12th, 2012, 22:08
ممنونم ازتون دوست من
ولی کمکی نکرد
فکر می کنم این واسه حالتی باشه که بخوایم اطلاعات هارد رو پاک و روی یه درایو دیگه لود کنیم
البته فکر می کنم
اگه می شه دوستان و اساتید بیشتر راهنمایی کنن
ممنون می شم
vp_server
July 12th, 2012, 22:18
سلام دوست عزیز
بله به راحتی می تونید حجم هارد رو تغییر بدید
روی vps ساخته شده کلیک راست کنید
edit رو بزنید
Hard disk رو انتخاب کنید
سمت راست میتونید میزان هارد رو مشاهده کنید و تغییرات لازم رو انجام بدید
موفق باشید
madvps
July 12th, 2012, 22:35
سلام دوست عزیزبله به راحتی می تونید حجم هارد رو تغییر بدیدروی vps ساخته شده کلیک راست کنیدedit رو بزنیدHard disk رو انتخاب کنیدسمت راست میتونید میزان هارد رو مشاهده کنید و تغییرات لازم رو انجام بدیدموفق باشیدضمن تشکر از این دوستمون با این روش نمیتونید ادد کنید شما بایست یه درایو دیگه بسازید یعنی بعد از اینکه به ادیت رفتید ادد رو بزنید و هارد دیسک جدید رو ادد کنید و از خود وی پی اس ویندوز از قسمت منیج شما میتونید هارد اضافی رو اضافه کنید به صورت یک درایو جدید بازم اگر نتونستید با تیم وی ور میتونم براتون اوکی کنم موفق باشید
vp_server
July 12th, 2012, 22:42
ایشون گفتن می خوان حجم vps ها رو بعد از نصب تغییر بدن
نمی دونم من بد متوجه شدم یا نه!
ولی واسه کاری که گفتین باید روشی که من گفتم رو انجام بدید
tinyboy
July 12th, 2012, 22:48
ممنونم از دوستان خوبم که بنده رو راهنمایی کردند
روشی که دوست خوبم vp_server فرمودند عملی بود و جواب گرفتم
واقعاً بعضی وقتا آدم خوب دقت بکنه خیلی نتایج بهتری میگیره ... :">:">:">
به هر حال ممنون و متشکرم :-*
tinyboy
July 12th, 2012, 23:06
ضمن تشکر از این دوستمون با این روش نمیتونید ادد کنید شما بایست یه درایو دیگه بسازید یعنی بعد از اینکه به ادیت رفتید ادد رو بزنید و هارد دیسک جدید رو ادد کنید و از خود وی پی اس ویندوز از قسمت منیج شما میتونید هارد اضافی رو اضافه کنید به صورت یک درایو جدید بازم اگر نتونستید با تیم وی ور میتونم براتون اوکی کنم موفق باشید
ببخشید کاری که گفتید رو انجام دادم ، می شه دقیقاً راهنمایی بفرمائید که از کدوم قسمت manage و به چه صورت باید درایو رو و اضافه کرد ؟
مرسی
MagicVps.Com
July 13th, 2012, 05:21
ببخشید کاری که گفتید رو انجام دادم ، می شه دقیقاً راهنمایی بفرمائید که از کدوم قسمت manage و به چه صورت باید درایو رو و اضافه کرد ؟
مرسی
یه جستوجو میکردین تاپیکش بود
اموزش اضافه کردن هارد درایو به سرور مجازی ویندوز در esx/esxi (http://www.webhostingtalk.ir/f66/32184)
MagicVps.Com
July 13th, 2012, 05:24
این هم اموزش همون پست برا ت اینجام هم گزاشتم
با سلام
دیدیم بعضی از دوستان در این ضمینه مشکل داشتند تصمیم گرفتم که بصورت مرحله به مرحله و کامل با عکس این موضع را اموزش بزاریم هرچند که اکثر دوستان استاد هستند در این زمینه سعی شده عکسها بصورت کامل و مرحله به مرحله باشه که برای یک فرد مبتدی هم قابل استفاده باشه بدون مشکل
ابتدا وی پی اس مورد نظر را خاموش کرده و سپس طبق عکسها مرحله به مرحله کار را ادامه داده
دیگه کارمون داخل قسمت کلاینت تمام شده و هارد مورد نظر با حجم دلخواه ساخته شده و باید وی پی اس مورد نظر را روشن کرده و بقیه مراحل را از طریق داخل خود ویندوز سرور دنبال کنیم
---------- Post added at 06:49 AM ---------- Previous post was at 06:34 AM ----------
خوب برای اینکه پست اول عکسهاش زیاد نشه مرحله دوم را در این پست عکسهاش میزارم